Φίλτρο νερού Aquaboss Κεντρικης Παροχης Kρύο 10' για ιζήματα: χώμα, άμμο, σκουριά. Χρησιμοποιείται και ως προ-φίλτρο πριν το φίλτρο άνθρακα | Αναμένεται νέα διαθεσιμότητα

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο


Ενδεικτική Τιμή Λιανικής: Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%
40,00 €

Συνοπτική Περιγραφή

Φίλτρο νερού Aquaboss κεντρικής παροχής.


aquaphor lga nsf
Χαρακτηριστικά του φίλτρου:


Το φίλτρο νερού aquaboss είναι ιδανική επιλογή σε οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές, μικρών αλλα και μεγάλων παροχών καθώς και σε δίκτυα γεωτρήσεων.


Τοποθετείται στην κεντρική παροχή η κάτω από τον πάγκο. Δέχεται διάφορα φίλτρα ενεργού άνθρακα, πολυπροπυλενίου, ρητίνης για αποσκλήρυνση.


Συμπεριλαμβάνει:


Βάση στήριξης.


Κλειδί αντικατάστασης φίλτρου.


Ρακόρ 1/2 3/4 


Βίντεο του προϊόντος
Εγγύηση


5 Χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας

Είναι το βασικό και συνήθως πρώτο φίλτρο που τοποθετείτε σε κάθε εγκατάσταση αφού αφαιρεί τα στερεά σωματίδια του νερού όπως άμμο και σκουριά. 


Το πολυπροπυλένιο είναι το ασφαλέστερο και πιο αποτελεσματικό φίλτρο νερού για τα ιζήματα τις τελευταίες δεκαετίες και χρησιμοποιείται ευρέως για οικιακή χρήση, σε νοσοκομεία, σχολεία, επαγγελματικούς χώρους ακόμη και για γεωτρήσεις όπου συνήθως υπάρχει αυξημένη ποσότητα ιζημάτων όπως χώμα και άμμος. 

Προτείνουμε:


1 aquaboss με φίλτρο πολυπροπυλενίου 20 micro ( το πολυπροπυλένιο συμπεριλαμβάνεται σε κάθε συσκευή AQUABOSS ) για ιζήματα και αμέσως μετά 1 aquaboss με φίλτρο Ενεργού άνθρακα aquaphor ή Viking ή Big Blue 10'  για την αφαίρεση χλωρίου ,φωτοφαρμάκων, μικροβίων, βαρέων μετάλλων οσμής και γεύσης. Η επιλογή συσκευής φίλτρου άνθρακα AQUAPHOR διαφοροποιείται κυρίως στην αισθητική, τη λειτουργικότητα, τις διαστάσεις και την διάρκεια ζωής του ανταλλακτικού.


Σε περίπτωση που το νερό είναι πολύ σκληρό με πολλά άλατα προτείνουμε 1 aquaboss με ρητίνη aquaphor για μαλακό νερό ( ιδανικό για νοσοκομεία και επαγγελματικούς χώρους όπως καφετέριες, εστιατόρια κ.α. ) όπου τοποθετείτε μετά το πολυπροπυλένιο.


Δείτε εδώ τα Aνταλλακτικά φίλτρα για το φίλτρο νερού Aquaboss


Η συσκευή διατίθεται και με κλειστό περίβλημα για εξωτερικούς χώρους στην ίδια τιμή με τα ίδια χαρακτηριστικά.


Αντενδείξεις


Καμία - Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  


 Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα για την ασφαλή διατήρηση του νερού. 


Δεν ενδείκνυται για υφάλμυρο ή θαλασσινό νερό


 Εγγύηση


5 Χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας


Προέλευση - Κατασκευή


Το φίλτρο κατασκευάζεται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε εργοστάσιο της AQUAPHOR στην Ρωσία και στις Η.Π.Α


Κατα την ολοκλήρωση της παραγγελία σας επιλέξτε στα σχόλια αν επιθυμείτε με διάφανο περίβλημα (δεν πρέπει να το βλέπει ο ήλιος )


ή με κλειστό περίβλημα ( Μπορεί να το βλέπει ο ήλιος ) . Προεπιλογή αποστέλλεται το κλειστό περίβλημα.
 Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR. 


Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες!  50 εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό, από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Με πιστοποιήσεις από τον κορυφαίο Γερμανικό φορέα, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, LGA αλλα και με άλλες αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις TUV Nord - NSF κ.α. Επιστημονικά αποδεδειγμένο οι τεχνολογίες στα φίλτρα νερού AQUAPHOR μας προσφέρουν το ασφαλέστερο και καθαρότερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλη τεχνολογία φίλτρων νερού, με σεβασμό στον άνθρωπο για υγεία και μακροζωία!  Τα φίλτρα περιέχουν μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα,  aqualen και hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία 'Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας' IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται "δίοδοι" στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού που περιέχουν παλαιότερες και αναποτελσματικότερες τεχνολογίες, με απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα ή μόνο άνθρακα ή ακόμα σε πιο αναποτελεσματικά φίλτρα με κοκκώδη άνθρακα. * Τεχνολογίες με λάμπα UV & ΟΖΟΝ είναι υπο ορισμένες συνθήκες αναποτελεσματικές και επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό, διαβάστε εδώ περισσότερα.


aquaphor


 


                                        Συμβατικό φίλτρο (δεξιά) και η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά).


Βίντεο σχετικά με την ποιότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αλλά και την βελτιωμένη απόδοση, σε σύγκριση με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού. 


1. Σύγκριση της κανάτας AQUAPHOR με άλλες τεχνολογίες φίλτρων νερού σε Τοξικές ουσίες - Σκουριά - Άλατα (αφαίρεση σκληρότητας) 
 2. Η τεχνολογία με μεμβρανώδη ενεργό άνθρακα καρύδας είναι αποστελεσματικότερη από τα κοινά φίλτρα χωρίς μεμβράνη
  3  AQUAPHOR  Τεχνολογία, Η Εταιρία
 4. AQUAPHOR Διαφημιστικό Βϊντεο


                                          1                                                                                             2    


    

                                          3                                                                                           4

    aquaphor water filter

  Φωτογραφίες του προϊόντος  • φίλτρο νερού κεντρικής παροχής aquaphor
  • φιλτρα νερου κεντρικης παροχης | διάφανο |  Aquaphor Aquaboss
  • συσκευή καθαρισμού νερού aquaphor
  • aquaphor water filter


Ανταλλακτικά φίλτρα του προϊόντος

Δείτε όλα τα Ανταλλακτικά φίλτρα νερού AQUAPHOR

  Περιγραφή προϊόντος

 Φίλτρο νερού Aquaboss Κεντρικης Παροχης Kρύο 10' για ιζήματα: χώμα, άμμο, σκουριά. Χρησιμοποιείται και ως προ-φίλτρο πριν το φίλτρο άνθρακα

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Άλλοι πελάτες σημείωσαν το προϊον με αυτές τις ετικέτες:

Είσοδος συνεργατών - Ο Λογαριασμός μου - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info@aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2018 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypal“ασφαλείς    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->