Καλαθι Αγορων 0 items: 0,00 €

φιλτρα νερου aquaphor | εγγύηση για καθαρό νερό

φιλτρα νερου

Φίλτρο Νερού Crystal Quadro 0,1mc για καθαρό πόσιμο νερό με μεμβρανώδη συμπαγή ενεργό άνθρακα Κ5 Κ2 Κ7B Κ7

Άμεσα Διαθέσιμο :) Χρόνος παράδοσης 24-48 ώρες & παράδοση έξω από την πόρτα σας !

Με Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα/Κύπρο με Γενική ή  speedex shipping

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%
250,00 €

Γνήσια & Φρέσκα Φίλτρα νερού AQUAPHOR Α’Διαλογής - Με 10 έτη εγγύηση & 2 έτη στις κανάτες !

Ή

Συνοπτική Περιγραφή

Crystal Quadro φίλτρο νερού με μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα κάτω πάγκου. 


Το πιο ισχυρό & δημοφιλέστερο φίλτρο νερού κάτω πάγκου στην Ελληνική αγορά AQUAPHOR Crystal Quadro με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, με φυσικό Μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα καρύδας  <5mc-0,1mc & μεμβράνη Hollow fiber. Ο συνδυασμός αυτός μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα στην αφαίρεση ρύπων αλλα και μας διασφαλίζει την αποτελεσματικότητά του έως και το τελευταίο λίτρο, κάτι που παλαιότερες τεχνολογίες φίλτρων νερού κεραμικών ή απλού συμπαγή άνθρακα δεν έχουν ικανοποιητική αποτελεσματικότητα μετά από ορισμένα λίτρα φιλτραρίσματος.


 Χαρακτηριστικά:


Εγγύηση AQUAPHOR για το καθαρότερο νερό !  


+ 10 Χρόνια Εγγύηση (από 5 χρόνια) & άμεση αντικατάσταση με δωρεάν μεταφορικά για αγορές μόνο από την AQUAPHOR.gr


+ Δωρεάν μεταφορικά και σε απομακρυσμένες περιοχές για όλη την Ελλάδα !


+ Αποτελεσματικότερη τεχνολογία από τον απλό συμπαγή άνθρακα, είναι κατασκευασμένο με μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα.


+ Πάντα φρέσκα και γνήσια ανταλλακτικά φίλτρα μόνο από την AQUAPHOR.gr 


* Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας με aqualen και Hοllow fiber με μέγεθος φιλτραρίσματος έως  0.1Mc 


* Σύνδεση με την παροχή νερού, με μικρό όγκο ώστε να χωράει κάτω από την κουζίνα σας


* Super-αξιόπιστη κατασκευή, αντέχει σε υψηλή πίεση και τη ροή του νερού ώς 21 Bar - Συνιστάται κάτω από 5.5 BAR


* Εκτεταμένη ικανότητα διήθησης και διάρκεια ζωής του φίλτρου (έως 8000 λίτρα - 1,5 χρόνια)


*  Υψηλής ταχύτητας διήθησης (έως 2,5 λίτρα ανά λεπτό) & βαθμός καθαρισμού (υψηλότερες από τις κανάτες & φίλτρα βρύσης)


*  Είναι ανακυκλώσιμο και έχει φιλική προς το περιβάλλον παραγωγική διαδικασία. 


*  Εκτιμώμενος χρόνος τοποθέτησης του Φίλτρου 5-10 λεπτά !


O μικρός όγκος του φίλτρου το κάνει ιδανικό ώστε να χωράει κάτω από τον νεροχύτη.  Με υψηλό βαθμό διήθησης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοικοκυριά, εστιατόρια, καφετέριες, νοσοκομεία, σχολεία, κλπ. Συνοδεύεται με μια πολύ κομψή ξεχωριστή βρύση που παρέχει υψηλής ποιότητας επεξεργασίας νερού & συμπεριλαμβάνεται στη τιμή. Το φίλτρο διαθέτει ένα κομψό περίβλημα κατασκευασμένο ειδικό για τρόφιμα, χωρίς να δημιουργείται το φαινόμενο της ηλεκτροχημικής διάβρωσης όπως συμβαίνει στις ανοξείδωτες συσκευές, ανώτερης ποιότητας περίβλημα BPA Free, 


aquaphor crystal eco φιλτρα νερου κατω παγκουΤο πιο ισχυρό φίλτρο νερού με την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα !  Η τετραπλή φίλτρανση με 3 στάδια Μεμβρανώδη ενεργού συμπαγή άνθρακα που φτάνει κλιμακωτά μέχρι 0.1Mc + μεμβράνη από Hollow Fiber με πόρους που φθάνουν 800 φορές μικρότεροι από μια ανθρώπινη τρίχα  + 1 Πολυπροπυλένιο στο 1o στάδιο για την αφαίρεση ιζημάτων όπως χώμα & σκουριά, το κάνουν ιδανική επιλογή προσφέροντάς μας το καθαρότερο νερό, χωρίς την παραμικρή οσμή, γεύση. Aφαιρεί 100% το χλώριο β.μέταλλα, φυτοφάρμακα χωρίς να μεταβάλει την ποιότητα του νερού, τόσο στο Ph, διατηρώντας το νερό αλκαλικό όσο & στο να διατηρεί τα χρήσιμα ιχνοστοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό στο νερό όπως το κάλιο.
 Η φωτογραφία από το μικροσκόπιο παρακάτω, μας τεκμηριώνει την αποτελεσματικότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αφού το e-coli είναι από τους μικρότερους σε μέγεθος μικροβιολογικός ρυπος. 


φιλτρα νερου αφαίρεση ecoliΗ Φωτογραφία αριστερά μας δείχνει την εικόνα από μικροσκόπιο, για το πώς εγκλωβίζονται τα μικρόβια e-coli από την μεμβράνη Hollow fiber που διαθέτουν τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Ωστόσο ορισμένες κύστες και βακτήρια που δεν αφαιρεί το χλώριο, αφαιρούνται 100%  καθώς κάθε Ιός, μικρόβιο, Βακτήριο είναι σε αντίστοιχο ή μεγαλύτερο μέγεθος από το e-coli. 


Τα e-coli όπως τα βλέπουμε στην φωτογραφία αριστερά είναι γνωστά για τις αρνητικές και επικίνδυνες επιπτώσεις που έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό, από την παρουσία τους στο πόσιμο νερό. Ωστόσο λόγο του πολύ μιικρού μεγέθους που έχουν 1.4 Χ 0.5 microns, τα κάνουν αδύνατον να αφαιρεθούν από τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού, αν και ορισμένα φίλτρα άλλων τεχνολογιών με απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα ενδεχομένως να τα αφαιρέσουν στα πρώτα λίτρα φιλτραρίσματος, όσο δηλαδή διατηρούν την πυκνότητάς τους καθώς δεν διαθέτουν μεμβράνη στο εσωτερικό τους. 


Tested & Certified by: 


TUV NORD :  Μας πιστοποιεί ότι πληροί τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και όσα αναφέρει ο κατασκευαστής σχετικά με την αφαίρεση των ρύπων αλλα και για τα συστατικά που είναι κατασκευασμένο. 


LGA:  Από τις αυστηρότερες Γερμανικές πιστοποιήσεις που πιστοποιεί τόσο την ποιότητα του φίλτρου όσο και την αποτελεσματικότητά του. 


RU  Το AQUAPHOR  Crystal έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο Τοξικολογίας του Ρωσικού Υπουργείου Υγείας.


Το νερό που καθαρίζεται από τα  φίλτρα Aquaphor, συνιστάται για τις παιδικές τροφές. Η Υψηλή ποιότητα καθαρισμού του πόσιμου νερού από τα φίλτρα Aquaphor, επιβεβαιώθηκε από δοκιμές που πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Τοξικολογίας από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας και συνιστάται για χρήση στην παρασκευή παιδικών τροφών. Δείτε εδώ τα επίσημα έγγραφα. * Σύμφωνα με τις δοκιμές αντοχής: GOST R 51872-2002 και την αντίστοιχη NSF 42 και 53.  Διαβάστε εδώ περισσότερα σχετικά με τις πιστοποιήσεις αλλα και τις κορυφαίες διακρίσεις τις AQUAPHOR  


NSF: Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από τον παγκόσμιο ιδιωτικό φορέα NSF.  Σύμφωνα με τα πρότυπα NSF ο μεμβρανώδης συμπαγής άνθρακας είναι αποτελεσματικότερος από τον απλό στερεοποιημένο (φαρμακευτικό) άνθρακα. 


 φιλτρα νερου - αποτελεσματικότητα σε μόλυβδο, βαρέα μέταλλα φιλτρα νερου aquaphor - σύγκριση


aquaphor lga nsf


το καλύτερο φίλτρο νερού awards 2012


 Προϊόν της χρονιάς 2012 !


Τα φίλτρα νερού AQUAPHOR έχουν διακριθεί ως τα καλύτερα φίλτρα νερού με βραβείο αποτελεσματικότητας και ποιότητας για τη  Χρονιά 2012.  Τα φίλτρα AQUAPHOR είναι αναγνωρισμένα και δοκιμασμένα δεκαετίες, είναι απόλυτα ασφαλή για ανθρώπινη κατανάλωση και μας προσφέρουν το ιδανικότερο και καθαρότερο νερό, με γνώμονα πάντα την διεθνή επιστημονική κοινότητα αλλα και τους αρμόδιους φορείς.
 Ο μεμβρανώδης συμπαγής άνθρακας διατηρεί την πυκνότητά του ακόμα και μετά από αρκετά λίτρα διήθησης του νερού, σε αντίθεση με τον απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα, που ύστερα από μερικά λίτρα φίλτρανσης ανοίγει διόδους στο εσωτερικό του και κατα συνέπεια μπορούν να εισχωρούν και τα επιβλαβή στοιχεία μέσα από το νερό όπως γίνεται με τα περισσότερα φίλτρα νερού άλλων κατασκευαστών. Οι τεχνολογίες:  ΙΑΜ   PnT  DFS  CFB  ΑQUALEN  HF  HSS  ICM  που διαθέτει το Crystal Quadro τεκμηριώνουν επιστημονικά γιατί είναι το πιο ασφαλές και αποτελεσματικό φίλτρο νερού στην Ελληνική αγορά, για καθαρό πόσιμο νερό.


φίλτρο νερού για παιδιάΤο φίλτρο νερού που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι για καθαρό νερό, αφαιρώντας στο 100% το χλώριο, τα άλατα - Ιόντα Ασβεστίου & Μαγνησίου ( Μεταξύ 80-150 ppm CaCO3 η ιδανική τιμή για το πόσιμο νερό, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή & Ελληνική νομοθεσία) τα βαρέα μέταλλα, οσμή, γεύση & άλλα επιβλαβή στοιχεία από το νερό, χωρίς να αφαιρεί τα χρήσιμα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία, το κάνουν ιδανική επιλογή και απαραίτητο για τα μικρά παιδιά, αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένο ποιοτικότερο και ασφαλέστερο νερό σε σύγκριση με τα εμφιαλωμένα νερά.


Πιστοποιημένο προϊόν: Μή τοξικό, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό. 


Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR. Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες!  50 εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό, από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR.  Τα φίλτρα περιέχουν μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα,  aqualen και hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία 'Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας' IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό, χωρίς να δημιουργούνται "δίοδοι" στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού που περιέχουν παλαιότερες τεχνολογίες, με απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα.


aquaphor


           H απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά)                       Συμβατικό φίλτρο (δεξιά)    
Διάρκεια ζωής του φίλτρου


Διάρκεια ζωής των ανταλλακτικών φίλτρων:  8.000 λίτρα ή έως 18 μήνες. Συνιστάται 1 φορά το χρόνο για μια οικογένεια 2-4 ατόμων  -  To crystal QUADRO περιλαμβάνει το ανταλλακτικό φίλτρο K1-P ( Πολυπροπυλένιο για ιζήματα-K5 )  Κ1-02 ( λιγότερο από 3mc ) Κ1-07 ( λιγότερο από 0,8mc ) K1-07B (0,1mc)        


Τρόπος Χρήσης - Εγκατάσταση: 


aquaphor τρόπος εγκατάστασης του φίλτρου* Γρήγορα & εύκολα χωρίς την απαραίτητη βοήθεια Τεχνικού-Υδραυλικού, αφού τα σωληνάκια εισαγωγής-εξαγωγής νερού γίνεται με την τεχνολογία Push & Turn & δεν χρειάζονται εργαλεία , απλά με μία κίνηση μπαίνουν και βγαίνουν από το φίλτρο. Η αντικατάσταση των φίλτρων γίνεται πολύ εύκολα, με μια κίνηση μέσα σε δευτερόλεπτα. Σε κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικών ή εγκατάσταση νέας συσκευής: 1. Αφού τοποθετήσουμε τα ανταλλακτικά φίλτρα στη συσκευή,  αφήνουμε 10 λεπτά το νερό να περάσει από το φίλτρο.  2. Κλείνουμε την βρύση μας για 30+λεπτά.  3. Ξανα ανοίγουμε τη βρύση μας ώστε να περάσει το νερό από το φίλτρο άλλα 30-45 λεπτά. 4. Μπορούμε να καταναλώσουμε το νερό που περνάει από το φίλτρο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με τον τρόπο εγκατάστασης:Ενδείξεις


Για τον καθαρισμό του νερού και την αφαίρεση του χλωρίου, των Βαρέων Μετάλλων, των βακτηριδίων, των τοξικών, του χώματος  και άλλων επιβλαβών ουσιών, από το νερό Δικτύου: Δήμων-ΕΥΔΑΠ. Συνιστάται Ιδιαίτερα για εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, νεφροπαθείς, Αθλητές. 


Κύηση και Γαλουχία


Ενδείκνυται κατα την κύηση και γαλουχία αποτρέποντας την αφομοίωση βαρέων μετάλλων, χημικών όπως το χλώριο και άλλων επιβλαβών ουσιών  να εισχωρήσουν στον οργανισμό.


Αντενδείξεις


Καμία - Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα. Δεν ενδείκνυται για υφάλμυρο/θαλασσινό νερό.


Γενικές πληροφορίες


ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ * Το crystal quadro είναι παρόμοιο με το Crystal eco, ενσωματώνει όμως επιπλέον ακόμα ένα ανταλλακτικό (πολυπροπυλένιο)  σε περίπτωση που έχουμε αρκετά ιζήματα στο νερό όπως χώμα, για να προστατέψουμε τα ανταλλακτικά με άνθρακα από την πρόωρη αντικατάστασή τους.


Προφυλάξεις


Μέγιστη θερμοκρασία  < +40 βαθμούς κελσίου. Σε περίπτωση που δεν γίνει χρήση του φίλτρου για περισσότερες από 4-5 ημέρες αφήνουμε 5 λεπτά να περάσει το νερό από το φίλτρο ώστε να απομακρυνθεί το στάσιμο νερό.


Εγγύηση προϊόντος


 Το Aquaphor Crysta Quadrol έχει εγγύηση καλής λειτουργίας 5 χρόνια +5 για αγορές από την AQUAPHOR.gr  - Χώρα προέλευσης & κατασκευής: AQUAPHOR Η.Π.A - Ρωσία - Εσθονία.


Μετρήσεις Σύμφωνα με τα πρότυπα NSF: 


 Πίνακας σχετικά με την αφαίρεση βλαβερών στοιχείων από το νερό


 Ενεργός άνθρακας


Δείτε εδώ τo μετρητή κατανάλωσης που προσφέρεται δωρεάν αξίας 45€


Το βίντεο παρακάτω μας δείχνει την αξιοπιστία και την ποιότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αλλά & την υπεροχή τους με τεχνολογίες άλλων κατασκευαστών. Σύγκριση της κανάτας AQUAPHOR σε Τοξικές ουσίες  - Σκουριάς - Αλάτων.  

συσκευη καθαρισμου νερου παγκου

  Φωτογραφίες του προϊόντος  • φιλτρο νερου κάτω πάγκου
  • φιλτρο νερου ενεργου ανθρακα
  • πιστοποίηση φίλτρων νερού
  • συσκευη καθαρισμου νερου παγκου
  • φιλτρο νερου κατω απο τον παγκο


Ανταλλακτικά φίλτρα του προϊόντος

Δείτε όλα τα Ανταλλακτικά φίλτρα νερού AQUAPHOR

  Περιγραφή προϊόντος

 Φίλτρο Νερού Crystal Quadro 0,1mc για καθαρό πόσιμο νερό με μεμβρανώδη συμπαγή ενεργό άνθρακα Κ5 Κ2 Κ7B Κ7

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Άλλοι πελάτες σημείωσαν το προϊον με αυτές τις ετικέτες:

Είσοδος συνεργατών - Φίλτρα νερού - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info(at)aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2020 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->