Καλαθι Αγορων 0 items: 0,00 €

φιλτρα νερου aquaphor | εγγύηση για καθαρό νερό

φιλτρα νερου

Ανταλλακτικό Φίλτρο νερού AQUAPHOR Α5Mg Αλκαλικό νερό με τις ευεργετικές ιδιότητες του μαγνησίου

Άμεσα Διαθέσιμο :) Χρόνος παράδοσης 24-48 ώρες & παράδοση έξω από την πόρτα σας !

Με Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα/Κύπρο με Γενική ή  speedex shipping

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%
7,90 €

Γνήσια & Φρέσκα Φίλτρα νερού AQUAPHOR Α’Διαλογής - Με 10 έτη εγγύηση & 2 έτη στις κανάτες !

  • Αγορά στα 6 τεμάχια, τιμή 7,50 € / τεμάχιο   -  Έκπτωση 6%
Ή

Συνοπτική Περιγραφή

Ανταλλακτικό Φίλτρο νερού AQUAPHOR Α5 για τις Κανάτες Aquaphor Provance,Garry,Gratis,Prestige,Premium,Art.


Tο φίλτρο για το καθαρότερο αλκαλικό νερό με τις ευεργετικές ιδιότητες του μαγνησίου. 


Ετοιμοπαράδοτο με δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 20€


Το φίλτρο που φροντίζει για την καρδιά σας !  


Το Α5 ανήκει στην νέα γενιά φίλτρων της AQUAPHOR και εμπλουτίζει το νερό με μαγνήσιο, βοηθά στην ενίσχυση της καρδιάς και την πρόληψη των ασθενειών του καρδιαγγειακού συστήματος, αφού το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέταλλα για την υγεία της καρδιάς


Στην AQUAPHOR αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε ένα φίλτρο ώστε το νερό να μην είναι μόνο καθαρό, αλλά Υγιεινό & Εύγευστο !Το φίλτρο Α5 αποτελείται από τρία τμήματα :


1. Στο πρώτο στάδιο περιέχει ρητίνη που απομακρύνει τα άλατα σκληρότητας και το σίδηρο. Σε αυτό το στάδιο το νερό γίνεται εύγευστο και ελαφρύ. Χάρις σε αυτό το στάδιο το Α5 μπορεί να μαλακώσει δύο φορές παραπάνω το νερό, σε σύγκριση με το Β5.


2. Στο δεύτερο στάδιο περιέχει μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα (αποτελεσματικότερος από τον απλό συμπαγή-στερεοποιημένο άνθρακα)  με τετηγμένες πολυμερής ίνες  για την αφαίρεση των ρύπων και της αποτοξίνωσης του νερού, έτσι το νερό καταφθάνει απαλλαγμένο από άλατα,σίδηρο, Ιζήματα, βαρέα μέταλλα, έτσι η απουσία των παραπάνω στοιχείων δεν εμποδίζουν τον άνθρακα να απορροφήσει τις βλαβερές τοξικές χημικές ουσίες όπως το χλώριο. Αυτό ωστόσο σημαίνει,  έως και 50% εκτεταμένη διάρκεια ζωής του ανταλλακτικού σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες άλλων κατασκευαστών διατηρώντας την αποτελεσματικότητά του έως και το τελευταίο λίτρο. Ωστόσο το δεύτερο στάδιο μαλακώνει το νερό και προετοιμάζει το τρίτο στάδιο. 


3. Στο τρίτο στάδιο το καθαρό μαλακό και εύγευστο νερό εμπλουτίζεται  με το αλκαλικό μέταλλο μαγνήσιο.


Εάν θέλετε να συνδυάσετε τις ευεργετικές ιδιότητες του μαγνησίου και τα οφέλει του, το φίλτρο νερού AQUAPHOR Α5 είναι το κατάλληλο !  


Εδώ το νερό γίνεται όχι μόνο μη τοξικό, μαλακό και καθαρό αλλά αποκτά και φαρμακευτικές ιδιότητες χάρις τις ευεργετικές ιδιότητες του μαγνησίου και της αλκαλικότητας που προσφέρει στο νερό.


Οι ευεργετικές ιδιότητες του Μαγνησίου έχουν τεκμηριωθεί εδώ και δεκαετίες επιστημονικά.  θεωρείτε το μέταλλο κατά του στρες. Είναι ένα από τα  βασικότερα στοιχειά στη φύση για τον ανθρώπινο οργανισμό, είναι ένα ιχνοστοιχείο μείζον σημασίας, το οποίο υπάρχει στα οστά, στους ιστούς και τα όργανα του σώματος και το καθιστά απαραίτητο για την σωστή  λειτουργία όλων των οργάνων, ενεργοποιεί περισσότερες από 300 διαφορετικές βιοχημικές αντιδράσεις στο ανθρώπινο σώμα, παίζει ανασταλτικό παράγοντα στην απελευθέρωση ενέργειας, αλκαλοποιεί το pH του οργανισμού και είναι σημαντικό για τη λειτουργία των νεύρων και των μυών.


Το μαγνήσιο ενισχύει την πρόληψη του οργανισμού και σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως θεραπευτικό, για πάρα πολλές ασθένειες, είναι απαραίτητο για την πρόληψη κατα της οστεοπόρωσης, καταπολεμά τις καρδιακές αρρυθμίες, την έντονη πνευματική κόπωση, την χρόνια κόπωση αλλά και τις ημικρανίες. Ωστόσο είναι απαραίτητο και σε αθλητές αφού βοηθάει στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών.    


Η Απόδοση του ανταλλακτικού φτάνει τα 350 λίτρα φιλτραρισμένου νερού. Πιστοποιημένο προϊόν: Μή τοξικό, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό. 


aquaphor lga nsf


Σχετικά με τα φίλτρα AQUAPHOR - Τεχνολογία 


Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR.


Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες!  50 εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό, από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Με πιστοποιήσεις από τον κορυφαίο Γερμανικό φορέα, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, LGA αλλα και με άλλες αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις TUV Nord - NSF κ.α. Επιστημονικά αποδεδειγμένο οι τεχνολογίες στα φίλτρα νερού AQUAPHOR μας προσφέρουν το ασφαλέστερο και καθαρότερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλη τεχνολογία φίλτρων νερού, με σεβασμό στον άνθρωπο για υγεία και μακροζωία!  Τα φίλτρα περιέχουν ενεργό συμπαγή άνθρακα   aqualen και hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία 'Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας' IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται "δίοδοι" στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού που περιέχουν παλαιότερες και αναποτελσματικότερες τεχνολογίες, με απλό ενεργό στερεοποιημένο-συμπαγή άνθρακα.


aquaphor


             Συμβατικό φίλτρο (δεξιά) και η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά)
Περιγραφή


Χαρακτηριστικά του φίλτρου


Ιδανικό και για σκληρό νερό απομακρύνοντας 100% την μεγάλη ποσότητα χλωρίου που περιέχεται στο νερό δικτύου αλλά και τα άλατα. 


Αφαιρει:  Βακτήρια, Χημικά-Τοξικά, Μικρόβια,  το χλώριο 100%, φυτοφάρμακα 99%, βαρέα μέταλλα 99% καθώς βελτιώνεται και η ποιότητα του νερού. Βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών (φαινόλη, βενζόλιο)


Aφαιρεί την οσμή την γεύση και όλα τα βλαβερά στοιχεία από το νερό στο 100%


Αφαιρεί την σκληρότητα, δεν αφαιρεί τα χρήσιμα ιχνοστοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό προσφέροντάς μας αλκαλικό νερό.


Διάρκεια απόδοσης του φίλτρου


Το φίλτρο έχει διάρκεια απόδοσης  2-3 μήνες ή 350 λίτρα ότι έρθει πρώτο.  


Σε κάθε ανταλλακτικό αναγράφεται η ημερομηνία παραγωγής. Συνιστάται να χρησιμοποιηθεί στα 3 πρώτα χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής. 


Ενδείξεις


Για τον καθαρισμό του νερού και την αφαίρεση του χλωρίου, των Βαρέων Μετάλλων, των βακτηριδίων, των τοξικών, του χώματος  και άλλων επιβλαβών ουσιών, από το νερό Δικτύου: Δήμων-ΕΥΔΑΠ


Δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή. Το καθαρό νερό είναι απαραίτητο για όλους. Συνιστάται Ιδιαίτερα για εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, νεφροπαθείς, Αθλητές. 


Κύηση και Γαλουχία


Ενδείκνυται κατα την κύηση και γαλουχία αποτρέποντας την αφομοίωση βαρέων μετάλλων, χημικών όπως το χλώριο και άλλων επιβλαβών ουσιών  να εισχωρήσουν στον οργανισμό.


Αντενδείξεις


Καμία - Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό. Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα για την ασφαλή διατήρηση του νερού. Δεν ενδείκνυται για υφάλμυρο ή θαλασσινό νερό


Διατήρηση του προϊόντος


Η κανάτα μπορεί να τοποθετηθεί στο ψυγείο αλλά και εκτός ψυγείου.  Σε κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού φίλτρου νερού ξεπλένουμε με χλιαρό νερό, ξίδι ή/και σαπούνι την κανάτα.


Προφυλάξεις


Δεν πρέπει να φιλτράρουμε ζεστό νερό  σε μεγαλύτερη θερμοκρασία από +40 βαθμούς κελσίου. Δεν πρέπει να να πλυθεί με σαπούνι ή οποιοδήποτε άλλο χημικό το ανταλλακτικό φίλτρο. Δεν πρέπει να φιλτράρουμε οποιοδήποτε άλλο χημικό ή υγρό πέραν του νερού.


Χώρα προέλευσης και κατασκευής:


Η.Π.Α Ρωσία 


Για την βελτίωση απόδοσης του προϊόντος


Ενδείκνυται να υπάρχει πάντοτε νερό στο κάτω μέρος της κανάτας ώστε να είναι σε επαφή το κάτω μέρος του ανταλλακτικού φιλτρού με το νερό, έτσι ώστε να βρίσκεται διαρκώς σε υγρή κατάσταση. Ωστόσο δεν δημιουργείται κάποια αρνητική επίπτωση στο ανταλλακτικό φίλτρο αν παραμείνει και χωρίς νερό για αρκετές ώρες. Σε περίπτωση που για μερικές ημέρες δεν γίνει χρήση της κανάτας, συνιστάται να τοποθετηθεί στο ψυγείο μισογεμάτη με νερό μέχρι να ξανα γίνει χρήση. Σε περίπτωση που δεν γίνει χρήση της κανάτας για περισσότερες από 3-4 ημέρες, συνιστάται να γεμίσουμε την κανάτα με νερό και να αδειάσουμε τα 2 πρώτα γεμίσματα ώστε να απμακρυνθεί το στάσιμο νερό από το εσωτερικό του φίλτρου.


Πίνακας σχετικά με την αφαίρεση βλαβερών στοιχείων από το νερό


κανάτα aquaphor χαρακτηριστικά
Βίντεο σχετικά με την ποιότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αλλά και την βελτιωμένη απόδοση, σε σύγκριση με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού. 
1. Σύγκριση της κανάτας AQUAPHOR με άλλες τεχνολογίες φίλτρων νερού σε Τοξικές ουσίες - Σκουριά - Άλατα (αφαίρεση σκληρότητας)


2. Η τεχνολογία με μεμβρανώδη ενεργό άνθρακα καρύδας είναι αποστελεσματικότερη από τα κοινά φίλτρα χωρίς μεμβράνη


3  AQUAPHOR  Τεχνολογία - Η Εταιρία


4. AQUAPHOR Διαφημιστικό Βϊντεο


                                         1                                                                                             2    

   

 

                                          3                                                                                           4

    


 
 


AQUAPHOR - ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ

φιλτρα νερου | aquaphor Α5

  Φωτογραφίες του προϊόντος  • φιλτρα νερου α5
  • φιλτρα νερου aquaphor κανατας
  • αλκαλικο νερο AQUAPHOR
  • φιλτρο νερου
  • φιλτρα νερου | aquaphor Α5
  • φιλτρα νερου a5

  Περιγραφή προϊόντος

 Ανταλλακτικό Φίλτρο νερού AQUAPHOR Α5 Αλκαλικό νερό με τις ευεργετικές ιδιότητες του μαγνησίου

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Είσοδος συνεργατών - Φίλτρα νερού - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info(at)aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2020 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->