Καλαθι Αγορων 0 items: 0,00 €

φιλτρα νερου aquaphor | εγγύηση για καθαρό νερό

φιλτρα νερου

Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Crystal | 10 έτη εγγύηση

Άμεσα Διαθέσιμο :) Χρόνος παράδοσης 24-48 ώρες & παράδοση έξω από την πόρτα σας !

Με Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα/Κύπρο με Γενική ή  speedex shipping

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: 130,00 €

Τιμή προσφοράς με ΦΠΑ: 105,00 €

Γνήσια & Φρέσκα Φίλτρα νερού AQUAPHOR Α’Διαλογής - Με 10 έτη εγγύηση & 2 έτη στις κανάτες !

Ή

Συνοπτική Περιγραφή

Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Crystal eco <0,8mc Βασικό - Ιδανικό για μέτριο έως σκληρό νερό - Ιδανικό για περιοχές όπως η Αθήνα απομακρύνοντας 100% την μεγάλη ποσότητα χλωρίου που περιέχεται στο νερό δικτύου.


Δείτε εδώ το Crystal H για ελαφρύ νερό χωρίς άλατα, είναι παρόμοιο με το Crystal Βασικό αλλα Ιδανικότερο για νερό με υψηλή σκληρότητα, ιδανικό για περιοχές όπως η Kρήτη, η Έδεσσα και η Kεφαλονιά. Ιδανικό για νερό με σκληρότητα μεγαλύτερη από 300-350ppm CaCO3 (πολύ σκληρό νερό )


Δείτε εδώ το  Crystal eco 07Β 0,1mc είναι παρόμοιο με το Crystal Βασικό αλλα Ιδανικότερο για πολύ επιβαρυμένο νερό με μικροβιολογικούς ρύπους (όπως για νερό που αποθηκεύεται σε δεξαμενή) 
 Το δημοφιλέστερο φίλτρο νερού κάτω πάγκου στην Ελληνική αγορά AQUAPHOR Crystal !


Δωρεάν μεταφορικά και σε απομακρυσμένες περιοχές για όλη την Ελλάδα !


+ 10 Χρόνια Εγγύηση (από 5 χρόνια) & άμεση αντικατάσταση με δωρεάν μεταφορικά για αγορές μόνο από την AQUAPHOR.gr


+ Εγγύηση AQUAPHOR για το καθαρότερο νερό ! 


+ Πάντα φρέσκα και γνήσια ανταλλακτικά φίλτρα Α' Διαλογής από την AQUAPHOR.gr 


aquaphor crystal eco φιλτρα νερου κατω παγκου


Το δημοφιλέστερο φίλτρο νερού στην Ελληνική αγορά,  σειρά Crystal κάτω πάγκου. Μεμβρανώδης συμπαγής ενεργός άνθρακας καρύδας < 5mc έως 0,1mc. ( Ο μεμβρανώδης συμπαγής άνθρακας διατηρεί την πυκνότητά του ακόμα και μετά από αρκετά λίτρα διήθησης του νερού, σε αντίθεση με τον απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα, που ύστερα από μερικά λίτρα φίλτρανσης ανοίγει διόδους στο εσωτερικό του και κατα συνέπεια μπορούν να εισχωρούν και τα επιβλαβή στοιχεία μέσα από το νερό)  Οι τεχνολογίες:  ΙΑΜ   PnT  DFS  CFB  ΑQUALEN  HF  HSS  ICM  που διαθέτει η σειρά Crystal τεκμηριώνουν επιστημονικά γιατί είναι το πιο ασφαλές και αποτελεσματικό φίλτρο νερού στην Ελληνική αγορά, για καθαρό πόσιμο νερό.


Το φίλτρο νερού που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι για καθαρό νερό. Με οικονομικά ανταλλακτικά και με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για το πιο καθαρό νερό αφαιρώντας στο 100% το χλώριο, τα άλατα, τα βαρέα μέταλλα, οσμή, γεύση και άλλα επιβλαβή στοιχεία από το νερό, χωρίς να αφαιρεί τα χρήσιμα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία, το κάνουν ιδανική επιλογή για κάθε άνθρωπο και απαραίτητο για τα μικρά παιδιά, αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένο ποιοτικότερο και ασφαλέστερο νερό σε σύγκριση με το εμφιαλωμένο νερό.


Tested & Certified by: 


TUV NORD :  Μας πιστοποιεί ότι πληροί τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και όσα αναφέρει ο κατασκευαστής σχετικά με την αφαίρεση των ρύπων αλλα και για τα συστατικά που είναι κατασκευασμένο.


LGA:  Από τις αυστηρότερες Γερμανικές πιστοποιήσεις που πιστοποιεί τόσο την ποιότητα του φίλτρου όσο και την αποτελεσματικότητά του. 


RU  Το AQUAPHOR Crystal έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο Τοξικολογίας του Ρωσικού Υπουργείου Υγείας.


Το νερό που καθαρίζεται από τα  φίλτρα Aquaphor, συνιστάται για τις παιδικές τροφές. Η Υψηλή ποιότητα καθαρισμού του νερού από τα φίλτρα Aquaphor, επιβεβαιώθηκε από δοκιμές που πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Τοξικολογίας από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας και συνιστάται για χρήση στην παρασκευή παιδικών τροφών. Δείτε εδώ τα επίσημα έγγραφα*Σύμφωνα με τις δοκιμές αντοχής: GOST R 51872-2002 και την αντίστοιχη NSF 42 και 53.


Διαβάστε εδώ περισσότερα σχετικά με τις πιστοποιήσεις αλλα και τις κορυφαίες διακρίσεις τις AQUAPHOR 


aquaphor lga nsf


το καλύτερο φίλτρο νερού awards 2012


Προϊόν της χρονιάς 2012 !


Τα φίλτρα νερού AQUAPHOR έχουν διακριθεί ως τα καλύτερα φίλτρα νερού με βραβείο αποτελεσματικότητας και ποιότητας για τη  Χρονιά 2012. 


Τα φίλτρα AQUAPHOR είναι αναγνωρισμένα και δοκιμασμένα δεκαετίες, είναι απόλυτα ασφαλή για ανθρώπινη κατανάλωση και μας προσφέρουν το ιδανικότερο και καθαρότερο πόσιμο νερό για καθημερινή χρήση, με γνώμονα πάντα την διεθνή επιστημονική κοινότητα αλλα και τους αρμόδιους φορείς.
 Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR.


Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες!  50 εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό, από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Επιστημονικά αποδεδειγμένο οι τεχνολογίες στα φίλτρα νερού AQUAPHOR μας προσφέρουν το ασφαλέστερο και καθαρότερο νερό με σεβασμό στον άνθρωπο για υγεία και μακροζωία!  Τα φίλτρα περιέχουν μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα,  aqualen και hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία 'Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας' IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται "δίοδοι" στο εσωτερικό του φίλτρου, όπως γίνεται με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού που χρησιμοποιούν παλαιότερες και αναποτελεσματικότερες τεχνολογίες, με απλό ενεργό στερεοποιημένο-συμπαγή άνθρακα.


φίλτρο νερού για παιδιάΤο φίλτρο νερού crystal eco είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μας προσφέρει το καλύτερο νερό για υγεία και μακροζωϊα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο φίλτρο νερού, αυτή η τεκμηρίωση συμπεραίνεται από την ποιότητα του νερού που μας δίνει το φίλτρο και αυτό χάρις τις τεχνολογίες που ενσωματώνει η aquaphor στα φίλτρα της, οι πιο προηγμένες σε σύγκριση από οποιοδήποτε άλλο φίλτρο νερού.


Υπεύθυνα:   aquaphor logo


- Kαθαρό νερό για όλη την οικογένεια !   - Kαθαρό νερό για την σωστή ανάπτυξη των παιδιών ! - Kαθαρό νερό σε κάθε άνθρωπο με προβλήματα υγείας, συμβάλλοντας στη βελτίωση της υγείας του !
 Χαρακτηριστικά του φίλτρου


 Aφαιρεί την οσμή την γεύση που προκαλείται κυρίως από το χλώριο και το χώμα-σίδηρο. Αφαιρεί όλες τις βλαβερές ουσίες από το νερό σχεδόν στο 100%  | χλώριο 100%, φυτοφάρμακα 99%, βαρέα μέταλλα 99%  


* Σύνδεση με την παροχή νερού, με μικρό όγκο ώστε να χωράει κάτω από κάθε κουζίνα


* Super-αξιόπιστη κατασκευή, αντέχει σε υψηλή πίεση και τη ροή του νερού έως 21Bar στιγμιαία


* Εκτεταμένη ικανότητα διήθησης και διάρκεια ζωής του φίλτρου (έως 8000 λίτρα - Συνιστάται κάθε 1 χρόνο για μια οικογένεια 2-4 ατόμων)


* Υψηλής ταχύτητας διήθησης (έως 2,5 λίτρα ανά λεπτό)


* Είναι ανακυκλώσιμο και έχει φιλική προς το περιβάλλον παραγωγική διαδικασία.


* Δεν αφαιρεί τα χρήσιμα ιχνοστοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό, διατηρεί το pH αλκαλικό στο νερό. 


Τα Φίλτρα Aquaphor  παρασκευάζονται με τα υψηλότερα στάνταρ υγιεινής και ασφάλειας. Με υψηλό βαθμό διήθησης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοικοκυριά, εστιατόρια, καφετέριες, νοσοκομεία, σχολεία, κλπ. Συνοδεύεται με μια πολύ κομψή ξεχωριστή βρύση ταιριάζει σε κάθε πάγκο μοντέρνας κουζίνας μας παρέχει υψηλής ποιότητας επεξεργασίας νερού και συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. Το φίλτρο διαθέτει ένα κομψό περίβλημα κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό με πιστοποίηση BPA, ανώτερης ποιότητας από τις ανοξείδωτες συσκευές καθώς το συγκεκριμένο πλαστικό είναι ειδικό για τρόφιμα και δεν οξειδώνεται όπως γίνεται σε ειδικές περιπτώσεις με τον ανοξείδωτο χάλυβαΔεν είναι τυχαίο ότι οι σύγχρονες εγκαταστάσεις πόσιμου νερού είναι από πλαστικό. 


Διαθέτει τεχνολογίες:     


 aqualen       carbon block       dfs        hollow fiber       hss       iam       icm       push and turn aquaphor texnologia filtron nerou


aqualen other water filters


         AQUALEN της aquaphor                            Συμβατικές ρητίνες που έχουν τα άλλα φίλτρα νερού


10 φορές γρηγορότερη διήθηση του νερού, 33 φορές μεγαλύτερο χώρο σε σχέση με συμβατικά φίλτρα 


aquaphor


   H απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά)                       Συμβατικό φίλτρο (δεξιά)                        


Διάρκεια ζωής του φίλτρου


Διάρκεια ζωής των ανταλλακτικών φίλτρων:  8.000 λίτρα ή έως 12 μήνες. Συνιστάται κάθε 1 χρόνο για μια οικογένεια 2-4 ατόμων.  To crystal Eco Βασικό περιλαμβάνει το ανταλλακτικό φίλτρο K1-02 ( λιγότερο από 2mc )  Κ1-03 ( λιγότερο από 5mc ) Κ1-07 ( λιγότερο από 0,8mc ) 


 
ανταλλακτικά φίλτρα νερού για aquaphor crystal


Δείτε τα ανταλλακτικά φίλτρα για τo Crystal Eco


 


 


Τρόπος Χρήσης - Εγκατάσταση: 


aquaphor τρόπος εγκατάστασης του φίλτρου

Η αντικατάσταση των φίλτρων γίνεται πολύ εύκολα, με μια κίνηση μέσα σε δευτερόλεπτα χάρις την τεχνολογία push & turn και ο μικρός όγκος του φίλτρου το κάνει ιδανικό ώστε να χωράει κάτω από τον νεροχύτη.1. Αφού τοποθετήσουμε τα ανταλλακτικά φίλτρα στη συσκευή,  αφήνουμε 30 λεπτά το νερό να περάσει από το φίλτρο.


2. Κλείνουμε την βρύση μας για 10 λεπτά και ξανα ανοίγουμε τη βρύση μας ώστε να περάσει το νερό από το φίλτρο άλλα 10 λεπτά.


3. Μπορούμε να καταναλώσουμε το νερό που περνάει από το φίλτρο.


Συνιστάται 1 με 2 φορές το χρόνο να αφαιρούμε τη βρυσούλα ( είναι αποσπώμενη) και να την ξεπλένουμε με ζεστό νερό και ξίδι στο εσωτερικό της. Εκτιμώμενος χρόνος τοποθέτησης του Φίλτρου 5-10 λεπτά !  Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με τον τρόπο εγκατάστασης:

Ενδείξεις


Για τον καθαρισμό του νερού και την αφαίρεση του χλωρίου, των Βαρέων Μετάλλων, των βακτηριδίων, των τοξικών, του χώματος  και άλλων επιβλαβών ουσιών, από το νερό Δικτύου: Δήμων-ΕΥΔΑΠ. Δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή. Ιδανικό για όλους. Συνιστάται Ιδιαίτερα για εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, νεφροπαθείς, Αθλητές. 


Κύηση και Γαλουχία


Ιδανικό κατά την διάρκεια της κύησης/γαλουχίας αποτρέποντας την αφομοίωση βαρέων μετάλλων, χημικών όπως το χλώριο και άλλων επιβλαβών ουσιών  να εισχωρήσουν στον οργανισμό.


Αντενδείξεις


Καμία - Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα για την ασφαλή διατήρηση του νερού με BPA FREE. Δεν ενδείκνυται για υφάλμυρο ή θαλασσινό νερό.


Προφυλάξεις


Μόνο για κρύο νερό μέχρι +40 βαθμούς κελσίουΣε περίπτωση που δεν γίνει χρήση του φίλτρου για περισσότερες από 4-5 ημέρες, αφήνουμε για 3-5 λεπτά να περάσει το νερό μέσα από το φίλτρο.


Εγγύηση προϊόντος


Το Aquaphor Crystal έχει εγγύηση καλής λειτουργίας 5 χρόνια + 5 χρόνια για αγορές από την AQUAPHOR.gr


Μετρήσεις


Πίνακας σχετικά με την αφαίρεση βλαβερών στοιχείων από το νερό


 Ενεργός άνθρακας


Χώρα προέλευσης και κατασκευής:


AQUAPHOR Η.Π.Α - AQUAPHOR ΡΩΣΙΑ


  

Φίλτρα νερού κάτω πάγκου Aquaphor | σειρά Crystal Eco

  Φωτογραφίες του προϊόντος  • φίλτρο νερού κάτω πάγκου | Aquaphor Crystal
  • φίλτρο νερού άνω πάγκου aquaphor
  • Φίλτρα νερού κάτω πάγκου Aquaphor | σειρά Crystal Eco
  • φιλτρα νερου κατω παγκου
  • πιστοποίηση φίλτρων νερού Tuv Nord Γερμανίας
  • φίλτρα νερού

  Περιγραφή προϊόντος

 Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Crystal Eco | Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας Κ3 Κ2 Κ7

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

Φίλτρο νερού κεντρικής παροχής Aquaphor  Big Blue 10'

Φίλτρο νερού κεντρικής παροχής Aquaphor Big Blue 10'

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: 70,00 €

Τιμή προσφοράς με ΦΠΑ: 63,00 €

Φίλτρο νερού Aquaboss Κεντρικης Παροχης Kρύο 10' + Ρητίνη για τα άλατα στο νερό | αποσκλήρυνση

Φίλτρο νερού Aquaboss Κεντρικης Παροχης Kρύο 10' + Ρητίνη για τα άλατα στο νερό | αποσκλήρυνση

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: 65,00 €

Τιμή προσφοράς με ΦΠΑ: 53,50 €

Κανάτα με φίλτρο νερού Aquaphor Provance 4.2L | Προσφέρεται με 4 ανταλλακτικά A5

Κανάτα με φίλτρο νερού Aquaphor Provance 4.2L | Προσφέρεται με 4 ανταλλακτικά A5

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: 50,00 €

Τιμή προσφοράς με ΦΠΑ: 45,00 €

Φτάνει μέχρι: 43,00 €
 

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Άλλοι πελάτες σημείωσαν το προϊον με αυτές τις ετικέτες:

Είσοδος συνεργατών - Φίλτρα νερού - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info(at)aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2020 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->