Καλαθι Αγορων 0 items: 0,00 €

φιλτρα νερου aquaphor | εγγύηση για καθαρό νερό

φιλτρα νερου

Κανατα με φιλτρο νερου Aquaphor Onyx | Mε 4 ανταλλακτικά Β25mg

Άμεσα Διαθέσιμο :) Χρόνος παράδοσης 24-48 ώρες & παράδοση έξω από την πόρτα σας !

Με Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα/Κύπρο με Γενική ή  speedex shipping

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%
33,90 €

Γνήσια & Φρέσκα Φίλτρα νερού AQUAPHOR Α’Διαλογής - Με 10 έτη εγγύηση & 2 έτη στις κανάτες !

Ή

Συνοπτική Περιγραφή

Νέο μοντέλο - Κατακράτηση 100% στο χλώριο & με μαγνήσιο για σωματική ευεξία & καλή καρδιακή λειτουργία


Προσφέρεται με 4 ανταλλακτικά B25mg


check Αφαιρεί τη σκληρότητα, το χλώριο & τα βαρέα μέταλλα check  Σε πανέμορφο λευκό χρώμα


check  Δεν απαιτείται σύνδεση με την παροχή νερού  check  Εύκολη στη χρήση: ακόμη και για παιδιά


check  Υπέροχος Σχεδιασμός  check Παράγεται από πιστοποιημένα υλικά ειδικά για τρόφιμα BPA Free
Κανάτα με φίλτρο νερού Aquaphor Onyx 4.2L  | Με μετρητή σε σχήμα πυξίδας+ Δωρεάν μεταφορικά & σε απομακρυσμένες περιοχές για όλη την Ελλάδα !


 + 2 Χρόνια Εγγύηση καλής λειτουργίας (από 6 μήνες ) με δωρεάν μεταφορικά για αγορές από την AQUAPHOR.gr  


+ 4 ανταλλακτικό πρώτης χρήσης   Β25Mg , αφαιρεί 100% χλώριο, οσμή-γεύση, + κατακράτηση αλάτων.


+ Εμπλουτίζει το νερό με μαγνήσιο,  ευεργητικό για την καρδιά & τους μύς, απαραίτητο και για μικρά παιδιά.


+ Πάντα φρέσκα και γνήσια ανταλλακτικά φίλτρα μόνο από τό επίσημο δίκτυο AQUAPHOR.gr .


Προσοχή ! οι γνήσιες κανάτες AQUAPHOR συνοδεύονται με Ελληνικές οδηγίες και πάντα φρέσκα ανταλλακτικά, με πρόσφατη ημερομηνία παραγωγής όπου αναγράφεται σε κάθε ανταλλακτικό ξεχωριστά.


+ Εγγύηση AQUAPHOR για το καθαρότερο νερό !


+ Αποτελεσματικότερη τεχνολογία από τον απλό συμπαγή άνθρακα, τα ανταλλακτικά της είναι κατασκευασμένα με μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα.
Η νέα κανάτα της AQUAPHOR, με μοναδικό υπέροχο design σε πανέμορφο λευκό χρώμα 


Η Αποτελεσματικότητα του φίλτρου AQUAPHOR τεκμηριώνεται σύμφωνα με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, αλλά και το καθιστούν απόλυτα ασφαλές:    Tested & Certified by: 


TUV NORD :  Μας πιστοποιεί ότι πληροί τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και όσα αναφέρει ο κατασκευαστής σχετικά με την αφαίρεση των ρύπων αλλα και για τα συστατικά που είναι κατασκευασμένο. 


LGA:  Από τις αυστηρότερες Γερμανικές πιστοποιήσεις που πιστοποιεί τόσο την ποιότητα του φίλτρου όσο και την αποτελεσματικότητά του.  


RU  Οι κανάτες AQUAPHOR έχουν εγκριθεί από το Ινστιτούτο Τοξικολογίας του Ρωσικού Υπουργείου Υγείας.


NSF: Η κανάτα AQUAPHOR Onyx είναι πιστοποιημένη από τον NSF, την TUV Nord και την LGA. 


Το νερό που καθαρίζεται από τα  φίλτρα Aquaphor, συνιστάται για τις παιδικές τροφές. Η Υψηλή ποιότητα καθαρισμού του πόσιμου νερού από τα φίλτρα Aquaphor, επιβεβαιώθηκε από δοκιμές που πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Τοξικολογίας από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας και συνιστάται για χρήση στην παρασκευή παιδικών τροφών. Δείτε εδώ τα επίσημα έγγραφα* Σύμφωνα με τις δοκιμές αντοχής: GOST R 51872-2002 και την αντίστοιχη NSF 42 και 53 Πιστοποιητικό ποιότητας NSF.


Διαβάστε εδώ περισσότερα σχετικά με τις πιστοποιήσεις αλλα και τις κορυφαίες διακρίσεις τις AQUAPHOR 


 


Το φίλτρο νερού Α5 είναι ίδιο με το φίλτρο νερου Β25mg που δέχεται η κανάτα onyx - διαφέρουν μόνο στο σχεδιασμό.
το καλύτερο φίλτρο νερού awards 2012


 


Προϊόν της χρονιάς 2012 !  Δείτε τα διεθνή βραβεία της AQUAPHOR Εδώ, αλλα και την υπεροχή και σύγκριση με τεχνολογίες άλλων κατασκευαστών.


Τα φίλτρα νερού AQUAPHOR έχουν διακριθεί ως τα καλύτερα φίλτρα νερού με επίσημο βραβείο αποτελεσματικότητας και ποιότητας για τη Χρονιά 2012 από κρατικούς και ιδιωτικούς αναγνωρισμένους φορείς και εμπειρογνώμονες.


 Τα φίλτρα AQUAPHOR είναι αναγνωρισμένα και δοκιμασμένα δεκαετίες, είναι απόλυτα ασφαλή για ανθρώπινη κατανάλωση και μας προσφέρουν το ιδανικότερο και καθαρότερο πόσιμο νερό για καθημερινή χρήση.
Οι δημοφιλέστερες και αποτελεσματικότερες κανάτες και στην Ελληνική αγορά, τώρα ανανεώνονται με 1 νέο ξεχωριστό μοντέλο, με υπέροχο σχεδιασμό και με την μεγαλύτερη χωρητικότητα από τις υπόλοιπες κανάτες AQUAPHOR που φθάνει στα 4.2 Λίτρα. Δέχεται τα ανταλλακτικά φίλτρα B25 και B25 με μαγνήσιο.  Τα ανταλλακτικά που δέχεται η AQUAPHOR Onyx είναι από μεμβρανώδη συμπαγή ενεργό άνθρακα καρύδας. ( Ο μεμβρανώδης συμπαγής άνθρακας διατηρεί την πυκνότητά του ακόμα και μετά από αρκετά λίτρα διήθησης του νερού, σε αντίθεση με τον απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα, που ύστερα από μερικά λίτρα φίλτρανσης ανοίγει διόδους στο εσωτερικό του και κατα συνέπεια μπορούν να εισχωρούν και τα επιβλαβή στοιχεία μέσα από το νερό)  Οι τεχνολογίες:  ΙΑΜ   DFS  CFB  ΑQUALEN  HF   που διαθέτουν οι κανάτες AQUAPHOR τεκμηριώνουν επιστημονικά γιατί είναι οι πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές από οποιαδήποτε άλλη κανάτα με φίλτρο νερού, για καθαρό πόσιμο νερό.


φιλτρα νερου - αποτελεσματικότητα σε μόλυβδο, βαρέα μέταλλα φιλτρα νερου aquaphor - σύγκριση


Η κανάτα νερού που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι για καθαρό νερό. Με οικονομικά ανταλλακτικά και με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για το πιο καθαρό νερό αφαιρώντας στο 100% το χλώριο, τα άλατα, τα βαρέα μέταλλα, οσμή, γεύση και άλλα επιβλαβή στοιχεία από το νερό, χωρίς να αφαιρεί τα χρήσιμα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία, το κάνουν ιδανική επιλογή για κάθε άνθρωπο και απαραίτητο για τα μικρά παιδιά, αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένο ποιοτικότερο και ασφαλέστερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε εμφιαλωμένο νερό.


Πιστοποιημένο προϊόν: Μή τοξικό, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  Αποτελεσματικότητα των φίλτρων -Tested and Certified by TUV Nord (Germany) LGA & πιστοποιήσεις από πολλά ιδιωτικά εργαστήρια που τεκμηριώνουν την αφαίρεση των ρύπων μέσα από χημικές αναλύσεις, όπου κάνουν ακόμα και τον πιο δύσπιστο καταναλωτή να δεχθεί την αποτελεσματικότητά της.


aquaphor nsf


Λέμε ΤΕΛΟΣ στα εμφιαλωμένα νερά!


☻ Ενδεικτικό ετήσιο κόστος εμφιαλωμένου νερού για μια οικογένεια:  πάνω από 350€ (Νερό και για το μαγείρεμα) 5 Λίτρα/ημέρα Χ 0,20€ το λίτρο Χ 365 Ημέρες. 


Υπολογίζεται ότι 1 στα 3 εμφιαλωμένα νερά υπάρχει χημική ή βακτηριδιακή μόλυνση αρκετά παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια για τον ανθρώπινο οργανισμό σύμφωνα με επίσημες έρευνες. Υπάρχει επιπλέον ανάπτυξη βλαβερών στοιχείων στο νερό κατα την μεταφορά τους και την παρατεταμένη έκθεση τους στον ήλιο, αλλά και από τις εκκρίσεις της πλαστικής συσκευασίας.  Ωστόσο τα εμφιαλωμένα είναι τεράστια μόλυνση για το περιβάλλον από τις πλαστικές συσκευασίες.


☻ Ενδεικτικό ετήσιο κόστος της κανάτας με φίλτρο νερου για μια οικογένεια: 30-40€ 


Με την κανάτα με φίλτρο νερού AQUAPHOR σε συνδιασμό με νερό δικτύου Δήμων-ΕΥΔΑΠ έχουμε ανώτερη ποιότητα νερού σε σχέση με τα εμφιαλωμένα. Νερό πεντακάθαρο, ελαφρύ, απαλλαγμένο από χλώριο β.Μέταλλα και άλατα.
 Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν !


Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR. Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα φίλτρα περιέχουν μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα) H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται "δίοδοι" στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες παλαιότερες και αναποτελεσματικότερες τεχνολογίες, με απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα  *Σύμφωνα με τα πρότυπα NSF. 

aquaphor


                                        Συμβατικό φίλτρο (δεξιά) και η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά).
 Χαρακτηριστικά της Κανάτας με το φίλτρο νερού B25


Αφαιρει: χλώριο 100%, φυτοφάρμακα 99%, βαρέα μέταλλα 99% Βελτιώνει την ποιότητα του Νερού και αφαιρεί την οσμή την γεύση και όλες τις βλαβερές ουσίες σχεδόν στο 100%. Με την καλύτερη φίλτρανση νερού απο οποιαδήποτε άλλη κανάτα στο εμπόριο, καταλαμβάνει λίγο χώρο στην κουζίνα σας και παρέχει υψηλής ποιότητας φιλτράρισμα. Θα λάβετε πολύ γευστικό νερό απαλλαγμένο από χλώριο, μόλυβδο, ιζήματα και πολλές άλλες ακαθαρσίες. Μας εμπλουτίζει το νερό με μαγνήσιο και μας προσφέρει αποσκληρυνση, αφαίρεση των αλάτων ακόμη και για πολύ σκληρά νερά όπως το νερό της Κρήτης, της Κύπρου, της Εδεσσας, της Ρόδου και άλλων περιοχών.


Όλα τα μέρη της κανάτας παράγονται από υψηλής ποιότητας πλαστικό, κατάλληλο για τρόφιμα με BPA free, με διάρκεια ζωής αρκετά χρόνια, ο συγκεκριμένος τύπος πλαστικού είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο το ιδανικότερο υλικό για τη διατήρηση του νερού. Oι κανάτες από την aquaphor παρέχουν υπέροχο, γευστικότατο νερό, έχουν ευχάριστο design και είναι πανεύκολες στη χρήση. Η Κανάτα είναι πολύ βολική για το σπίτι. Απαραίτητη και για μικρά παιδιά !  Ωστόσο είναι χρήσιμη και για το γραφείο, για το εξοχικό και είναι πολύ καλή επιλογή για δώρο.


Τα ανταλλακτικά φίλτρα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις τελευταίες επιτεύξεις της νανοτεχνολογίας: σκοτώνουν τα μικρόβια, τα βακτηρίδια, τους ιούς,μαλακώνουν το νερό, αφαιρούν όλες τις βλαβερές οργανικές ουσίες από το νερό, αφήνοντας τις ανόργανες ουσίες, απαραίτητες για τον άνθρωπο.


aqualen otherfilters


          AQUALEN της aquaphor                            Συμβατικές ρητίνες που έχουν τα άλλα φίλτρα νερού


10 φορές γρηγορότερη η διήθηση του νερού - 33 φορές μεγαλύτερο χώρο σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα νερού 


Ενδείξεις


Για τον καθαρισμό του νερού και την αφαίρεση του χλωρίου, των Βαρέων Μετάλλων, των βακτηριδίων, των τοξικών, του χώματος  και άλλων επιβλαβών ουσιών, από το νερό Δικτύου: Δήμων-ΕΥΔΑΠ. Δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή. Ιδανική για όλους. Συνιστάται Ιδιαίτερα για εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, νεφροπαθείς, Αθλητές. 


Κύηση και Γαλουχία


Ενδείκνυται κατα την κύηση και γαλουχία αποτρέποντας την αφομοίωση βαρέων μετάλλων, χημικών όπως το χλώριο και άλλων επιβλαβών ουσιών  να εισχωρήσουν στον οργανισμό.


Αντενδείξεις


Καμία - Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα για την ασφαλή διατήρηση του νερού. Δεν ενδείκνυται για υφάλμυρο ή θαλασσινό νερό.


Προφυλάξεις 


Δεν ενδείκνυται να φιλτράρουμε ζεστό νερό  σε μεγαλύτερη θερμοκρασία από +40 βαθμούς κελσίου, οποιοδήποτε άλλο χημικό ή υγρό πέραν του νερού. Σε περίπτωση που δεν γίνει χρήση του φίλτρου για περισσότερες από 4-5 ημέρες, αδειάζουμε τα πρώτα 2 γεμίσματα ώστε να απομακρυνθεί το στάσιμο νερό.


Εγγύηση προϊόντος


H Aquaphor Onyx έχει εγγύηση καλής λειτουργίας 6 μήνες (2 έτη για αγορές από το δίκτυο της AQUAPHOR.gr)


Μετρήσεις


Πίνακας σχετικά με το μέγεθος και την αφαίρεση βλαβερών στοιχείων από το νερό.


κανατα νερου aquaphor onyx


 Χρώματα


Διαθεσιμότητα-ετοιμοπαράδοτο Λευκό χρώμα. Προσφέρεται με 4 ανταλλακτικά B25mg  διάρκεια χρήσης για κάθε ανταλλακτικό: 2 μήνες ή 200 Λίτρα  ότι έλθει πρώτο


Κατασκευή προέλευση: 


AQUAPHOR ΡΩΣΙΑ  - AQUAPHOR Η.Π.Α - AQUAPHOR ΕΣΘΟΝΊΑ


κανατες νερου | φιλτρα νερου | aquaphor

  Φωτογραφίες του προϊόντος  • φίλτρα νερού | Κανάτα aquaphor onyx | άσπρο
  • aquaphor-water-filter-white-pitcher-onyx
  • aquaphor onyx water filter
  • κανάτα με φίλτρο και για παιδιά
  • φιλτρα νερου aquaphor onyx
  • Κανατα με φιλτρο νερου Aquaphor onyx
  • onyx aquaphor
  • φιλτρα νερου
  • φιλτρα νερου | onyx κανατα | white
  • κανατες νερου | φιλτρα νερου | aquaphor

  Περιγραφή προϊόντος

 Κανατα με φιλτρο νερου Aquaphor Onyx

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

Φίλτρο νερού Crystal Solo | Προσφέρεται με 2 ανταλλακτικά

Φίλτρο νερού Crystal Solo | Προσφέρεται με 2 ανταλλακτικά

80,00 €
Φίλτρο νερού βρύσης Topaz | Δώρο το 2ο ανταλλακτικό με 10 έτη εγγύηση

Φίλτρο νερού βρύσης Topaz | Δώρο το 2ο ανταλλακτικό με 10 έτη εγγύηση

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: 32,00 €

Τιμή προσφοράς με ΦΠΑ: 28,00 €

Φτάνει μέχρι: 27,00 €
   

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Είσοδος συνεργατών - Φίλτρα νερού - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info(at)aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2020 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->