Καλαθι Αγορων 0 items: 0,00 €

φιλτρα νερου aquaphor | εγγύηση για καθαρό νερό

φιλτρα νερου

Φίλτρο νερού κεντρικής παροχής Aquaphor Big Blue 10'

Άμεσα Διαθέσιμο :) Χρόνος παράδοσης 24-48 ώρες & παράδοση έξω από την πόρτα σας !

Με Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα/Κύπρο με Γενική ή  speedex shipping

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: 70,00 €

Τιμή προσφοράς με ΦΠΑ: 63,00 €

Γνήσια & Φρέσκα Φίλτρα νερού AQUAPHOR Α’Διαλογής - Με 10 έτη εγγύηση & 2 έτη στις κανάτες !

Ή

Συνοπτική Περιγραφή

Φίλτρο νερού Big Blue 10' κεντρικής παροχής με μεμβρανώδη συμπαγή άνθρακα και διάρκεια χρήσης ανταλλακτικού 30.000λίτρα ή 1 έτος !Το δημοφιλέστερο φίλτρο νερού κεντρικής παροχής στην Ελληνική αγορά ! 


Με Δωρεάν μεταφορικά και σε απομακρυσμένες περιοχές για όλη την Ελλάδα !


Με 10 χρόνια Εγγύηση συσκευής +  Εγγύηση AQUAPHOR για το καθαρότερο νερό ! 
Το φίλτρο νερού που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι για καθαρό νερό. Με οικονομικά ανταλλακτικά και με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για το πιο καθαρό νερό αφαιρώντας στο 100% το χλώριο, τα βαρέα μέταλλα, οσμή, γεύση και άλλα επιβλαβή στοιχεία από το νερό, χωρίς να αφαιρεί τα χρήσιμα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία, το κάνουν ιδανική επιλογή για κάθε άνθρωπο και απαραίτητο για τα μικρά παιδιά αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένο ποιοτικότερο και ασφαλέστερο νερό σε σύγκριση με τα εμφιαλωμένα.


Στην τιμή του προϊόντος δεν συμπεριλαμβάνεται το ανταλλακτικό πρώτης χρήσης, μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά το ανταλλακτικό:


Μεμβρανώδη άνθρακα για τον καθαρισμό του νερού  εδώ


Πολυπροπυλενίου για τα ιζήματα εδώ (τοποθετείται για τα ιζήματα ή συνοδευτικά πριν τον άνθρακα ) 


Ρητίνης για την κατακρατηση αλάτων εδώ
Προτείνεται ο συνδυασμός και των τριών ανταλλακτικών για απόλυτα καθαρό νερό. 


1ο Προ-φίλτρο πολυπροπυλενίου για τα ιζήματα, χώμα, άμμος κ.α. 


2ο  Μεμβρανώδης άνθρακας για τον καθαρισμό του νερού και κατακράτηση 100% του χλωρίου και της οσμής


3. Κατακράτηση των αλάτων (άσπρες επικαθιζήσεις) για ελαφρύ νερό


Πιστοποιημένο προϊόν: Μή τοξικό, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό. 


aquaphor nsf


Η Αποτελεσματικότητα του φίλτρου AQUAPHOR Blue τεκμηριώνεται σύμφωνα με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, αλλά και το καθιστούν απόλυτα ασφαλές:


Tested & Certified by: 


TUV NORD :  Μας πιστοποιεί ότι πληροί τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και όσα αναφέρει ο κατασκευαστής σχετικά με την αφαίρεση των ρύπων αλλα και για τα συστατικά που είναι κατασκευασμένο.


LGA:  Από τις αυστηρότερες Γερμανικές πιστοποιήσεις που πιστοποιεί τόσο την ποιότητα του φίλτρου όσο και την αποτελεσματικότητά του. 


CE :  Συμβαδίζει με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκπληρώνει τις προϋποθέσεις που απαιτούνται από τις κοινοτικές οδηγίες.


RU:   Το AQUAPHOR Big blue έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο Τοξικολογίας του Ρωσικού Υπουργείου Υγείας.


NSF:  Κορυφαίος Ιδιωτικός Φορέας.


Το νερό που καθαρίζεται από τα  φίλτρα Aquaphor, συνιστάται για τις παιδικές τροφές. Η Υψηλή ποιότητα καθαρισμού του πόσιμου νερού από τα φίλτρα Aquaphor, επιβεβαιώθηκε από δοκιμές που πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Τοξικολογίας από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας και συνιστάται για χρήση στην παρασκευή παιδικών τροφών. 


* Σύμφωνα με τις δοκιμές αντοχής: GOST R 51872-2002 και την αντίστοιχη NSF 42 και 53  Πιστοποιητικό ποιότητας NSF


Διαβάστε εδώ περισσότερα σχετικά με τις πιστοποιήσεις αλλα και τις κορυφαίες διακρίσεις τις AQUAPHOR 
το καλύτερο φίλτρο νερού awards 2012


Προϊόν της χρονιάς 2012 !


Τα φίλτρα νερού AQUAPHOR έχουν διακριθεί ως τα καλύτερα φίλτρα νερού με βραβείο αποτελεσματικότητας και ποιότητας για τη  Χρονιά 2012.  Τα φίλτρα AQUAPHOR είναι αναγνωρισμένα και δοκιμασμένα δεκαετίες, είναι απόλυτα ασφαλή για ανθρώπινη κατανάλωση και μας προσφέρουν το ιδανικότερο και καθαρότερο πόσιμο νερό για καθημερινή χρήση, με γνώμονα πάντα την διεθνή επιστημονική κοινότητα αλλα και τους αρμόδιους φορείς.
  


Χαρακτηριστικά του φίλτρου:


Το φίλτρο νερού που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι. Η χρήση του ωστόσο είναι ιδανική και για επαγγελματικούς χώρους, μικρών αλλα και μεγάλων παροχών καθώς και σε δίκτυα γεωτρήσεων. 


Τοποθετείται στην κεντρική παροχή ή στην κεντρική παροχή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Δέχεται φίλτρα μεμβρανώδη ενεργού άνθρακα.


Αφαιρει: χλώριο 100%, φυτοφάρμακα 99%, βαρέα μέταλλα 99% Βελτιώνει την ποιότητα του Νερού και αφαιρεί την οσμή την γεύση και όλες τις βλαβερές ουσίες στο 100%


Οι διαστάσεις της συσκευής είναι: Ύψος,: 35,5εκ  Πλάτος: 26,0εκ.  Βάθος: 18,0εκ  Μέγιστη πίεση 5 Bar. 


Το καθιστά κορυφαία επιλογή στα φίλτρα νερού κεντρικής παροχής για τους εξής λόγους:


1. Η διάρκεια ζωής του ανταλλακτικό φίλτρου είναι κατα πολύ αυξημένη σε σύγκριση με άλλα φίλτρα νερού κεντρικής παροχής και φτάνει τα 30.000 λίτρα ή 1 χρόνος, ότι έρθει πρώτο. Ενδεικτικά για μια οικογένεια 2-4 ατόμων για το νερό δικτύου της Αθήνας, συνιστάται η αλλαγή του ανταλλακτικού κάθε 6-12 μήνες. Ο χρόνος είναι ενδεικτικός και μπορεί να διαφοροποιείται σε συνάρτηση με τα λίτρα κατανάλωσης καθώς και με το ποσοστό ρύπων που έχει το νερό. 


2. Εϊναι βαρέως τύπου με ότι αυτό συνεπάγεται ! Η Συσκευή είναι ιδανική για χρήση για πολλά χρόνια ακόμη και σε "ακραίες" συνθήκες, όπως μεγάλος βαθμός ηλιοφάνειας, υγρασίας, βροχής, αλάτων στο νερό ή ακόμη και σε σπίτια που βρίσκονται κοντά σε θάλασσα. Έχει 10 χρόνια εγγύηση AQUAPHOR για οποιαδήποτε φθορά υπάρξει στη λειτουργία της συσκευής.


3. Εϊναι κατασκευασμένο από το ιδανικότερο πλαστικό για πόσιμο νερό BPA FREE ανώτερης ποιότητας από τις ανοξείδωτες συσκευές όπως και οι σωληνώσεις σύγχρονων δικτύων ύδρευσης,  είναι από πλαστικό.


4. Δεν μειώνει καθόλου την πίεση του δικτύου. Μέση απόδοση  10-15 λίτρα / λεπτό 


Περιλαμβάνει:


Ατσάλινη βάση στηρίγματος


Βαλβίδες εξαέρωσης


Κλειδί αντικατάστασης φίλτρου 


2 νιπελ αρσεν./αρσεν.1"x1" & βίδες. 


Iδανική επιλογή για οικιακή χρήση, νοσοκομεία, σχολεία και επαγγελματικούς-εργασιακούς χώρους όπως καφετέριες, εστιατόρια αλλα και για νερό γεωτρήσεων.


Προτείνουμε:


1 big blue με φίλτρο πολυπροπυλενίου 20 micro  και αμέσως μετά 1 Big Blue 10' με φίλτρο μεμβρανώδη Ενεργού άνθρακα καρύδας.


Δείτε εδώ τα Aνταλλακτικά φίλτρα για το φίλτρο νερού Big Blue  ( Το πρώτο ανταλλακτικό φίλτρο δεν συμπεριλαμβάνεται στην συσκευή )


Κατασκευή - Προέλευση,  από το εργοστάσιο της AQUAPHOR σe Ρωσία και Η.Π.Α.
 Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR.


Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες!  50+ εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό, από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Με πιστοποιήσεις από τον κορυφαίο Γερμανικό φορέα, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, LGA αλλα και με άλλες αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις TUV Nord - NSF κ.α. Επιστημονικά αποδεδειγμένο οι τεχνολογίες στα φίλτρα νερού AQUAPHOR μας προσφέρουν το ασφαλέστερο και καθαρότερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλη τεχνολογία φίλτρων νερού, με σεβασμό στον άνθρωπο για υγεία και μακροζωία!  Τα φίλτρα περιέχουν ενεργό συμπαγή άνθρακα   aqualen και hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία 'Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας' IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται "δίοδοι" στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού που περιέχουν παλαιότερες και αναποτελσματικότερες τεχνολογίες, με απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα.


aquaphor


 


                                        Συμβατικό φίλτρο (δεξιά) και η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά).


Το βίντεο παρακάτω μας δείχνει την αξιοπιστία και την ποιότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αλλά και την υπεροχή τους με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού. 
 Σύγκριση της κανάτας AQUAPHOR με άλλες τεχνολογίες φίλτρων νερού σε Τοξικές ουσίες  - Σκουριάς - Αλάτων ( αφαίρεση σκληρότητας )  AQUAPHOR Company - Technology


AQUAPHOR TV AD


φιλτρα νερου aquaphor big blue

  Φωτογραφίες του προϊόντος • big blue κεντρικης παροχης 10'
 • φιλτρο κεντρικης παροχης aquaphor
 • φιλτρα κεντρικής παροχης νερου
 • AQUAPHOR κεντρικής παροχής
 • φιλτρο νερου για ολο το σπιτι
 • aquaphor whole house filter
 • φιλτρα νερου aquaphor big blue
 • φιλτρα νερου για ολο το σπιτι
 • φιλτρα νερου ανθρακα και ιζηματων
 • aquaphor big blue
 • Η κορυφαία σειρα big blue της aquaphor

  Περιγραφή προϊόντος

 Φίλτρο νερού κεντρικής παροχής Aquaphor Big Blue 10'

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Άλλοι πελάτες σημείωσαν το προϊον με αυτές τις ετικέτες:

Είσοδος συνεργατών - Φίλτρα νερού - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info(at)aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2020 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->