Καλαθι Αγορων 0 items: 0,00 €

φιλτρα νερου aquaphor | εγγύηση για καθαρό νερό

φιλτρα νερου

Κανατα με φιλτρο νερου Aquaphor Premium - Με ηλεκτρονικό μετρητή - αναμένεται νέα διαθεσιμότητα

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο


Ενδεικτική Τιμή Λιανικής: Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%
40,00 €

Γνήσια & Φρέσκα Φίλτρα νερού AQUAPHOR Α’Διαλογής - Με 10 έτη εγγύηση & 2 έτη στις κανάτες !

 • Αγορά στα 2 τεμάχια, τιμή 35,00 € / τεμάχιο   -  Έκπτωση 13%

Συνοπτική Περιγραφή

 check Αφαιρεί τη σκληρότητα, το χλώριο & τα βαρέα μέταλλα check  Σε 2 πανέμορφα χρώματα


check  Δεν απαιτείται σύνδεση με την παροχή νερού  check  Εύκολη στη χρήση: ακόμη και για παιδιά


check  Υπέροχος Σχεδιασμός  check Παράγεται από πιστοποιημένα υλικά ειδικά για τρόφιμα
+ 2 Χρόνια Εγγύηση (από 6 μήνες) & άμεση αντικατάσταση με δωρεάν μεταφορικά ( Μόνο για αγορές που έχουν γίνει από την AQUAPHOR.gr )


+ Δωρεάν μεταφορικά


+ Προσφέρεται με το 1ο ανταλλακτικό B5 +1 ανταλλακτικό B8 για την κατακράτηση 100% του  χλωρίου - ενισχυμένο για άλατα. ! 


+ Αποτελεσματικότερη τεχνολογία από τον απλό συμπαγή άνθρακα, είναι κατασκευασμένο με μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα.


+ Πάντα φρέσκα και γνήσια ανταλλακτικά φίλτρα μόνο από την AQUAPHOR.gr 


Κανάτα με φίλτρο νερού Aquaphor Prremium 3.8 λίτρα  | Με ηλεκτρονικό μετρητή, μοναδικό υπέροχο design είναι άμεσα διαθέσιμη σε πανέμορφο Λευκό και Κόκκινο χρώμα.


Προσφέρεται με 2 Ανταλλακτικά Β100-5 βασικό & Β100-8 


Η Αποτελεσματικότητα του φίλτρου AQUAPHOR τεκμηριώνεται σύμφωνα με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, αλλά και το καθιστούν απόλυτα ασφαλές:  


 Tested & Certified by: 


TUV NORD :  Μας πιστοποιεί ότι πληροί τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και όσα αναφέρει ο κατασκευαστής σχετικά με την αφαίρεση των ρύπων αλλα και για τα συστατικά που είναι κατασκευασμένο. 


LGA:  Από τις αυστηρότερες Γερμανικές πιστοποιήσεις που πιστοποιεί τόσο την ποιότητα του φίλτρου όσο και την αποτελεσματικότητά του.  


CE :  Συμβαδίζει με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκπληρώνει τις προϋποθέσεις που απαιτούνται από τις κοινοτικές οδηγίες.


RU  Οι κανάτες AQUAPHOR έχουν εγκριθεί από το Ινστιτούτο Τοξικολογίας του Ρωσικού Υπουργείου Υγείας.


Το νερό που καθαρίζεται από τα  φίλτρα Aquaphor, συνιστάται για τις παιδικές τροφές. Η Υψηλή ποιότητα καθαρισμού του πόσιμου νερού από τα φίλτρα Aquaphor, επιβεβαιώθηκε από δοκιμές που πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Τοξικολογίας από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας και συνιστάται για χρήση στην παρασκευή παιδικών τροφών. Δείτε εδώ τα επίσημα έγγραφα* Σύμφωνα με τις δοκιμές αντοχής: GOST R 51872-2002 και την αντίστοιχη NSF 42 και 53 Πιστοποιητικό ποιότητας NSF.


Διαβάστε εδώ περισσότερα σχετικά με τις πιστοποιήσεις αλλα και τις κορυφαίες διακρίσεις τις AQUAPHOR 
το καλύτερο φίλτρο νερού awards 2012


 


Προϊόν της χρονιάς 2012 !


Τα φίλτρα νερού AQUAPHOR έχουν διακριθεί ως τα καλύτερα φίλτρα νερού με βραβείο αποτελεσματικότητας και ποιότητας για τη  Χρονιά 2012 


 Τα φίλτρα AQUAPHOR είναι αναγνωρισμένα και δοκιμασμένα δεκαετίες, είναι απόλυτα ασφαλή για ανθρώπινη κατανάλωση και μας προσφέρουν το ιδανικότερο και καθαρότερο πόσιμο νερό για καθημερινή χρήση, με γνώμονα πάντα την διεθνή επιστημονική κοινότητα αλλα και τους αρμόδιους φορείς.
Οι δημοφιλέστερες και αποτελεσματικότερες κανάτες και στην Ελληνική αγορά, τώρα, με υπέροχο σχεδιασμό και με μεγάλη χωρητικότητα, την καθιστούν ιδανική για κάθε οικογένεια. Δέχεται τα ανταλλακτικά φίλτρα B 100-5,6 & 8 όπως και η AQUAPHOR Provance.  Τα ανταλλακτικά που δέχεται η AQUAPHOR Premium είναι από μεμβρανώδη συμπαγή ενεργό άνθρακα καρύδας. ( Ο μεμβρανώδης συμπαγής άνθρακας διατηρεί την πυκνότητά του ακόμα και μετά από αρκετά λίτρα διήθησης του νερού, σε αντίθεση με τον απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα, που ύστερα από μερικά λίτρα φίλτρανσης ανοίγει διόδους στο εσωτερικό του και κατα συνέπεια μπορούν να εισχωρούν και τα επιβλαβή στοιχεία μέσα από το νερό)  Οι τεχνολογίες:  ΙΑΜ   DFS  CFB  ΑQUALEN  HF   που διαθέτουν οι κανάτες AQUAPHOR τεκμηριώνουν επιστημονικά γιατί είναι οι πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές από οποιαδήποτε άλλη κανάτα με φίλτρο νερού, για καθαρό πόσιμο νερό.


Η κανάτα νερού που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι για καθαρό νερό. Με οικονομικά ανταλλακτικά και με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για το πιο καθαρό νερό αφαιρώντας στο 100% το χλώριο, τα άλατα, τα βαρέα μέταλλα, οσμή, γεύση και άλλα επιβλαβή στοιχεία από το νερό, χωρίς να αφαιρεί τα χρήσιμα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία, το κάνουν ιδανική επιλογή για κάθε άνθρωπο και απαραίτητο για τα μικρά παιδιά, αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένο ποιοτικότερο και ασφαλέστερο νερό σε σύγκριση με το εμφιαλωμένο νερό.


Πιστοποιημένο προϊόν: Μή τοξικό, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  Αποτελεσματικότητα των φίλτρων -Tested and Certified by TUV Nord (Germany) LGA & πιστοποιήσεις από πολλά ιδιωτικά εργαστήρια που τεκμηριώνουν την αφαίρεση των ρύπων μέσα από χημικές αναλύσεις, όπου κάνουν ακόμα και τον πιο δύσπιστο καταναλωτή να δεχθεί την αποτελεσματικότητά της.


aquaphor nsf


Λέμε ΤΕΛΟΣ στα εμφιαλωμένα νερά! 


 Ενδεικτικό ετήσιο κόστος εμφιαλωμένου νερού για 2 άτομα: πάνω από 350€ το χρόνο. 0,20€ Χ 5 λίτρα/ημέρα = πάνω από 350€ το χρόνο.  Υπολογίζεται ότι 1 στα 3 εμφιαλωμένα νερά υπάρχει χημική ή βακτηριδιακή μόλυνση αρκετά παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια για τον ανθρώπινο οργανισμό. Υπάρχει επιπλέον ανάπτυξη  βλαβερών στοιχείων στο νερό κατα την μεταφορά τους αλλά και από τις εκκρίσεις της πλαστικής συσκευασίας. Ωστόσο τα εμφιαλωμένα είναι τεράστια μόλυνση για το περιβάλλον από τις πλαστικές συσκευασίες. 


 Ενδεικτικό ετήσιο κόστος της κανάτας με φίλτρο νερου για μια οικογένεια: 40€ ( 4 ανταλλακτικά τον χρόνο - Α5 ή Β8 ) 


Με την κανάτα με φίλτρο νερού AQUAPHOR σε συνδιασμό με νερό δικτύου Δήμων-ΕΥΔΑΠ έχουμε ανώτερη ποιότητα νερού σε σχέση με τα εμφιαλωμένα. Νερό πεντακάθαρο, ελαφρύ, απαλλαγμένο από Νιτρικά, χλώριο β.Μέταλλα, άλατα και άλλα βλαβερά στοιχεία στο νερό.
 Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR.


Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες!  50 εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό, από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Επιστημονικά αποδεδειγμένο οι τεχνολογίες στα φίλτρα νερού AQUAPHOR μας προσφέρουν το ασφαλέστερο και καθαρότερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλη τεχνολογία φίλτρων νερού, με σεβασμό στον άνθρωπο για υγεία και μακροζωία!  Τα φίλτρα περιέχουν μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα,  aqualen και hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία 'Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας' IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται "δίοδοι" στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού που περιέχουν παλαιότερες και αναποτελσματικότερες τεχνολογίες, με απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα ή με απλό κοκκώδη άνθρακα. * Τεχνολογίες με λάμπα UV & ΟΖΟΝ είναι υπο ορισμένες συνθήκες αναποτελεσματικές και επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό, διαβάστε εδώ περισσότερα.


aquaphor


                                        Συμβατικό φίλτρο (δεξιά) και η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά).
 Χαρακτηριστικά της Κανάτας με το φίλτρο νερού Β100-5, Β100-6, Β100-8 & Α5 :


Αφαιρει: χλώριο 100%, φυτοφάρμακα 99%, βαρέα μέταλλα 99% Βελτιώνει την ποιότητα του Νερού και αφαιρεί την οσμή την γεύση και όλες τις βλαβερές ουσίες σχεδόν στο 100%. Με την καλύτερη φίλτρανση νερού απο οποιαδήποτε άλλη κανάτα στο εμπόριο, καταλαμβάνει λίγο χώρο στην κουζίνα σας και παρέχει υψηλής ποιότητας φιλτράρισμα. Θα λάβετε πολύ γευστικό νερό απαλλαγμένο από χλώριο, μόλυβδο, ιζήματα και πολλές άλλες ακαθαρσίες.


Όλα τα μέρη της κανάτας παράγονται από υψηλής ποιότητας πλαστικό, κατάλληλο για τρόφιμα με BPA free, με διάρκεια ζωής αρκετά χρόνια, Ο συγκεκριμένος τύπος πλαστικού είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο το ιδανικότερο υλικό για τη διατήρηση του νερού. Oι κανάτες από την aquaphor παρέχουν υπέροχο, γευστικότατο νερό, έχουν ευχάριστο design και είναι πανεύκολες στη χρήση. Η Κανάτα είναι πολύ βολική για το σπίτι. Απαραίτητη και για μικρά παιδιά !  Ωστόσο είναι χρήσιμη και για το γραφείο, για το εξοχικό και είναι πολύ καλή επιλογή για δώρο.


Τα ανταλλακτικά φίλτρα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις τελευταίες επιτεύξεις της νανοτεχνολογίας: σκοτώνουν τα μικρόβια, τα βακτηρίδια, τους ιούς,μαλακώνουν το νερό, αφαιρούν όλες τις βλαβερές οργανικές ουσίες από το νερό, αφήνοντας τις ανόργανες ουσίες, απαραίτητες για τον άνθρωπο.


aqualen otherfilters


          AQUALEN της aquaphor                            Συμβατικές ρητίνες που έχουν τα άλλα φίλτρα νερού


10 φορές γρηγορότερη η διήθηση του νερού - 33 φορές μεγαλύτερο χώρο σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα νερού 


Ενδείξεις


Για τον καθαρισμό του νερού και την αφαίρεση του χλωρίου, των Βαρέων Μετάλλων, των βακτηριδίων, των τοξικών, του χώματος και άλλων επιβλαβών ουσιών, από το νερό Δικτύου:Δήμων-ΕΥΔΑΠ. Δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή. Ιδανική για όλους. Συνιστάται Ιδιαίτερα για εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, νεφροπαθείς, Αθλητές. 


Κύηση και Γαλουχία


Ενδείκνυται κατα την κύηση και γαλουχία αποτρέποντας την αφομοίωση βαρέων μετάλλων, χημικών όπως το χλώριο και άλλων επιβλαβών ουσιών  να εισχωρήσουν στον οργανισμό.


Αντενδείξεις


Καμία - Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό. Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα για την ασφαλή διατήρηση του νερού. Δεν ενδείκνυται για υφάλμυρο ή θαλασσινό νερό 


Προφυλάξεις


Μόνο για κρύο νερό σε θερμοκρασία μέχρι +40 βαθμούς κελσίου και μόνο για πόσιμο νερό. Σε περίπτωση που δεν γίνει χρήση του φίλτρου για περισσότερες από 4-5 ημέρες αδειάζουμε τα πρώτα 2 γεμίσματα ώστε να απομακρυνθεί το στάσιμο νερό εσωτερικά από το φίλτρο.


Εγγύηση προϊόντος


H Aquaphor Premium έχει εγγύηση καλής λειτουργίας 6 μήνες. 


Μετρήσεις


Πίνακας σχετικά με το μέγεθος και την αφαίρεση βλαβερών στοιχείων από το νερό.


aquaphor κανάτες


 Χρώματα


Διαθεσιμότητα-ετοιμοπαράδοτο σε λευκό και κόκκινο χρώμα - Κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να σημειώσετε στα σχόλια, το χρώμα της επιλογής σας. Προσφέρεται με 2 ανταλλακτικά πρώτης χρήσης (Β100-5+ B100-8 ενισχυμένo για άλατα και σίδηρο) Δέχεται ανταλλακτικά: Β100-5, Β100-6,  B100-8 (350 λίτρα) και  Α5 350λίτρα.


Κατασκευή προέλευση: 


AQUAPHOR ΡΩΣΙΑ  - AQUAPHOR Η.Π.Α


Βίντεο σχετικά με την ποιότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αλλά και την βελτιωμένη απόδοση, σε σύγκριση με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού:


1. Σύγκριση της κανάτας AQUAPHOR με άλλες τεχνολογίες φίλτρων νερού σε Τοξικές ουσίες - Σκουριά - Άλατα (αφαίρεση σκληρότητας)


2. Η τεχνολογία με μεμβρανώδη ενεργό άνθρακα καρύδας είναι αποστελεσματικότερη από τα κοινά φίλτρα χωρίς μεμβράνη


3. AQUAPHOR  Τεχνολογία    4. AQUAPHOR Διαφημιστικό Βϊντεο.
κανάτα με το καλύτερο φίλτρο νερού aquaphor premium

  Φωτογραφίες του προϊόντος • aquaphor κανάτα
 • κανάτα με φίλτρο νερού aquaphor premium | διαστάσεις
 • κανατα με φιλτρο νερου aquaphor | λευκό χρώμα
 • κανάτα με φίλτρο νερού aquaphor | λευκό χρώμα
 • κανάτα με φίλτρο νερού premium aquaphor σε κόκκινη
 • κανάτα με φίλτρο νερού μπλέ χρώμα
 • κανάτα με φίλτρο νερού aquaphor premium
 • κανάτα με φίλτρο νερού premium
 • κανάτα με φίλτρο νερού premium λευκό
 • κανατα με φιλτρο νερου premium με ηλεκτρονικό μετρητή | AQUAPHOR
 • Κανάτα με φίλτρο νερού - με μετρητή λίτρων
 • AQUAPHOR κανάτα με φίλτρο σε άσπρο χρώμα
 • κανάτα με το καλύτερο φίλτρο νερού aquaphor premium
 • κανάτα aquaphor premium white 3.9 λίτρα
 • κανατες aquaphor
 • φιλτρα νερου κανατα για το χλωριο
 • κανατα νερου κοκκινη AQUAPHOR


Δείτε όλα τα Ανταλλακτικά φίλτρα νερού AQUAPHOR

  Περιγραφή προϊόντος

 Κανατα με φιλτρο νερου Aquaphor Premium - Με ηλεκτρονικό μετρητή - Προσφέρεται με 2 Ανταλλακτικά Β100-5 βασικό και Β100-8 για την κατακράτηση 100% του χλωρίου - ενισχυμένo για άλατα και σίδηρο

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Άλλοι πελάτες σημείωσαν το προϊον με αυτές τις ετικέτες:

Είσοδος συνεργατών - Φίλτρα νερού - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info(at)aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2020 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->