Καλαθι Αγορων 0 items: 0,00 €

φιλτρα νερου aquaphor | εγγύηση για καθαρό νερό

φιλτρα νερου

Φίλτρο νερού Aquaboss Κεντρικης Παροχης Kρύο 10' για ιζήματα: χώμα, άμμο, σκουριά. Χρησιμοποιείται & ως προ-φίλτρο πριν το φίλτρο άνθρακα

Άμεσα Διαθέσιμο :) Χρόνος παράδοσης 24-48 ώρες & παράδοση έξω από την πόρτα σας !

Με Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα/Κύπρο με Γενική ή  speedex shipping

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%
34,00 €

Γνήσια & Φρέσκα Φίλτρα νερού AQUAPHOR Α’Διαλογής - Με 10 έτη εγγύηση & 2 έτη στις κανάτες !

Ή

Συνοπτική Περιγραφή

Φίλτρο νερού Aquaboss κεντρικής παροχής για χώμα - Ιζήματα - Καθαρισμό του νερού


aquaphor lga nsf

Χαρακτηριστικά του φίλτρου:


Το φίλτρο νερού aquaboss είναι ιδανική επιλογή σε οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές, μικρών αλλα και μεγάλων παροχών καθώς και σε δίκτυα γεωτρήσεων.


Τοποθετείται στην κεντρική παροχή η κάτω από τον πάγκο. Δέχεται διάφορα φίλτρα ενεργού άνθρακα, πολυπροπυλενίου, ρητίνης για αποσκλήρυνση. 


Η φωτογραφία παρακάτω μας εμφανίζει την διαφορά μεταξύ ενος καινούργιου ανταλλακτικού (λευκή απόχρωση) και ενός χρησιμοποιημένου ανταλλακτικού (καφέ σκούρο χρώμα) από την κατακράτηση ιζημάτων-χώματος, όπου και γίνεται εύκολα αντιληπτό, η αποτελεσματικότητα του φίλτρου όπου το καθιστά αναγκαίο για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο αποτρέποντας όλη αυτήν την παρουσία ιζημάτων να φιλτραριστεί από τον οργανισμό μας !


φιλτρα νερου


Συμπεριλαμβάνει:


Βάση στήριξης.


Κλειδί αντικατάστασης φίλτρου.


Δέχεται Ρακόρ 1/2  (δεν συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία)


Διαθεσιμότητα με 'κλειστό' περίβλημα ιδανικό και για εξωτερικούς χώρους (όχι διάφανο) Ιδανικό να τοποθετηθεί και σε μέρος που υπάρχει ηλιοφάνεια.  


Μέγιστη πίεση - 6.30 atm


Μέγιστη θερμοκρασία νερού έως +40C


Βάρος 1.2 κιλά


Παροχή-  +2,5 λιτρα /λεπτό.


Εκτιμώμενη διάρκεια απόδοσης 4.000 λίτρα. (σε μονή συσκευή)  


Η συσκευή συμπεριλαμβάνει βάση στήριξης και κλειδί αντικατάστασης φίλτρου. Η Εγκατάσταση του φίλτρου γίνεται σε ελάχιστα λεπτά, εύκολα και χωρίς την παρουσία τεχνικού απαραίτητη, καθώς χρειάζεται μια ένωση του φίλτρου ως ενδιάμεσο στην κεντρική παροχή.


 


Βίντεο του προϊόντος
Εγγύηση


10 Χρόνια εγγύηση

Είναι το βασικό και συνήθως πρώτο φίλτρο που τοποθετείτε σε κάθε εγκατάσταση αφού αφαιρεί τα στερεά σωματίδια του νερού όπως άμμο και σκουριά. 


Το πολυπροπυλένιο είναι το ασφαλέστερο και πιο αποτελεσματικό φίλτρο νερού για τα ιζήματα τις τελευταίες δεκαετίες και χρησιμοποιείται ευρέως για οικιακή χρήση, σε νοσοκομεία, σχολεία, επαγγελματικούς χώρους ακόμη και για γεωτρήσεις όπου συνήθως υπάρχει αυξημένη ποσότητα ιζημάτων όπως χώμα και άμμος. 

Προτείνουμε:


1 aquaboss με φίλτρο πολυπροπυλενίου 5 micro ( το πολυπροπυλένιο συμπεριλαμβάνεται σε κάθε συσκευή AQUABOSS ) για ιζήματα και αμέσως μετά 1 aquaboss με φίλτρο Ενεργού άνθρακα aquaphor ή Viking ή Big Blue 10'  για την αφαίρεση χλωρίου ,φωτοφαρμάκων, μικροβίων, βαρέων μετάλλων οσμής και γεύσης. Η επιλογή συσκευής φίλτρου άνθρακα AQUAPHOR διαφοροποιείται κυρίως στην αισθητική, τη λειτουργικότητα, τις διαστάσεις και την διάρκεια ζωής του ανταλλακτικού.


Σε περίπτωση που το νερό είναι πολύ σκληρό με πολλά άλατα προτείνουμε 1 aquaboss με ρητίνη aquaphor για μαλακό νερό ( ιδανικό για νοσοκομεία και επαγγελματικούς χώρους όπως καφετέριες, εστιατόρια κ.α. ) όπου τοποθετείτε μετά το πολυπροπυλένιο.


Δείτε εδώ τα Aνταλλακτικά φίλτρα για το φίλτρο νερού Aquaboss


Η συσκευή διατίθεται με κλειστό περίβλημα ιδανική για εξωτερικούς χώρους 


Αντενδείξεις


Καμία - Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  


 Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα για την ασφαλή διατήρηση του νερού. 


Δεν ενδείκνυται για υφάλμυρο ή θαλασσινό νερό


 Εγγύηση


10 Χρόνια εγγύηση 


Προέλευση - Κατασκευή


Το φίλτρο κατασκευάζεται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε εργοστάσιο της AQUAPHOR στην Ρωσία και στις Η.Π.Α


Κατα την ολοκλήρωση της παραγγελία σας επιλέξτε στα σχόλια αν επιθυμείτε με διάφανο περίβλημα (δεν πρέπει να το βλέπει ο ήλιος )


ή με κλειστό περίβλημα ( Μπορεί να το βλέπει ο ήλιος ) . Προεπιλογή αποστέλλεται το κλειστό περίβλημα.
 Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR. 


Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες!  50 εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό, από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Με πιστοποιήσεις από τον κορυφαίο Γερμανικό φορέα, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, LGA αλλα και με άλλες αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις TUV Nord - NSF κ.α. Επιστημονικά αποδεδειγμένο οι τεχνολογίες στα φίλτρα νερού AQUAPHOR μας προσφέρουν το ασφαλές και καθαρό νερό σε σύγκριση με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού. Τα φίλτρα περιέχουν μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα,  aqualen και hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία 'Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας' IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό καθώς γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται "δίοδοι" στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού που είναι λιγότερο αποτελσματικότερες, με απλό ενεργό φαρμακευτικό άνθρακα/κεραμικών/ζεόλιθου/αραγωνίτη. 


aquaphor


 


                                        Συμβατικό φίλτρο (δεξιά) και η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά).


Βίντεο σχετικά με την ποιότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αλλά και την βελτιωμένη απόδοση, σε σύγκριση με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού. 


1. Σύγκριση της κανάτας AQUAPHOR με άλλες τεχνολογίες φίλτρων νερού σε Τοξικές ουσίες - Σκουριά - Άλατα (αφαίρεση σκληρότητας) 
 2. Η τεχνολογία με μεμβρανώδη ενεργό άνθρακα καρύδας είναι αποστελεσματικότερη από τα κοινά φίλτρα χωρίς μεμβράνη
  3  AQUAPHOR  Τεχνολογία, Η Εταιρία
 4. AQUAPHOR Διαφημιστικό Βϊντεο


                                          1                                                                                             2    


    

                                          3                                                                                           4

    aquaphor water filter

  Φωτογραφίες του προϊόντος  • φίλτρο νερού κεντρικής παροχής aquaphor
  • φιλτρα νερου κεντρικης παροχης | διάφανο |  Aquaphor Aquaboss
  • συσκευή καθαρισμού νερού aquaphor
  • aquaphor water filter


Ανταλλακτικά φίλτρα του προϊόντος

Δείτε όλα τα Ανταλλακτικά φίλτρα νερού AQUAPHOR

  Περιγραφή προϊόντος

 Φίλτρο νερού Aquaboss Κεντρικης Παροχης Kρύο 10' για ιζήματα: χώμα, άμμο, σκουριά. Χρησιμοποιείται και ως προ-φίλτρο πριν το φίλτρο άνθρακα

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Άλλοι πελάτες σημείωσαν το προϊον με αυτές τις ετικέτες:

Είσοδος συνεργατών - Φίλτρα νερού - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info(at)aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2020 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->