Καλαθι Αγορων 0 items: 0,00 €

φιλτρα νερου aquaphor | εγγύηση για καθαρό νερό

φιλτρα νερου

Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Crystal Eco H για σκληρό νερό - Κ2 ΚΗ Κ7 | 10 έτη εγγύηση

Άμεσα Διαθέσιμο :) Χρόνος παράδοσης 24-48 ώρες & παράδοση έξω από την πόρτα σας !

Με Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα/Κύπρο με Γενική ή  speedex shipping

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: 115,00 €

Τιμή προσφοράς με ΦΠΑ: 105,00 €

Γνήσια & Φρέσκα Φίλτρα νερού AQUAPHOR Α’Διαλογής - Με 10 έτη εγγύηση & 2 έτη στις κανάτες !

Ή

Συνοπτική Περιγραφή

Φίλτρο νερού κάτω πάγκου  Crystal H Για ελαφρύ νερό χωρίς άλατα, είναι παρόμοιο με το Crystal Βασικό αλλα Ιδανικότερο για νερό με υψηλή σκληρότητα, ιδανικό για περιοχές όπως η Kρήτη, η Έδεσσα και η Kεφαλονιά. Ιδανικό σε περίπτωση που έχουμε σκληρότητα μεγαλύτερη από  300-350ppm CaCO3 (πολύ σκληρό νερό) 


Δείτε εδώ το Crystal eco <0,8mc Βασικό Ιδανικό για μέτριο έως σκληρό νερό - Ιδανικό για περιοχές όπως η Αθήνα απομακρύνοντας 100% την μεγάλη ποσότητα χλωρίου που περιέχεται στο νερό δικτύου. 


Δείτε εδώ το  Crystal eco 07Β 0,1mc είναι παρόμοιο με το Crystal Βασικό αλλα Ιδανικότερο για πολύ επιβαρυμένο νερό με μικροβιολογικούς ρύπους (όπως για νερό που αποθηκεύεται σε δεξαμενή)  
 Το δημοφιλέστερο φίλτρο νερού κάτω πάγκου στην Ελληνική αγορά AQUAPHOR Crystal


Δωρεάν μεταφορικά και σε απομακρυσμένες περιοχές για όλη την Ελλάδα !


+ 10 Χρόνια Εγγύηση (από 5) & άμεση αντικατάσταση με δωρεάν μεταφορικά για αγορές από την AQUAPHOR.gr


Εγγύηση AQUAPHOR για το καθαρότερο νερό ! 


+ Πάντα φρέσκα και γνήσια ανταλλακτικά φίλτρα μόνο από την AQUAPHOR.gr 


aquaphor crystal eco φιλτρα νερου κατω παγκου
Crystal Eco Η για καθαρό πόσιμο νερό <0,8mc. Η σειρά Η περιλαμβάνει το ανταλλακτικό ΚΗ όπου μας προσφέρει ελαφρύ, μαλακό νερό απαλλαγμένο από άλατα χάρις την αντιμικροβιακή ρητίνη aquaphor.


Το δημοφιλέστερο φίλτρο νερού στην Ελληνική αγορά,  σειρά Crystal H κάτω πάγκου. Μεμβρανώδης συμπαγής ενεργός άνθρακας καρύδας <0,8mc ( Ο μεμβρανώδης συμπαγής άνθρακας διατηρεί την πυκνότητά του ακόμα και μετά από αρκετά λίτρα διήθησης του νερού, σε αντίθεση με τον απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα, που ύστερα από μερικά λίτρα φίλτρανσης ανοίγει διόδους στο εσωτερικό του και κατα συνέπεια μπορούν να εισχωρούν και τα επιβλαβή στοιχεία μέσα από το νερό)  Οι τεχνολογίες:  ΙΑΜ   PnT  DFS  CFB  ΑQUALEN  HF  HSS  ICM  που διαθέτει η σειρά Crystal τεκμηριώνουν επιστημονικά γιατί είναι το πιο ασφαλές και αποτελεσματικό φίλτρο νερού στην Ελληνική αγορά, για καθαρό πόσιμο νερό.


Το φίλτρο νερού που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι για καθαρό νερό. Με οικονομικά ανταλλακτικά και με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για το πιο καθαρό νερό αφαιρώντας στο 100% το χλώριο, τα άλατα, τα βαρέα μέταλλα, οσμή, γεύση και άλλα επιβλαβή στοιχεία από το νερό, χωρίς να αφαιρεί τα χρήσιμα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία, το κάνουν ιδανική επιλογή για κάθε άνθρωπο και απαραίτητο για τα μικρά παιδιά, αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένο ποιοτικότερο και ασφαλέστερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε εμφιαλωμένο νερό.


Πιστοποιημένο προϊόν: Μή τοξικό, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  Πιστοποίηση TUV Nord (Germany) - LGA - Ρωσικό Υπουργείο Υγείας 


aquaphor lga nsf
Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR.


Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες!  50 εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό, από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Με πιστοποιήσεις από τον κορυφαίο Γερμανικό φορέα, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, LGA αλλα και με άλλες αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις TUV Nord - NSF κ.α. Επιστημονικά αποδεδειγμένο οι τεχνολογίες στα φίλτρα νερού AQUAPHOR μας προσφέρουν το ασφαλέστερο και καθαρότερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλη τεχνολογία φίλτρων νερού, με σεβασμό στον άνθρωπο για υγεία και μακροζωία!  Τα φίλτρα περιέχουν μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα,  aqualen και hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία 'Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας' IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται "δίοδοι" στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού που περιέχουν παλαιότερες και αναποτελσματικότερες τεχνολογίες, με απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα 


φίλτρο νερού για παιδιάΤο φίλτρο νερού crystal eco είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μας προσφέρει το καλύτερο νερό για υγεία και μακροζωϊα, αυτή η τεκμηρίωση συμπεραίνεται από την ποιότητα του νερού που μας δίνει το φίλτρο και αυτό χάρις τις τεχνολογίες που ενσωματώνει η aquaphor στα φίλτρα της, οι πιο προηγμένες σε σχέση από κάθε άλλο φίλτρο νερού παγκοσμίως.


Το φίλτρο εκτός από το να αφαιρεί όλες τις βλαβερές ουσίες από το νερό στο +99% μας προσφέρει ελαφρύ, μαλακό νερό χωρίς άλατα, διατηρώντας τη σωστή αναλογία του νερού σε ph (αλκαλικό νερό) , αγωγιμότητας και άλλων βασικών παραγόντων του νερού, χωρίς να μας αφαιρεί τα απαραίτητα για τον άνθρωπο ιχνοστοιχεία.


Υπεύθυνα:   aquaphor logo


- Kαθαρό νερό για όλη την οικογένεια !   - Kαθαρό νερό για την σωστή ανάπτυξη των παιδιών ! - Kαθαρό νερό σε κάθε άνθρωπο με προβλήματα υγείας, συμβάλλοντας στη βελτίωση της υγείας του !


 Χαρακτηριστικά του φίλτρου


 Aφαιρεί την οσμή την γεύση που προκαλείτε κυρίως από το χλώριο και το χώμα-σίδηρο. Αφαιρεί όλες τις βλαβερές ουσίες από το νερό σχεδόν στο 100%  | χλώριο 100%, φυτοφάρμακα 99%, βαρέα μέταλλα 99% καθώς βελτιώνεται και η ποιότητα του νερού. 


* Ειδικά κατασκευασμένο να αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων, έτσι ώστε να αποτρέπετε η αλλαγή των φίλτρων σε τακτική χρονική συχνότητα .


* Σύνδεση με την παροχή νερού, με μικρό όγκο ώστε να χωράει κάτω από κάθε κουζίνα


* Super-αξιόπιστη κατασκευή, αντέχει σε υψηλή πίεση και τη ροή του νερού έως 21Bar στιγμιαία


* Εκτεταμένη ικανότητα διήθησης και διάρκεια ζωής του φίλτρου (έως 8000 λίτρα ή έως 1 χρόνια - Συνιστάται κάθε <1 χρόνο για μια οικογένεια 2-4 ατόμων -  * Η ρητίνη χρειάζεται αναγέννηση ανάλογα με την σκληρότητα, περίπου 1-2 φορές το χρόνο για να μας προσφέρει ικανοποιητική αποσκλήρυνση για ελαφρύ νερό χωρίς καθόλου άλατα) ή αλλαγή ανταλλακτικού (ΚΗ) 1 φορά το χρόνο.


* Υψηλής ταχύτητας διήθησης (έως 2,5 λίτρα ανά λεπτό)


Υψηλός βαθμός καθαρισμού (υψηλότερες από τις κανάτες και φίλτρα βρύσης)


 * Είναι ανακυκλώσιμο και έχει φιλική προς το περιβάλλον παραγωγική διαδικασία.


Αφαιρεί την σκληρότητα, δεν αφαιρεί τα χρήσιμα ιχνοστοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό, διατηρεί το pH αλκαλικό στο νερό.


H κομψή βρυσούλα ταιριάζει σε κάθε πάγκο μοντέρνας κουζίνας. ( 1 εκατοστό υποδοχή στον πάγκο μας για την τοποθέτηση )


Τιμές Σκληρότητας μετά την φίλτρανση: 80-150ppm caco3 (Ελαφρύ-Μαλακό νερό)


Τα Φίλτρα Aquaphor  παρασκευάζονται με τα υψηλότερα στάνταρ υγιεινής και ασφάλειας.  Η αντικατάσταση των φίλτρων γίνεται πολύ εύκολα και χωρίς εργαλεία, ο μικρός όγκος του φίλτρου το κάνει ιδανικό ώστε να χωράει κάτω από τον νεροχύτη. Με υψηλό βαθμό διήθησης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοικοκυριά, εστιατόρια, καφετέριες, νοσοκομεία, σχολεία, κλπ. Συνοδεύετε με μια πολύ κομψή ξεχωριστή βρύση που παρέχει υψηλής ποιότητας επεξεργασίας νερού και συμπεριλαμβάνεται στη τιμή. Το φίλτρο διαθέτει ένα κομψό περίβλημα κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό (ομοπολυμερές πολυπροπυλενίου)  Ανώτερης ποιότητας από τις ανοξείδωτες συσκευές με BPA FREE.


Διαθέτει τεχνολογίες:     


 aqualen       carbon block       dfs        hollow fiber       hss       iam       icm       push and turn aquaphor texnologia filtron nerou


aquaphor


           Συμβατικό φίλτρο (δεξιά)                         H απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά)


Διάρκεια ζωής του φίλτρου


Διάρκεια ζωής των ανταλλακτικών φίλτρων:  8.000 λίτρα ή έως 12 μήνες. Συνιστάται κάθε <1 χρόνο για μια οικογένεια 2-4 ατόμων


To crystal Eco Βασικό περιλαμβάνει το ανταλλακτικό φίλτρο K1-02 ( λιγότερο από 3mc )  ΚΗ ( Ρητίνη αντιμικροβιακή ) Κ1-07 ( λιγότερο από 0,8mc ) 


 
ανταλλακτικά φίλτρα νερού για aquaphor crystal


Δείτε τα ανταλλακτικά φίλτρα για τo Crystal Η


 


Τρόπος Χρήσης - Εγκατάσταση: 


aquaphor τρόπος εγκατάστασης του φίλτρου

Η αντικατάσταση των φίλτρων γίνεται πολύ εύκολα, με μια κίνηση μέσα σε δευτερόλεπτα χάρις την τεχνολογία push & turn,  ο μικρός όγκος του φίλτρου το κάνει ιδανικό ώστε να χωράει κάτω από τον νεροχύτη.


Σε κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικών ή τοποθέτηση νέας συσκευής:


1.  Αφήνουμε το νερό να περάσει για 10 Λεπτά από το φίλτρο.


2. Κλείνουμε τη βρύση για 10 λεπτά. 


3. Ανοίγουμε τη βρύση μας για 30-40 λεπτά.


5. Μπορούμε να καταναλώσουμε το νερό που περνάει από το φίλτρο.Συνιστάται 1 με 2 φορές το χρόνο να αφαιρούμε τη βρυσούλα ( είναι αποσπώμενη) και να την ξεπλένουμε με ζεστό νερό και ξύδι στο εσωτερικό της.


* Εκτιμώμενος χρόνος τοποθέτησης του Φίλτρου 5-10 λεπτά ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με τον τρόπο εγκατάστασης:Ενδείξεις


Για τον καθαρισμό του νερού από τα πολλά άλατα στο νερό και την αφαίρεση του χλωρίου, των Βαρέων Μετάλλων, των βακτηριδίων, των τοξικών, του χώματος  και άλλων επιβλαβών ουσιών, από το νερό Δικτύου: Δήμων-ΕΥΔΑΠ.


Δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή. Ιδανική για όλους. Συνιστάται Ιδιαίτερα για εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, νεφροπαθείς, Αθλητές. 


Κύηση και Γαλουχία


Ενδείκνυται κατα την κύηση και γαλουχία αποτρέποντας την αφομοίωση βαρέων μετάλλων, χημικών όπως το χλώριο και άλλων επιβλαβών ουσιών  να εισχωρήσουν στον οργανισμό.


Αντενδείξεις


Καμία - Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα για την ασφαλή διατήρηση του νερού. Δεν ενδείκνυται για υφάλμυρο ή θαλασσινό νερό.


Προφυλάξεις


Μόνο για κρύο νερό μέχρι  έως +40 βαθμούς κελσίου. 


Εγγύηση προϊόντος


Το Aquaphor Crystal έχει εγγύηση καλής λειτουργίας 10 χρόνια. 


Μετρήσεις


Πίνακας σχετικά με την αφαίρεση βλαβερών στοιχείων από το νερό


 Ενεργός άνθρακας


Χώρα προέλευσης και κατασκευής:


AQUAPHOR Η.Π.Α - AQUAPHOR ΡΩΣΙΑ


  

Φίλτρα νερού Aquaphor | σειρά Crystal Eco

  Φωτογραφίες του προϊόντος  • φίλτρο νερού άνω πάγκου | Aquaphor Crystal
  • φίλτρο νερού άνω πάγκου aquaphor
  • Φίλτρα νερού Aquaphor | σειρά Crystal Eco
  • φιλτρα νερου κατω παγκου σειρά crystal aquaphor
  • ανταλλακτικά aquaphor με ρητίνη για τα άλατα
  • πιστοποίηση φίλτρων νερού
  • φιλτρο νερου κατω παγκου ενεργου ανθρακα crystal


Δείτε όλα τα Ανταλλακτικά φίλτρα νερού AQUAPHOR

  Περιγραφή προϊόντος

 Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Crystal Eco H για σκληρό νερό - Κ2 ΚΗ Κ7

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Άλλοι πελάτες σημείωσαν το προϊον με αυτές τις ετικέτες:

Είσοδος συνεργατών - Φίλτρα νερού - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info(at)aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2020 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->