Καλαθι Αγορων 0 items: 0,00 €

φιλτρα νερου aquaphor | εγγύηση για καθαρό νερό

φιλτρα νερου

Κανάτα με φίλτρο νερού Aquaphor Provance 4.2L | Προσφέρεται με 4 ανταλλακτικά A5

Άμεσα Διαθέσιμο :) Χρόνος παράδοσης 24-48 ώρες & παράδοση έξω από την πόρτα σας !

Με Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα/Κύπρο με Γενική ή  speedex shipping

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: 50,00 €

Τιμή προσφοράς με ΦΠΑ: 45,00 €

Γνήσια & Φρέσκα Φίλτρα νερού AQUAPHOR Α’Διαλογής - Με 10 έτη εγγύηση & 2 έτη στις κανάτες !

 • Αγορά στα 2 τεμάχια, τιμή 43,00 € / τεμάχιο   -  Έκπτωση 5%
Ή

Συνοπτική Περιγραφή

 


Αγοράστε την aquaphor provance με 1 ανταλλακτικό στα 21.00€ εδώ check Αφαιρεί τη σκληρότητα, το χλώριο & τα βαρέα μέταλλα check Σε πανέμορφο Μαύρο & Λευκό χρώμα


check  Δεν απαιτείται σύνδεση με την παροχή νερού  check  Εύκολη στη χρήση: ακόμη και για παιδιά


check  Υπέροχος Σχεδιασμός  check Παράγεται από πιστοποιημένα υλικά ειδικά για τρόφιμα
aquaphor tritan - provance


Καλύτερη από Γυάλινη, Πλαστική & Ανοξείδωτη κανάτα 


ΕΑ & BPA Free – Δεν εκκρίνει Δισφαινόλη


Ανθεκτικό σε θερμοκρασίες


Είναι Οικολογική – Ανακυκλώσιμη – Με σεβασμό στο περιβάλλον 


Εξαιρετική αντοχή στην κρούση


Το καλύτερο υλικό για την διατήρηση του νερού


Πιο ελαφρυά από γυαλί & ασφαλής η χρήση της για παιδιά


Πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από FDA – NSF – TUV/ISO


Χωρίς να μένει θαμπή μετά το πλύσιμο, χωρίς να διαβρώνεται με τα χρόνια


 Τι θα γίνει αν πυροβολήσουμε & χτυπήσουμε με σφυρί την κανάτα με φίλτρο AQUAPHOR Provance ;


Κανάτα με φίλτρο νερού AQUAPHOR Provance | Πείραμα αποτελεσματικότηταςΜε αγάπη από την Ρωσία | Επόμενη αποστολή: Συναντήστε την κάνατα του bond, AQUAPHOR Provance σε 24 ώρες στο χώρο σας με δωρεάν μεταφορικά για όλη την ΕλλάδαΚανάτα με φίλτρο νερού Aquaphor Provance 4.2L  | Με μετρητή σε σχήμα πυξίδας+ Δωρεάν μεταφορικά & σε απομακρυσμένες περιοχές για όλη την Ελλάδα !


 + 2 Χρόνια Εγγύηση καλής λειτουργίας (από 6 μήνες που ισχύει) & άμεση αντικατάσταση με δωρεάν μεταφορικά για αγορές από την AQUAPHOR.gr  


+ 4 ανταλλακτικά 1 τεμάχιo A5 + 3 τεμάχια Α5Mg  Ενισχυμένο για χλώριο & άλατα 


+ Ο ιστότοπος της AQUAPHOR διαθέτει φρέσκα & γνήσια ανταλλακτικά φίλτρα Ά Διαλογής 


+ Εγγύηση AQUAPHOR για το καθαρότερο νερό !


+ Αποτελεσματικότερη τεχνολογία από τον απλό συμπαγή άνθρακα, τα ανταλλακτικά της είναι κατασκευασμένα με μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα.
Η νέα κανάτα της AQUAPHOR, με μοναδικό υπέροχο design σε πανέμορφο λευκό χρώμα.


Σημειώστε στα σχόλια κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας το χρώμα που επιθυμείτε.


Η Αποτελεσματικότητα του φίλτρου AQUAPHOR τεκμηριώνεται σύμφωνα με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, αλλά και το καθιστούν απόλυτα ασφαλές:    Tested & Certified by: 


TUV NORD :  Μας πιστοποιεί ότι πληροί τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και όσα αναφέρει ο κατασκευαστής σχετικά με την αφαίρεση των ρύπων αλλα και για τα συστατικά που είναι κατασκευασμένο. 


LGA:  Από τις αυστηρότερες Γερμανικές πιστοποιήσεις που πιστοποιεί τόσο την ποιότητα του φίλτρου όσο και την αποτελεσματικότητά του.  


RU  Οι κανάτες AQUAPHOR έχουν εγκριθεί από το Ινστιτούτο Τοξικολογίας του Ρωσικού Υπουργείου Υγείας.


NSF:  Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από τον NSF 


Το νερό που καθαρίζεται από τα  φίλτρα Aquaphor, συνιστάται για τις παιδικές τροφές. Η Υψηλή ποιότητα καθαρισμού του πόσιμου νερού από τα φίλτρα Aquaphor, επιβεβαιώθηκε από δοκιμές που πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Τοξικολογίας από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας και συνιστάται για χρήση στην παρασκευή παιδικών τροφών. Δείτε εδώ τα επίσημα έγγραφα* Σύμφωνα με τις δοκιμές αντοχής: GOST R 51872-2002 και την αντίστοιχη NSF 42 και 53 Πιστοποιητικό ποιότητας NSF.


Διαβάστε εδώ περισσότερα σχετικά με τις πιστοποιήσεις αλλα και τις κορυφαίες διακρίσεις τις AQUAPHOR 


 
το καλύτερο φίλτρο νερού awards 2012


 


Προϊόν της χρονιάς 2012 !  Δείτε τα διεθνή βραβεία της AQUAPHOR Εδώ, αλλα και την υπεροχή και σύγκριση με τεχνολογίες άλλων κατασκευαστών.


Τα φίλτρα νερού AQUAPHOR έχουν διακριθεί ως τα καλύτερα φίλτρα νερού με επίσημο βραβείο αποτελεσματικότητας και ποιότητας για τη Χρονιά 2012 από κρατικούς και ιδιωτικούς αναγνωρισμένους φορείς και εμπειρογνώμονες.


 Τα φίλτρα AQUAPHOR είναι αναγνωρισμένα και δοκιμασμένα δεκαετίες, είναι απόλυτα ασφαλή για ανθρώπινη κατανάλωση και μας προσφέρουν το ιδανικότερο και καθαρότερο πόσιμο νερό για καθημερινή χρήση
Οι δημοφιλέστερες και αποτελεσματικότερες κανάτες και στην Ελληνική αγορά, τώρα ανανεώνονται με 1 νέο ξεχωριστό μοντέλο, με υπέροχο σχεδιασμό και με την μεγαλύτερη χωρητικότητα από τις υπόλοιπες κανάτες AQUAPHOR που φθάνει στα 4.2 Λίτρα. Δέχεται τα ανταλλακτικά φίλτρα B 100-5,6 & 8 όπως και η AQUAPHOR PREMIUM.  Τα ανταλλακτικά που δέχεται η AQUAPHOR Provance είναι από μεμβρανώδη συμπαγή ενεργό άνθρακα καρύδας. ( Ο μεμβρανώδης συμπαγής άνθρακας διατηρεί την πυκνότητά του ακόμα και μετά από αρκετά λίτρα διήθησης του νερού, σε αντίθεση με τον απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα, που ύστερα από μερικά λίτρα φίλτρανσης ανοίγει διόδους στο εσωτερικό του και κατα συνέπεια μπορούν να εισχωρούν σε κάποιο ποσοστό τα επιβλαβή στοιχεία μέσα από το νερό)  Οι τεχνολογίες:  ΙΑΜ   DFS  CFB  ΑQUALEN  HF   που διαθέτουν οι κανάτες AQUAPHOR τεκμηριώνουν επιστημονικά γιατί είναι οι πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές από άλλες τεχνολογίες φίλτρων νερού.


φιλτρα νερου - αποτελεσματικότητα σε μόλυβδο, βαρέα μέταλλα φιλτρα νερου aquaphor - σύγκριση


Η κανάτα νερού που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι για καθαρό νερό. Με οικονομικά ανταλλακτικά και με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για το πιο καθαρό νερό αφαιρώντας στο 100% το χλώριο, τα άλατα, τα βαρέα μέταλλα, οσμή, γεύση και άλλα επιβλαβή στοιχεία από το νερό, χωρίς να αφαιρεί τα χρήσιμα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία, το κάνουν ιδανική επιλογή για κάθε άνθρωπο και απαραίτητο για τα μικρά παιδιά, αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένο ποιοτικότερο και ασφαλέστερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε εμφιαλωμένο νερό.


Πιστοποιημένο προϊόν: Μή τοξικό, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  Αποτελεσματικότητα των φίλτρων -Tested and Certified by TUV Nord (Germany) LGA & πιστοποιήσεις από πολλά ιδιωτικά εργαστήρια που τεκμηριώνουν την αφαίρεση των ρύπων μέσα από χημικές αναλύσεις, όπου κάνουν ακόμα και τον πιο δύσπιστο καταναλωτή να δεχθεί την αποτελεσματικότητά της.


aquaphor nsf


Λέμε ΤΕΛΟΣ στα εμφιαλωμένα νερά!


☻ Ενδεικτικό ετήσιο κόστος εμφιαλωμένου νερού για μια οικογένεια:  πάνω από 350€ (Νερό και για το μαγείρεμα) 5 Λίτρα/ημέρα Χ 0,20€ το λίτρο Χ 365 Ημέρες. 


Υπολογίζεται ότι 1 στα 3 εμφιαλωμένα νερά υπάρχει χημική ή βακτηριδιακή μόλυνση αρκετά παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια για τον ανθρώπινο οργανισμό σύμφωνα με επίσημες έρευνες. Υπάρχει επιπλέον ανάπτυξη βλαβερών στοιχείων στο νερό κατα την μεταφορά τους και την παρατεταμένη έκθεση τους στον ήλιο, αλλά και από τις εκκρίσεις της πλαστικής συσκευασίας.  Ωστόσο τα εμφιαλωμένα είναι τεράστια μόλυνση για το περιβάλλον από τις πλαστικές συσκευασίες.


☻ Ενδεικτικό ετήσιο κόστος της κανάτας με φίλτρο νερου για μια οικογένεια: 30-40€ ( 4 ανταλλακτικά τον χρόνο) 


Με την κανάτα με φίλτρο νερού AQUAPHOR σε συνδυασμό με νερό δικτύου Δήμων-ΕΥΔΑΠ έχουμε ανώτερη ποιότητα νερού σε σχέση με τα εμφιαλωμένα. Νερό πεντακάθαρο, ελαφρύ, απαλλαγμένο από χλώριο β.Μέταλλα και άλατα.
 Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν !


Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR. Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα φίλτρα περιέχουν μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται "δίοδοι" στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες παλαιότερες και αναποτελσματικότερες τεχνολογίες, με απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα  *Σύμφωνα με τα πρότυπα NSF. 

aquaphor


                                        Συμβατικό φίλτρο (δεξιά) και η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά).
 Χαρακτηριστικά της Κανάτας με το φίλτρο νερού Α5 (Β100-5,6 & 8)


Αφαιρει: χλώριο 100%, φυτοφάρμακα 99%, βαρέα μέταλλα 99% Βελτιώνει την ποιότητα του Νερού και αφαιρεί την οσμή την γεύση και όλες τις βλαβερές ουσίες σχεδόν στο 100%. Με την καλύτερη φίλτρανση νερού απο οποιαδήποτε άλλη κανάτα στο εμπόριο, καταλαμβάνει λίγο χώρο στην κουζίνα σας και παρέχει υψηλής ποιότητας φιλτράρισμα. Θα λάβετε πολύ γευστικό νερό απαλλαγμένο από χλώριο, μόλυβδο, ιζήματα και πολλές άλλες ακαθαρσίες. Μας εμπλουτίζει το νερό με μαγνήσιο και μας προσφέρει αποσκληρυνση, αφαίρεση των αλάτων ακόμη και για πολύ σκληρά νερά όπως το νερό της Κρήτης, της Κύπρου, της Εδεσσας, της Ρόδου και άλλων περιοχών.


Όλα τα μέρη της κανάτας παράγονται από υψηλής ποιότητας υλικό, το tritan, κατάλληλο για τρόφιμα καθώς είναι ΕΑ BPA free, με διάρκεια αντοχής αρκετά χρόνια, Το tritan είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο το ιδανικότερο υλικό για τη διατήρηση του νερού. Oι κανάτες από την aquaphor παρέχουν υπέροχο, γευστικότατο νερό, έχουν ευχάριστο design και είναι πανεύκολες στη χρήση. Η Κανάτα είναι πολύ βολική για το σπίτι. Απαραίτητη και για μικρά παιδιά !  Ωστόσο είναι χρήσιμη και για το γραφείο, για το εξοχικό και είναι πολύ καλή επιλογή για δώρο.


Τα ανταλλακτικά φίλτρα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις τελευταίες επιτεύξεις της νανοτεχνολογίας: σκοτώνουν τα μικρόβια, τα βακτηρίδια, τους ιούς,μαλακώνουν το νερό, αφαιρούν όλες τις βλαβερές οργανικές ουσίες από το νερό, αφήνοντας τις ανόργανες ουσίες, απαραίτητες για τον άνθρωπο.


aqualen otherfilters


          AQUALEN της aquaphor                            Συμβατικές ρητίνες που έχουν τα άλλα φίλτρα νερού


10 φορές γρηγορότερη η διήθηση του νερού - 33 φορές μεγαλύτερο χώρο σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα νερού 


Ενδείξεις


Για τον καθαρισμό του νερού από το νερό Δικτύου: Δήμων-ΕΥΔΑΠ κ.α. 


Κύηση και Γαλουχία


Ενδείκνυται κατα την κύηση και γαλουχία αποτρέποντας την αφομοίωση βαρέων μετάλλων, χημικών όπως το χλώριο και άλλων επιβλαβών ουσιών  να εισχωρήσουν στον οργανισμό.


Αντενδείξεις


Καμία - Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα για την ασφαλή διατήρηση του νερού. Δεν ενδείκνυται για υφάλμυρο ή θαλασσινό νερό.


Εγγύηση προϊόντος


H Aquaphor Provance έχει εγγύηση καλής λειτουργίας 6 μήνες. (2 έτη για αγορές από την AQUAPHOR.gr)


Μετρήσεις


Πίνακας σχετικά με το μέγεθος και την αφαίρεση βλαβερών στοιχείων από το νερό.


aquaphor κανάτα provance


 Χρώματα


Διαθεσιμότητα-ετοιμοπαράδοτο μαύρο & λευκό χρώμα. 


Προσφέρεται με το ανταλλακτικό πρώτης χρήσης Α5 + 3 επιπλέον A5 με μαγνήσιο  (350 λίτρα)


Δείτε εδώ την παρουσίαση της κανάτας στην νέα έκδοση της AQUAPHOR.online 

κανάτα νερού aquaphor

  Φωτογραφίες του προϊόντος • AQUAPHOR PROVANCE - WATER PITCHER
 • AQUAPHOR Provance | κανάτα με φίλτρο νερού | Λευκό χρώμα
 • aquaphor provance μαυρη κανατα
 • Φιλτρα νερου κανατες AQUAPHOR PROVANCE
 • μετρητης λιτρων φιλτραρισμενου νερου
 • κανατα
 • κανατες
 • κανάτες με φίλτρο νερού aquaphor
 • φιλτρα νερου κανατα provance
 • κανατες νερου
 • φιλτρα νερου Aquaphor
 • κανάτα με φίλτρο νερού aquaphor
 • κανατες aquaphor
 • κανάτα με φίλτρο νερού AQUAPHOR PROVANCE
 • WATER PITCHER aquaphor provance
 • provance κανατα με φίλτρο νερου
 • καθαρό νερό και για τα παιδιά
 • κανατες νερου υγιεινός τρόπος ζωής
 • φιλτρα νερού aquaphor πιστοποίηση tuv
 • κανατα aquaphor σπρο χρωμα
 • κανάτα με φίλτρο και για παιιδιά
 • καθαρό πόσιμο νερό
 • κατακράτηση από τα άλατα
 • Υγεία και ευεξία με καθαρό νερό
 • καθαρό νερό και στους μικρούς μας φίλους
 • γρήγορο φιλτράρισμα 100% καθαρό νερό
 • κανατες AQUAPHOR λευκό χρώμα με φίλτρο άνθρακα
 • κανατα νερου
 • κανάτα νερού aquaphor
 • κανατες νερου
 • κανάτα με φίλτρο νερού AQUAPHOR PROVANCE
 • WATER PITCHER aquaphor provance
 • κανατες aquaphor
 • κανάτα με φίλτρο νερού AQUAPHOR PROVANCE2
 • AQUAPHOR Α5 φιλτρα νερου
 • AQUAPHOR A5 φιλτρα νερου


Ανταλλακτικά φίλτρα του προϊόντος

Δείτε όλα τα Ανταλλακτικά φίλτρα νερού AQUAPHOR

  Περιγραφή προϊόντος

 

Κανάτα με φίλτρο νερού Aquaphor Provance 4.2L | Προσφέρεται με 4 ανταλλακτικά - A5 βασικό + 3 τεμάχια Α5Mg

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Είσοδος συνεργατών - Φίλτρα νερού - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info(at)aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2020 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->