Καλαθι Αγορων 0 items: 0,00 €

φιλτρα νερου aquaphor | εγγύηση για καθαρό νερό

φιλτρα νερου

Φίλτρα νερού κάτω πάγκου Crystal Eco 0.1mc | Δώρο παγούρι AQUAPHOR | 10 έτη εγγύηση

Άμεσα Διαθέσιμο :) Χρόνος παράδοσης 24-48 ώρες & παράδοση έξω από την πόρτα σας !

Με Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα/Κύπρο με Γενική ή  speedex shipping

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%
165,00 €

Γνήσια & Φρέσκα Φίλτρα νερού AQUAPHOR Α’Διαλογής - Με 10 έτη εγγύηση & 2 έτη στις κανάτες !

Ή

Συνοπτική Περιγραφή

Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Crystal eco 0,1mc  Mεμβράνη H.Fiber K3 K7B K7 - Με 10έτη εγγύηση | Με Δώρο την κανάτα με φίλτρο νερού AQUAPHOR Jasper


Με μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα & μεμβράνη Hollow Fiber 0,1mc. Eίναι παρόμοιο με το Crystal Βασικό αλλα πιο ισχυρό στην κατακράτηση & μικροβιολογικών ρύπων, το πιο ισχυρό φίλτρο νερού που διαθέτει η AQUAPHOR για πόσιμο νερό, για το νερό δικτύου Δήμων-ΕΥΑΘ-ΕΥΔΑΠ...


-  Δείτε εδώ το Crystal H για ελαφρύ νερό χωρίς άλατα, είναι παρόμοιο με το Crystal Βασικό αλλα Ιδανικότερο για νερό με υψηλή σκληρότητα, ιδανικό για περιοχές όπως η Kρήτη, η Έδεσσα και η Ρόδος.


 -  Δείτε εδώ το  Crystal eco <0,8mc Βασικό - Ιδανικό για μέτριο έως σκληρό νερό - Ιδανικό για περιοχές όπως η Αττική απομακρύνοντας 100% την μεγάλη ποσότητα χλωρίου και βαρέων μετάλλων που περιέχεται στο νερό.
Το πιο ισχυρό και δημοφιλέστερο φίλτρο νερού κάτω πάγκου στην Ελληνική αγορά AQUAPHOR Crystal Eco με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, με φυσικό Μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα καρύδας  <5mc-0,1mc και μεμβράνη Hollow fiber. Ο συνδυασμός αυτός μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα στην αφαίρεση ρύπων αλλα και μας διασφαλίζει την αποτελεσματικότητά του έως και το τελευταίο λίτρο, κάτι που παλαιότερες τεχνολογίες φίλτρων νερού κεραμικών ή απλού συμπαγή άνθρακα δεν έχουν ικανοποιητική αποτελεσματικότητα μετά από ορισμένα λίτρα φιλτραρίσματος.


Εγγύηση AQUAPHOR για το καθαρότερο νερό ! 


+ 10 Χρόνια Εγγύηση (από 5 χρόνια) & άμεση αντικατάσταση με δωρεάν μεταφορικά για αγορές μόνο από την AQUAPHOR.gr


+ Δωρεάν μεταφορικά και σε απομακρυσμένες περιοχές για όλη την Ελλάδα !


+ Οικονομικά ανταλλακτικά


+ Αποτελεσματικότερη τεχνολογία από τον απλό συμπαγή άνθρακα, είναι κατασκευασμένο με μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα.


+ Πάντα φρέσκα και γνήσια ανταλλακτικά φίλτρα μόνο από την AQUAPHOR.gr 


aquaphor crystal eco φιλτρα νερου κατω παγκου


Τρόπος Χρήσης - Εγκατάσταση: 


H αντικατάσταση των φίλτρων γίνεται πολύ εύκολα, με μια κίνηση μέσα σε δευτερόλεπτα χάρις την τεχνολογία push & turn και ο μικρός όγκος του φίλτρου το κάνει ιδανικό ώστε να χωράει κάτω από τον νεροχύτη. Αφού τοποθετήσουμε τα ανταλλακτικά φίλτρα στη συσκευή,  αφήνουμε 10 λεπτά το νερό να περάσει από το φίλτρο. Έπειτα κλείνουμε την βρύση μας για 10 λεπτά και ξανα ανοίγουμε τη βρύση μας ώστε να περάσει το νερό από το φίλτρο άλλα 30-40 λεπτά. 


Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα βίντεο παρουσίασης και τον τρόπο εγκατάστασης:Το φίλτρο νερού που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι για καθαρό νερό. Με οικονομικά ανταλλακτικά και με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για το πιο καθαρό νερό, το κάνουν ιδανική επιλογή για κάθε άνθρωπο και απαραίτητο για τα μικρά παιδιά, αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένο ποιοτικότερο και ασφαλέστερο νερό σε σύγκριση με το εμφιαλωμένο νερό. 


Η φωτογραφία από το μικροσκόπιο παρακάτω, μας τεκμηριώνει την αποτελεσματικότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αφού το e-coli είναι από τα μικρότερα βακτήρια σε μέγεθος.


φιλτρα νερου αφαίρεση ecoliΗ Φωτογραφία αριστερά μας δείχνει την εικόνα από μικροσκόπιο, για το πώς εγκλωβίζονται τα μικρόβια e-coli από την μεμβράνη Hollow fiber που διαθέτουν τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Ωστόσο ορισμένες κύστες και βακτήρια που δεν αφαιρεί το χλώριο, αφαιρούνται 100% από το Crystal eco, καθώς κάθε μικρόβιο-Βακτήριο είναι σε αντίστοιχο ή μεγαλύτερο μέγεθος από το e-coli.


Τα e-coli όπως τα βλέπουμε στην φωτογραφία αριστερά είναι γνωστά για τις αρνητικές και επικίνδυνες επιπτώσεις που έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό, από την παρουσία τους στο πόσιμο νερό. Ωστόσο λόγο του πολύ μιικρού μεγέθους που έχουν 1.4 Χ 0.5 microns, τα κάνουν αδύνατον να αφαιρεθούν από τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού, αν και ορισμένα φίλτρα άλλων τεχνολογιών με απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα ενδεχομένως να τα αφαιρέσουν στα πρώτα λίτρα φιλτραρίσματος, όσο δηλαδή διατηρούν την πυκνότητάς τους καθώς δεν διαθέτουν μεμβράνη στο εσωτερικό τους.


Tested & Certified by: 


TUV NORD :  Μας πιστοποιεί ότι πληροί τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και όσα αναφέρει ο κατασκευαστής σχετικά με την αφαίρεση των ρύπων αλλα και για τα συστατικά που είναι κατασκευασμένο. 


LGA:  Από τις αυστηρότερες Γερμανικές πιστοποιήσεις που πιστοποιεί τόσο την ποιότητα του φίλτρου όσο και την αποτελεσματικότητά του. 


CE :  Συμβαδίζει με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκπληρώνει τις προϋποθέσεις που απαιτούνται από τις κοινοτικές οδηγίες.


RU  Το AQUAPHOR  Crystal έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο Τοξικολογίας του Ρωσικού Υπουργείου Υγείας.


Το νερό που καθαρίζεται από τα  φίλτρα Aquaphor, συνιστάται για τις παιδικές τροφές. Η Υψηλή ποιότητα καθαρισμού του πόσιμου νερού από τα φίλτρα Aquaphor, επιβεβαιώθηκε από δοκιμές που πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Τοξικολογίας από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας και συνιστάται για χρήση στην παρασκευή παιδικών τροφών. Δείτε εδώ τα επίσημα έγγραφα* Σύμφωνα με τις δοκιμές αντοχής: GOST R 51872-2002 και την αντίστοιχη NSF 42 και 53.  Διαβάστε εδώ περισσότερα σχετικά με τις πιστοποιήσεις αλλα και τις κορυφαίες διακρίσεις τις AQUAPHOR 


φιλτρα νερου - αποτελεσματικότητα σε μόλυβδο, βαρέα μέταλλα φιλτρα νερου aquaphor - σύγκριση


aquaphor lga nsf


το καλύτερο φίλτρο νερού awards 2012


 Προϊόν της χρονιάς 2012 !


Τα φίλτρα νερού AQUAPHOR έχουν διακριθεί ως τα καλύτερα φίλτρα νερού με βραβείο αποτελεσματικότητας και ποιότητας για τη  Χρονιά 2012. 


Τα φίλτρα AQUAPHOR είναι αναγνωρισμένα και δοκιμασμένα δεκαετίες, είναι απόλυτα ασφαλή για ανθρώπινη κατανάλωση και μας προσφέρουν το ιδανικότερο και καθαρότερο νερό, με γνώμονα πάντα την διεθνή επιστημονική κοινότητα αλλα και τους αρμόδιους φορείς.
Χαρακτηριστικά του φίλτρου


Aφαιρεί την οσμή, την γεύση που προκαλείται κυρίως από το χλώριο και το χώμα. Αφαιρεί όλες τις βλαβερές ουσίες από το νερό σχεδόν στο 100%. χλώριο, φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα.


* Σύνδεση με την παροχή νερού, με μικρό όγκο ώστε να χωράει κάτω από κάθε κουζίνα


* Super-αξιόπιστη κατασκευή, αντέχει σε υψηλή πίεση και τη ροή του νερού έως 21Bar στιγμιαία


* Εκτεταμένη ικανότητα διήθησης και διάρκεια ζωής του φίλτρου (έως 8000 λίτρα - Συνιστάται κάθε 1 χρόνο για μια οικογένεια 2-4 ατόμων)


* Υψηλής ταχύτητας διήθησης (έως 2,5 λίτρα ανά λεπτό)


* Είναι ανακυκλώσιμο και έχει φιλική προς το περιβάλλον παραγωγική διαδικασία.


* Δεν αφαιρεί τα χρήσιμα ιχνοστοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό, διατηρεί το pH αλκαλικό στο νερό.


Τα Φίλτρα Aquaphor  παρασκευάζονται με τα υψηλότερα στάνταρ υγιεινής και ασφάλειας. Με υψηλό βαθμό διήθησης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοικοκυριά, εστιατόρια, καφετέριες, νοσοκομεία, σχολεία, κλπ. Συνοδεύεται από μια κομψή βρύση και ταιριάζει σε κάθε πάγκο μοντέρνας κουζίνας (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή) Το φίλτρο διαθέτει ένα κομψό περίβλημα κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, είναι BPA FREE, ανώτερης ποιότητας από τις ανοξείδωτες συσκευές καθώς το συγκεκριμένο πλαστικό είναι ειδικό για τρόφιμα και δεν οξειδώνεται όπως γίνεται σε ειδικές περιπτώσεις με τον ανοξείδωτο χάλυβα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι σύγχρονες εγκαταστάσεις πόσιμου νερού είναι από ειδικό πλαστικό.


Οι τεχνολογίες που διαθέτει η σειρά Crystal τεκμηριώνουν επιστημονικά γιατί είναι το πιο ασφαλές και αποτελεσματικό φίλτρο νερού στην Ελληνική αγορά, για καθαρό πόσιμο νερό.


 aqualen       carbon block       dfs        hollow fiber       hss       iam       icm       push and turn aquaphor texnologia filtron nerou


aqualen other water filters


         AQUALEN της aquaphor                            Συμβατικές ρητίνες που έχουν τα άλλα φίλτρα νερού


10 φορές γρηγορότερη η διήθηση του νερού - 33 φορές μεγαλύτερο χώρο σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα νερού 


aquaphor


           H απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά)                       Συμβατικό φίλτρο (δεξιά)                


Διάρκεια ζωής των ανταλλακτικών φίλτρων


Η διάρκεια ζωής των ανταλλακτικών φίλτρων είναι 8.000 λίτρα. Συνιστάται κάθε 1 χρόνο για μια οικογένεια 2-4 ατόμων. Κόστος Ανταλλακτικού 85€ - To crystal Eco 0,1mc περιλαμβάνει το ανταλλακτικό φίλτρο K1-03 (λιγότερο από 5mc ή το Κ2)  Κ1-07Β (0,1mc) Κ1-07 (λιγότερο από 0,8mc) 


ανταλλακτικά φίλτρα νερού για aquaphor crystal


Δείτε τα ανταλλακτικά φίλτρα για τo Crystal Eco 07B 0,1mc 


Παρακάτω το βίντεο του προϊόντος, με την μεμβράνη από Hollow Fiber  07Β 0,1mc


Δείτε στο 1.41-1.43 λεπτό του βίντεο την μεμβράνη Hollow Fiber (πόροι 800 φορές μικρότερη από μια ανθρώπινη τρίχα) τεχνολογία που μας τεκμηριώνει για την αποτελεσματικότητα των φίλτρων νερού.... για καθαρό νερό.


 


Ενδείξεις


Για τον καθαρισμό του νερού και την αφαίρεση του χλωρίου, των Βαρέων Μετάλλων, των βακτηριδίων, των τοξικών, του χώματος  και άλλων επιβλαβών ουσιών, από το νερό Δικτύου: Δήμων-ΕΥΔΑΠ. Δεν χρειάζεται ιατρική σύσταση. Ιδανικό για όλους. Συνιστάται Ιδιαίτερα για εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, νεφροπαθείς, Αθλητές. 


Κύηση και Γαλουχία


Ιδανικό κατά την διάρκεια της κύησης/γαλουχίας αποτρέποντας την αφομοίωση βαρέων μετάλλων, χημικών όπως το χλώριο και άλλων επιβλαβών ουσιών  να εισχωρήσουν στον οργανισμό.


Αντενδείξεις


Καμία - Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα για την ασφαλή διατήρηση του νερού. Δεν ενδείκνυται για υφάλμυρο ή θαλασσινό νερό.


Προφυλάξεις


Μόνο για κρύο νερό μέχρι +40 βαθμούς κελσίουΣε περίπτωση που δεν γίνει χρήση του φίλτρου για περισσότερες από 4-5 ημέρες αφήνουμε 5 λεπτά να περάσει το νερό από το φίλτρο.


Εγγύηση προϊόντος


Το Aquaphor Crystal έχει εγγύηση καλής λειτουργίας 10 χρόνια 


 Μετρήσεις


 Ενεργός άνθρακας


μετρητής κατανάλωσης νερού aquaphorΕπιπλέον ! Δείτε εδώ τo μετρητή κατανάλωσης φιλτραρισμένου νερού για το φίλτρο aquaphor σειρά Crystal για να έχουμε πιο έγκυρη, είτε χρονικά είτε ογκομετρικά, αντικατάσταση των ανταλλακτικών φίλτρων.


Το βίντεο παρακάτω μας δείχνει την αξιοπιστία και την ποιότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αλλά και την υπεροχή τους με τεχνολογίες άλλων κατασκευαστών.    

φίλτρα νερού

  Φωτογραφίες του προϊόντος • φίλτρο νερού άνω πάγκου | Aquaphor Crystal
 • φίλτρο νερού άνω πάγκου aquaphor
 • Φίλτρα νερού Aquaphor | σειρά Crystal Eco
 • φίλτρο ενεργού άνθρακα
 • φιλτρα νερου για χλωριο
 • πιστοποιημένα φίλτρα νερού κάτω πάγκου
 • φιλτρα νερου κατω παγκου
 • φιλτρα νερου
 • φίλτρα νερού
 • aquaphor water filters
 • φιλτρο νερου κατω παγκου

  Περιγραφή προϊόντος

 Φίλτρα νερού κάτω πάγκου σειρά Crystal Eco 0.1mc Mεμβράνη Hollow Fiber K2 K7B K7

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Άλλοι πελάτες σημείωσαν το προϊον με αυτές τις ετικέτες:

Είσοδος συνεργατών - Φίλτρα νερού - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info(at)aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2020 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->