Καλαθι Αγορων 0 items: 0,00 €

φιλτρα νερου aquaphor | εγγύηση για καθαρό νερό

φιλτρα νερου

Η επίσημη νίκη της AQUAPHOR !

Η σύγκριση των φίλτρων νερού AQUAPHOR


Η επίσημη νίκη της AQUAPHOR ! 

Για σχεδόν πενήντα χρόνια, το έγκυρο γερμανικό ίδρυμα Stiftung Warentest, που ιδρύθηκε από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, το οποίο έχει σκοπό την πληροφόρηση των καταναλωτών σχετικά για την ποιότητα διαφόρων προϊόντων με δοκιμές ποιότητας μέσα από συγκριτικές δοκιμές, ανέδειξε πρόσφατα την κανάτα AMETHYST με το ανταλλακτικό φίλτρο νερού B100-25 ως την καλύτερη κανάτα στον καθαρισμό νερού.

Οι δοκιμές των προϊόντων του Stiftung Warentest, θεωρείται σημείο αναφοράς για την ακεραιότητα της επιστημονικής προσέγγισης. Το ίδρυμα 'υποστηρίζεται' από την κυβέρνηση και έχει την ιδιαιτερότητα να έχει ουδέτερη στάση  μέσω της αντικειμενικότητας που του αναγνωρίζεται, ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα που δοκιμάζεται το κάθε προϊόν. Έτσι θεωρείται η πιο αξιόπιστη γνώμη για κάθε προϊόν από τους καταναλωτές.

aquaphor amethyst testΠρόσφατα, το ενδιαφέρον του Stiftung Warentest είχε ως δοκιμή τα φίλτρα νερού οικιακής χρήσης. Για την δοκιμή επιλέχθηκαν εννέα εταιρίες φίλτρων νερού που μπορούν να αγοράσουν Γερμανοί καταναλωτές, μέσα σε αυτούς μερικοί από τις πιο γνωστές, όπως η γερμανική Brita, η AQUAPHOR ( με το εμπορικό σήμα Klin-Tec ) , η BWT, η Müller και Aqua, καθώς και ιαπωνική Mitsubishi και η σουηδική AEG.

Με βάση τα αποτελέσματα των συγκριτικών δοκιμών του Stiftung Warentest που δημοσιεύθηκε στην επίσημη εφημερίδα του, συμπεραίνεται ότι η κανάτα με φίλτρο νερού Αμέθυστος B100-25, η οποία στη Γερμανία πωλείται με το εμπορικό σήμα Klin-Tec, δεν υπολείπεται στην αποτελεσματικότητα των άλλων κατασκευαστών και σε σχέση ποιότητας-τιμής η AQUAPHOR ξεπερνά τις υπόλοιπες κανάτες με φίλτρο νερού .

Τα αποτελέσματα και οι δοκιμές επιβεβαίωσαν ότι η σύγχρονη τεχνολογία στα οικιακά φίλτρα Aquaphor για το νερό της βρύσης, είναι από τις καλύτερες στη Ρωσία, τη Γερμανία και στον υπόλοιπο κόσμο.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η επιτυχία που σημειώθηκε στη χώρα, όπου πιστεύεται ότι η ποιότητα του νερού της ύδρευσης είναι πέρα από τον έπαινο. 

AQUAPHOR εγγύηση για καθαρό νερό


 

Τα βίντεο παρακάτω μας δείχνουν την αποτελεσματικότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αλλά και την υπεροχή τους με φίλτρα άλλων κατασκευαστών. 

1. Σύγκριση της κανάτας AQUAPHOR σε Τοξικές ουσίες, Σκουριάς, Άλατα.                                                2.   AQUAPHOR Company - Technology

 


Είσοδος συνεργατών - Φίλτρα νερού - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info(at)aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2020 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->