Γνωρίστε την AQUAPHOR ! Βραβείο καλύτερου φίλτρου νερού  ...διαβάστε περισσότερα εδώ

Οι πιστοποιήσεις και οι  χημικές αναλύσεις της ποιότητας των φίλτρων νερου AQUAPHOR   


 

Aquaphor Η ΕταιρείαΗ AQUAPHOR είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές, σχετικά με τον καθαρισμό νερού σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 και σήμερα απασχολεί πάνω από 1800 άτομα. Σήμερα προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε εκατομμύρια οικογένειες σε περισσότερες από 35 χώρες. Η έρευνα, η ανάπτυξη τεχνολογιών, η κατασκευή και οι πωλήσεις των προϊόντων γίνονται από την Ρωσία, την Ευρώπη και τις Η.Π.Α .
 


 
Kannenfilter Tischfilter Pitcher
Τα φίλτρα νερού έχουν μια σειρά από διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας.
H AQUAPHOR πραγματοποιεί εκτενείς ελέγχους ποιότητας σε δικά της εργαστήρια αναλύσεων.
Ο εργαστηριακός εξοπλισμός πληροί υψηλές απαιτήσεις, όπως AAS [ατομικής απορρόφησης Φασματόμετρο], τριχοειδή ηλεκτροφόρηση, αέρια χρωματογραφία και δοκιμή των φίλτρων σύμφωνα με τις απαιτήσεις NSF 42, NSF 53 και EPA (μικροβιολογικές εξετάσεις).  Δεδομένου ότι τα προϊόντα Aquaphor κυκλοφορούν διεθνώς (ΗΠΑ, Ρωσία, Ασία, Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, κλπ), τα προϊόντα έχουν δοκιμαστεί από τα εθνικά πρότυπα αλλα και από τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα.
 
 

 

 

τα καλύτερα φίλτρα νερού

  Τεχνολογική ηγεσία της AQUAPHOR

Η Aquaphor είναι ηγέτης στην τεχνολογία καθαρισμού, πόσιμου νερου. Οι μοναδικές ιδιότητες των προϊόντων μας που προστατεύονται από 70 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και αποδυκνύουν

την τεχνολογική υπεροχή σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές, που ακολουθούν τις τεχνολογίες μας. Τα Φίλτρα νερού Aquaphor είναι καλύτερα από φίλτρα άλλων κατασκευαστών στα εξής : 

Στην αποτελεσματικότητα του καθαρισμού (άμμος, πηλός, σκουριά, ...) Στην αποτελεσματικότητα απομάκρυνσης οργανικών προσμίξεων (φαινόλες, φυτοφάρμακα, οργανοχλωριωμένες ενώσεις ...) 

Σχετικά με την αποτελεσματικότητα της εξάλειψης από δυσάρεστες γεύσεις,οσμές. 

Σχετικά με την αποτελεσματικότητα της απομάκρυνσης των ιόντων από βαρέα μέταλλα και την απομάκρυνση κολλοειδούς σιδήρου.

Στην απομάκρυνση από μικρόβια, βακτήρια και ιούς.

Καλύτερη ταχύτητα στον καθαρισμό του νερού και στη διάρκεια ζωής των ανταλλακτικών φίλτρων

* Σύμφωνα με τις δοκιμές αντοχής, σύμφωνα με GOST R 51872-2002 και την αντίστοιχη NSF 42 και 53    

Διαβάστε περισσότερα στις τεχνολογίες μας.

 

τα καλύτερα φίλτρα νερού για παιδιά

Το νερό που καθαρίζεται από τα  φίλτρα Aquaphor, συνιστάται για τις παιδικές τροφές

Η Υψηλή ποιότητα καθαρισμού του πόσιμου νερού από τα φίλτρα Aquaphor, επιβεβαιώθηκε από δοκιμές που πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Τοξικολογίας από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας και συνιστάται για χρήση στην παρασκευή παιδικών τροφών. 

 

 

κάντε κλίκ για μεγέθυνση. 

τα καλύτερα φίλτρα νερού για παιδιά         τα καλύτερα φίλτρα νερού για παιδιά          τα καλύτερα φίλτρα νερού για παιδιά            τα καλύτερα φίλτρα νερού για παιδιά  

Επιδημιολογικές συμπέρασμα         Υγιεινή χαρακτηριστικά            Επιδημιολογικές συμπέρασμα             Επιδημιολογικές


 

 Ως συστατικά τα φίλτρα νερού Aquaphor χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας κοκκώδους ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας, Ίνες hollow fiber και aqualen.

 
φίλτρο νερού ιδανικό για παιδιά

Τα φίλτρα νερού Aquaphor απομακρύνουν επιτυχώς από το νερό όλους τους τύπους των προσμείξεων (συμπεριλαμβανομένων όσων παρατίθενται παρακάτω) Ωστόσο, ευτυχώς, δεν περιέχονται απαραίτητα όλες οι παρακάτω ακαθαρσίες στο νερό της βρύσης των καταναλωτών.  

Οι αναλύσεις από το  Ινστιτούτο Τοξικολογίας,  από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας μας πιστοποιούν την αφαίρεση των παρακάτω ρύπων και τεκμηριώνουν γιατί είναι ιδανικά τα φίλτρα νερού και για μικρά παιδιά:

βενζόλιο,βρώμιο-Διχλωροαιθανίου,βρωμοφόρμιο,Τετραχλωράνθρακας,χλώριο,χλωροβενζόλιο,χλωροφόρμιο,Τριαλογονομεθάνια (ΤΗΜ),Dibromkhlorpropan,διβρωμοχλωρομεθάνιο, Ορθο-διχλωροβενζόλιο, π-διχλωροβενζόλιο, διχλωροαιθάνιο,διχλωροαιθάνιο, διχλωροαιθυλενιο,διβρωμιδίου, διχλωροαιθυλενιο, αιθυλενίου, διχλωροπροπάνιο, dichloropropylene,αιθυλβενζόλιο, εξαχλωροβουταδιενίου, εξαχλωροκυκλοεξάνιο, μόλυβδος υδράργυρος, κάδμιο, λινδάνιο, methoxychlor, πενταχλωροφαινόλη, στυρολίου,τετραχλωροαιθάνιον, τετραχλωροαιθυλένιου, τολουόλιο, τριχλωροβενζόλιον, τριχλωροαιθανίου, τριχλωροαιθανίου,το τριχλωροαιθυλένιο,ορθο-ξυλόλιο,μετα-ξυλόλιο,παραξυλολίου.


 11.25.11 | Μια ακόμη νίκη της AQUAPHOR σε αγορές σε εμπορικό κατάστημα. Τη νίκη την έδωσαν οι καταναλωτές !

Η είδηση της νίκης ήταν απροσδόκητη. Το πρωί εκείνης της ημέρας η Aquaphor άρχισε να λαμβάνει τηλεφωνήματα και επιστολές συγχαρητηρίων. Αποδείχθηκε ότι το πρωί της 23ης Νοεμβρίου, τηλεοπτικός σταθμός που μετέδωσε το πρόγραμμα "δοκιμαστική αγορά" αφιερωμένο στον έλεγχο των φίλτρων νερού, η Aquaphor ήταν ο μεγάλος νικητής, κερδίζοντας όχι μόνο τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης, αλλά και στους ψήφους θεατών. η σύγκριση έγινε μεταξύ από τις 4 δημοφιλέστερες εταιρίες φίλτρων νερού. της Barrier, της Brita, της AQUAPHOR, της Geyser και της HB.

Το γεγονός ότι οι εν λόγω δοκιμές πραγματοποιήθηκαν ! Έχουμε μάθει αυτό που ονομάζεται φήμες... αλλα βλέπουμε ζωντανά τους καταναλωτές να κρίνουν σχετικά με το ποιό φίλτρο νερού είναι καλύτερο. Ειλικρινά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι! Το πιο σημαντικό, για αυτή τη νίκη είναι ότι δημιουργήσαμε τα καλύτερα φίλτρα νερού που αντιστοιχούν στις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που λάβαμε συγχαρητήρια από τους φίλους, και τους λέμε: ". Σας ευχαριστούμε" Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτό δεν είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Aquaphor σε ανεξάρτητες δοκιμές όπως στο τηλεοπτικό πρόγραμμα  στην εκπομπή «δοκιμαστική αγορά». Κατά μία έννοια, η Aquaphor έχει γίνει "πρωταθλητής" στα φίλτρα νερού - Ολύμπιο επίτευγμα ! Για άλλη μια φορά  μια νίκη για όλους τους φίλους μας και όλους όσους χρησιμοποιούν φίλτρα Aquaphor. 


Πιστοποίηση LGA (Γερμανία) 

aquaphor water filter lga

Η AQUAPHOR διαθέτει την Γερμανική πιστοποίηση LGA για την ποιότητα των τεχνολογιών στα φίλτρα νερού και τηρεί όλες τις ισχύουσες απαιτήσεις στη Γερμανία. 

Ο έλεγχος αφορά για μια σειρά από προϊόντα AQUAPHOR όπως: To B100-5, B100-15 B100-6 (κανάτες) B200 (modern)   Επιπλέον για την κεφαλή του φίλτρου Solo( Crystal-quadro) με το ανταλλακτικό φίλτρο K1-07B (K7B).

Τα υψηλής ποιότητας φίλτρα Aquaphor είναι πιστοποιημένα από τα διεθνή πιστοποιητικά LGA. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα της εταιρείας έχουν περάσει τις εξετάσεις ολοκληρωμένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά εργαστήρια υπό την αιγίδα του ανεξάρτητου ελεγκτή TUV Reinland LGA. Με μελέτη που διεξήχθη τον Ιούλιο του 2007 και τον Οκτώβριο του 2012, το Πιστοποιητικό LGA δείχνει ότι τα φίλτρα Aquaphor είναι ασφαλές και πληρούν τις απαιτήσεις για το πόσιμο νερό, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.
 
Η LGA είναι από τις κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης που ασχολούνται με τον έλεγχο της συμμόρφωσης της ποιότητας του προϊόντος με τα διεθνή πρότυπα και την πιστοποίησή τους. Η κεντρική μονάδα που βρίσκεται στη Νυρεμβέργη, συγκεντρώνει περισσότερα από 30 γραφεία σε όλη τη Γερμανία και το εξωτερικό.
 
Η LGA λειτουργεί εντελώς ανεξάρτητα και δεν συνεργάζετε με οποιοδήποτε ιδιωτικό ή νομικό πρόσωπο. Το Πιστοποιητικό LGA είναι για πολλά χρόνια το σημείο αναφοράς για τους ευρωπαίους καταναλωτές, δεδομένου ότι εγγυάται την πλήρη συμμόρφωση με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας του προϊόντος. Η LGA επιλέγει προσεκτικά τα πιο αξιόλογα προϊόντα που περνούν όλες τις πολυάριθμες δοκιμές και οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στα καλύτερα ευρωπαϊκά εργαστήρια διαπιστευμένα από επαγγελματίες με υψηλά προσόντα. 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ LGA ΜΕΧΡΙ 16/10/2017  


 

Προς ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με τις πιστοποιήσεις:

Τα φίλτρα AQUAPHOR έχουν πιστοποίηση από επίσημους φορείς (κρατικούς και ιδιωτικούς) Η AQUAPHOR έχει πιστοποίηση από το Ινστιτούτο Τοξικολογίας από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας για όλα τα φίλτρα AQUAPHOR, την Tuv Nord που είναι από τις μεγαλύτερες, πιο αξιόπιστες και αρμόδια πιστοποίηση στην  Ευρώπη, για όλα τα φίλτρα AQUAPHOR, την LGA Κορυφαία Γερμανική Πιστοποίηση για όλα τα φίλτρα AQUAPHOR, την GOST και την αντίστοιχη NSF για όλα τα φίλτρα AQUAPHOR, οι πιστοποιήσεις αφορούν όλα τα φίλτρα νερού. Όλες οι πιστοποιήσεις αντιστοιχούν σε κάποια πρότυπα, πρότυπα:  NSF 42 58 44, το πρότυπο iso 9001 της TUV Nord ,το ΑΑ LMG 310005 της LGA  που έχουν όλα τα φίλτρα AQUAPHOR, όλα τα παραπάνο πρότυπα είναι γνωστά για την αξιοπιστία και την επίσημη αρμοδιότητα που έχουν οι αντίστοιχοι φορείς για την πιστοποίηση των προϊόντων.   Τα πρότυπα αυτά σημαίνουν ότι τα πιστοποιημένα προϊόντα, όπως και τα πιστοποιημένα φίλτρα νερού της έκαστης εταιρίας είναι ασφαλή για ανθρώπινη κατανάλωση και φυσικά αυτά τα πρότυπα αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα δελτία απόδοσης αποτελεσματικότητας του κάθε φορέα, είναι παραπλάνηση όταν κάποια εταιρία προβάλει κάποιο δελτίο απόδοσης και όχι το πρότυπο του φορέα, γιατί το πρότυπο είναι αυτό που ορίζεται από την νομοθεσία αν είναι επαρκής για την ασφάλεια των καταναλωτών. Τα δελτία απόδοσης των προτυπων βγαίνουν από τους ανάλογους φορείς και δεν συνοδεύονται με τα προϊόντα, όπως συμβαίνει σε όλα τα προϊόντα παγκοσμίως. Εταιρίες που προβάλουν μόνο κάποια δελτίο απόδοσης και όχι τα πρότυπα λειτουργούν ανάρμοστα με τον τρόπο που λειτουργεί το εμπόριο και η ενημέρωση των καταναλωτών, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και με μή ασφαλή προϊόντα ή τουλάχιστον με παραπλανητικό τρόπο προς τους καταναλωτές. Η κάθε εταιρία φίλτρων νερού οφείλει από την νομοθεσία όπως συμβαίνει σε όλα τα προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής, φάρμακα κ.α. να αναφέρει το πρότυπο-φορέα που είναι πιστοποιημένο το προϊόν όπως ο ΕΟΦ στα φάρμακα στην Ελλάδα. Δελτία απόδοσης καθώς και πιστοποιημένα προϊόντα από πανεπιστήμια δεν αρμόζουν και δεν εξασφαλίζουν την μέγιστη ασφάλεια των καταναλωτών, καθώς ενα δελτίο απόδοσης μπορεί να αφαιρεί κάποιους ρύπους και να μην αφαιρεί παράδειγμα εναν άλλο ρύπο, για αυτό ο κάθε φορέας με το ανάλογο πρότυπο, και όχι δελτίο αποστολής, εξασφαλίζει την ασφάλεια των καταναλωτών και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Επίσης πανεπιστήμια δεν είναι αρμόδια για την πιστοποίηση των φίλτρων νερού καθώς άλλα δεν έχουν την τεχνογνωσία ή την αξιοπιστία ή την ευθύνη και την ανάλογη κρατική άδεια για την ευθύνη και την άδεια της πιστοποίησης που έχουν άλλοι μεγαλύτεροι και κυρίως αρμόδιοι φορείς όπως είναι η TUV NORD η LGA, ωστόσο ο σημαντικότερος παράγοντας στην αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία των προϊόντων έχει να κάνει με το κύρος και την ευθύνη που μπορεί να έχει κάποιος κρατικός επίσημος φορέας όπως η GOST και το ινστιτούτο τοξικολογίας του υπουργείο υγείας της Ρωσίας, όπου έχουν πιστοποίηση όλα τα φίλτρα AQUAPHOR και οι 2 αυτοί φορείς είναι επίσημοι, όπως είναι επίσημος ο αντίστοιχος αξιόπιστος αρμόδιος φορέας ΕΟΦ στην Ελλάδα για την πιστοποίηση των φαρμάκων.

Σε ερωτήσεις καταναλωτών για το που μπορούν να βρούν τις πιστοποιήσεις: 

Μερικές από τις πιστοποιήσεις aquaphor βρίσκονται αναρτημένες στον ιστότοπο www.aquaphor.gr Ωστόσο, εφόσον ο κάθε κατασκευαστής έχει την άδεια για την διανομή των προϊόντων και αναφέρει πάνω στην συσκευασία τον φορέα που είναι πιστοποιημένος, αυτό είναι επαρκές και ασφαλες για τον καταναλωτή όπως και κατ' αυτόν τον τρόπο διακρίνονται όλα τα ασφαλή και νόμιμα προϊόντα στην Ευρωπαϊκή ένωση. 

Ωστόσο, επίσημος & αρμόδιος φορέας σε όλη την Ευρώπη είναι και η TUV NORD  που πιστοποιεί τους ισχυρισμούς του κατασκευαστή για το προϊόν και ότι πληρεί τα αντίστοιχα πρότυπα αποτελεσματικότητας και ασφάλειας των προϊόντων καθώς και οτι πληρουν τις προυποθέσεις για την ποιότητα και ασφάλεια των καταναλωτών. Σε όλα φίλτρα AQUAPHOR αναφέρεται το tuv nord στη συσκευασία και ανάλογα το προϊόν και την χώρα διανομής του προϊόντος αναφέρεται και η  αντίστοιχη επιπλέον πιστοποίηση από άλλο φορέα. Παράδειγμα το AQUAPHOR Solo αναφέρει την πιστοποίηση-πρότυπο tuv Nord iso 9001  LGA και NSF 42 στην συσκευασία. 

Δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν όλα τα προϊόντα ή κάποιο από τα προϊόντα κάθε κατασκευαστή αναρτημένα διαδικτυακά σε ιστοσελίδα του κάθε φορέα, καθώς ο τεράστιος όγκος προϊόντων παγκοσμίως το κάνουν αδύνατον και κατα δεύτερο λόγο είναι ξεχωριστή διαδικασία το να έχει κάποιος κατασκευαστής κάποια πιστοποίηση για τα προϊόντα του και ξεχωριστή διαδικασία να αναρτηθεί η πιστοποίηση του κατασκευαστή και διαδικτυακά, οι περισσότεροι κατασκευαστές προϊόντων παγκοσμίως αρκούνται και λόγο κόστους και λόγο διαδικασίας να αναρτηθούν και διαδικτυακά και παράλληλα είναι επίσης διαδικασία που αφορά περισσότερο τον έκαστο φορέα αν θέλει να τα δημοσιοποιεί και διαδικτυακά τα προϊόντα. Παράδειγμα o NSF όπως έχουν τα προϊόντα AQUAPHOR αναφέρεται στις συσκευασίες των προϊόντων aquaphor  με πρότυπα NSF 42 58 και 44, ωστόσο η διαδικτυακή προβολή στον nsf είναι συνδρομητική και δεν κρίνεται απαραίτητη όπως συμβαίνει με τα περισσότερα προϊόντα παγκοσμίως όπως και με την αντίστοιχη GOST ή LGA , καθώς και κατασκευαστές προϊόντων που έχουν πιστοποίηση Tuv Nord δεν αναφέρονται διαδικτυακά από την TUV.

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ : TUV NORD ΚΑΙ LGA ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ AQUAPHOR ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ TUV NORD ΚΑΙ LGA, ΑΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΚΑ.


Πιστοποίηση TÜV Nord -  2012

tuv nord πιστοποιητικό φίλτρων νερού

Τα φίλτρα νερού AQUAPHOR  είναι πιστοποιημένα από την TUV Nord  [Γερμανία], το σύστημα EN ISO 9001: 2008, αφορά:
Μάρκετινγκ - πωλήσεις των φίλτρων νερού, τα συστατικά των φίλτρων νερού, τον Σχεδιασμό, την ανάπτυξη και κατασκευή των φίλτρων νερού αλλά και τα Εξαρτήματα.

 

 certificate tuv cert | aquaphor water filter

 πιστοποίηση Tuv Nord iso 2018 για φίλτρα νερού AQUAPHORΠιστοποιημένα φίλτρα νερού AQUAPHOR Tuv Nord iso 2018

aquaphor water filter | tuv nord certificateaquaphor φίλτρα νερού | πιστοποιητικό LGA  
 

aquaphor water filter | nsf certificateaquaphor water filter | nsf certificate

Η Απουσία Αργύρου στο νερό από τα Φίλτρα νερού AQUAPHOR Εξασφαλίζεται με το Ιοντικής μορφής βακτηριοστατικό άσήμι με υπερσύγχρονο τρόπο κατασκευής (Σε αντίθεση με παλαιότερες μεθόδους απλού ασημιού που είναι επιρρεπή στο να εισχωρήσει άργυρος στο νερό) 

Οι αναλύσεις είναι από το αναγνωρισμένο εργαστήριο Chem-mar καθώς επίσης παρακάτω υπάρχουν αναλύσεις και από Αναγνωρισμένο Γερμανικό εργαστήριο όπου πιστοποιεί τις ίδιες ακριβώς τιμές. 

αναλύσεις νερού για άργυρο χημικό εργαστήριο chem-mar αναλύσεις νερού για άργυρο χημικό εργαστήριο chem-mar

Απόσπασμα από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας AQUAPHOR για τα φίλτρα νερού:

Σχεδιασμός, ανάπτυξη, παραγωγή και πωλήσεις των φίλτρων νερού και των συστατικών, πιστοποιημένο από την TÜV NORD Γερμανία,  σύμφωνα με την Ποιότητα ISO 9001: 2008 Επαναπιστοποιημένα 2012 - Σχεδιασμός.

ΗΠΑ 6.387.260 Β1: σύστημα φιλτραρίσματος για τον καθαρισμό του νερού

US 5,521,008: Η παραγωγή ινών με άνθρακα

ΗΠΑ 6,514,413 B2: Μέθοδος για το πόσιμο νερό, καθαρισμός νερού.

ΗΠΑ 6.299.771 Β1: προσρόφησης

ΗΠΑ 5.705.269:  Εξελιγμένος ενεργός άνθρακας

ΗΠΑ 5904854:  Μέθοδος για τον καθαρισμό του νερού

US 2002/0062740 Α1: Μέθοδος και συσκευή για την συνεχή ροή του νερού

 
 Η ασφάλεια των συσκευών (περίβλημα) Αντοχή σε μεγάλη πίεση νερού.

Ονομαστική πίεση PN 6 με το πρότυπο EN 1333.
Στατική πίεση, περίβλημα φίλτρου DIN EN 14989: 2004.
Δυναμικός έλεγχος του περιβλήματος DIN EN 14989: 2004.


Φίλτρα νερού Viking & Favorite 

Ονομαστική πίεση PN 6 με το πρότυπο EN 1333. 
Στατική πίεση, περίβλημα φίλτρου DIN EN 14989: 2004.
Δυναμικός έλεγχος του περιβλήματος DIN EN 14989: 2004.
 

 
Η ποιότητα των φίλτρων νερού.

aquaphor | pdf file
LGA
AQUAPHOR K1-07B Ανταλλακτικό φίλτρο για crystal Solo ( Crystal eco , Quadro )
 
aquaphor | pdf file
AQUAPHOR OSMO - K1-07B
Αναλύσεις μετά από 8 μήνες χρήσης του φίλτρου 
aquaphor | pdf file
AQUAPHOR OSMO K1-07B
aquaphor pdf file
AQUAPHOR OSMO
Προστασία μακράς διάρκειας - 43 μηνών

 

aquaphor | pdf file
 
aquaphor | pdf file
 
 
aquaphor | pdf file
Μικροβιολογική Εξέταση 2
 

 

Η επίσημη νίκη της AQUAPHOR ! Δείτε περισσότερα => 

aquaphor best water filter

 

Είσοδος συνεργατών - Ο Λογαριασμός μου - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info@aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2018 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->