Καλαθι Αγορων 0 items: 0,00 €

φιλτρα νερου aquaphor | εγγύηση για καθαρό νερό

φιλτρα νερου

Φίλτρο νερού Crystal Solo 0,1mc Κ7Β | Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας

Άμεσα Διαθέσιμο :) Χρόνος παράδοσης 24-48 ώρες & παράδοση έξω από την πόρτα σας !

Με Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα/Κύπρο με Γενική ή  speedex shipping

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%
99,00 €

Γνήσια & Φρέσκα Φίλτρα νερού AQUAPHOR Α’Διαλογής - Με 10 έτη εγγύηση & 2 έτη στις κανάτες !

Ή

Συνοπτική Περιγραφή

Το δημοφιλέστερο φίλτρο νερού στην Ελληνική αγορά, Crystal Solo 07Β κάτω πάγκου.


Μεμβρανώδης συμπαγής ενεργός άνθρακας καρύδας 0,1mc. Οι τεχνολογίες:  ΙΑΜ   PnT  DFS  CFB  ΑQUALEN  HF  HSS  ICM  που διαθέτει τεκμηριώνουν επιστημονικά γιατί είναι το πιο ασφαλές και αποτελεσματικό φίλτρο νερού στην Ελληνική αγορά, για καθαρό πόσιμο νερό.


 


Δωρεάν μεταφορικά & σε απομακρυσμένες περιοχές για όλη την Ελλάδα με γενική ταχυδρομική !


+ Προσφέρεται προαιρετικά με τον μετρητή κατανάλωσης αξιας 45€


 + Αφαιρεί 100% το χλώριο, Βαρέα μέταλλα, οσμή-γεύση, χωρίς να αφαιρεί τα χρήσιμα ιχνοστοιχεία.


+ Συμπεριλαμβάνεται στη συσκευή 1o ανταλλακτικό χρήσης Κ2 και επιπλέον το Κ7Β(0.1mc)


+ Με μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα, αποτελεσματικότερη τεχνολογία από τον απλό συμπαγή άνθρακα


10 έτη Εγγύηση καλής λειτουργίας(από 5 χρόνια) & άμεση αντικατάσταση με δωρεάν μεταφορικά για αγορές από την AQUAPHOR.gr 


+ Πάντα φρέσκα & γνήσια ανταλλακτικά φίλτρα από την AQUAPHOR.gr 


+ Εγγύηση AQUAPHOR για το καθαρότερο νερό !
 


Το φίλτρο νερού που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι για καθαρό νερό. Με οικονομικά ανταλλακτικά και με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για το πιο καθαρό νερό αφαιρώντας στο 100% το χλώριο, τα άλατα, τα βαρέα μέταλλα, οσμή, γεύση και άλλα επιβλαβή στοιχεία από το νερό, χωρίς να αφαιρεί τα χρήσιμα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία, το κάνουν ιδανική επιλογή για κάθε άνθρωπο και απαραίτητο για τα μικρά παιδιά, αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένο ποιοτικότερο και ασφαλέστερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε εμφιαλωμένο νερό.


 AQUAPHOR crystal Solo 07B 0,1mc - ενισχυμένο για πολύ επιβαρυμένο νερό από βαρέα μέταλλα ή άλλα βλαβερά στοιχεία.


Δείτε εδώ το AQUAPHOR crystal Sοlo Βασικό: Ενεργός μεμβρανώδης συμπαγές άνθρακας με aqualen και Hοllow fiber με μέγεθος φιλτραρίσματος <3mc , Συνιστάται σε περίπτωση που δεν έχουμε πολύ επιβαρυμένο νερό από μικροβιολογικούς ρύπους στο νερό.Σε περίπτωση που το νερό περνάει από δεξαμενή ή νερό που δεν χλωριώνεται προτείνεται το Solo 07B 0,1mc Για να μας παρέχει μεγαλύτερη προστασία από Μικροβιολογικούς ρύπους. Οι χημικοί ρύποι όπως βαρέα μέταλλα και χλώριο αφαιρείται 100% και από το AQUAPHOR Solo <3mc και προτείνεται για νερό που χλωριώνεται , ιδανικό για το νερό δικτύου της Αττικής.


Πιστοποιημένο προϊόν: Μή τοξικό, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό. 


Αποτελεσματικότητα των φίλτρων - Tested and Certified by TUV Nord (Germany) LGA 


aquaphor nsf


Λέμε ΤΕΛΟΣ στα εμφιαλωμένα νερά!


 Ενδεικτικό ετήσιο κόστος εμφιαλωμένου νερού για μια οικογένεια:  πάνω από 700€ (Νερό και για το μαγείρεμα)


Υπολογίζεται ότι 1 στα 3 εμφιαλωμένα νερά υπάρχει χημική ή βακτηριδιακή μόλυνση αρκετά παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια για τον ανθρώπινο οργανισμό. Υπάρχει επιπλέον ανάπτυξη  ( ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ) βλαβερών στοιχείων στο νερό κατα την μεταφορά τους αλλά και από τις εκκρίσεις της πλαστικής συσκευασίας. Όλα εμφιαλωμένα νερά περιέχουν νιτρικά σε κάποια ποσότητα , τα περισσότερα κατα περιόδους παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και σχεδόν όλα τα εμφιαλωμένα στην Ελληνική αγορά, παραπάνω από το όριο της Αμερικάνικης νομοθεσίας για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Ωστόσο τα εμφιαλωμένα είναι τεράστια μόλυνση για το περιβάλλον από τις πλαστικές συσκευασίες.


 Ενδεικτικό ετήσιο κόστος με το φίλτρο νερού Crystal Solo για μια οικογένεια: 55€ (Νερό και για το μαγείρεμα)  


Με τo φίλτρο νερού AQUAPHOR Solo έχουμε πολύ καλύτερη ποιότητα νερού, πεντακάθαρο, απαλλαγμένο από Νιτρικά, χλώριο β.Μέταλλα, άλατα και άλλα βλαβερά στοιχεία στο νερό.
Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR.


Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες!  50 εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό, από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Με πιστοποιήσεις από τον κορυφαίο Γερμανικό φορέα, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, LGA αλλα και με άλλες αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις TUV Nord - NSF κ.α. Επιστημονικά αποδεδειγμένο οι τεχνολογίες στα φίλτρα νερού AQUAPHOR μας προσφέρουν το ασφαλέστερο και καθαρότερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλη τεχνολογία φίλτρων νερού, με σεβασμό στον άνθρωπο για υγεία και μακροζωία!  Τα φίλτρα περιέχουν μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα,  aqualen και hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία 'Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας' IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται "δίοδοι" στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού που περιέχουν παλαιότερες και αναποτελσματικότερες τεχνολογίες, με απλό στερεοποιημένο-συμπαγή άνθρακα *Τεχνολογίες με λάμπα UV & ΟΖΟΝ δεν αφαιρούν χημικούς ρύπους όπως το χλώριο και βαρέα μέταλλα όπως το κάδμιο και ο αμίαντος, είναι υπο ορισμένες συνθήκες αναποτελεσματικές και επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό, διαβάστε εδώ περισσότερα.                                         Συμβατικό φίλτρο (αριστερά) και η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά)
 Περιγραφή 


Χαρακτηριστικά του φίλτρου


Aφαιρεί την οσμή την γεύση που προκαλείτε κυρίως από το χλώριο και το χώμα-σίδηρο. Αφαιρεί όλες τις βλαβερές ουσίες από το νερό σχεδόν στο 100%  | χλώριο 100%, φυτοφάρμακα 97%, βαρέα μέταλλα 95% καθώς βελτιώνεται και η ποιότητα του νερού. 


* Ειδικά κατασκευασμένο να αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων, έτσι ώστε να αποτρέπετε η αλλαγή των φίλτρων σε τακτική χρονική συχνότητα .


* Σύνδεση με την παροχή νερού, με μικρό όγκο ώστε να χωράει κάτω από κάθε κουζίνα


* Super-αξιόπιστη κατασκευή, αντέχει σε υψηλή πίεση και τη ροή του νερού ώς 21Bar


* Εκτεταμένη ικανότητα διήθησης και διάρκεια ζωής του φίλτρου (έως 4000 λίτρα - 6-12 μήνες)


* Υψηλής ταχύτητας διήθησης (έως 1.5 έως 2.5 λίτρα ανά λεπτό)


Υψηλός βαθμός καθαρισμού (υψηλότερες από τις κανάτες και φίλτρα βρύσης)


* Είναι ανακυκλώσιμο και έχει φιλική προς το περιβάλλον παραγωγική διαδικασία.


Αφαιρεί ελαφρώς την σκληρότητα, δεν αφαιρεί τα χρήσιμα ιχνοστοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό καθώς διατηρεί και το pH αλκαλικό στο νερό.


H κομψή βρυσούλα ταιριάζει σε κάθε πάγκο μοντέρνας κουζίνας. ( 1 εκατοστό υποδοχή στον πάγκο μας για την τοποθέτηση )


Εύκολη και ευχάριστο στην χρήση, παρέχει άριστη ποιότητα νερού, απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες.


Τα Φίλτρα Aquaphor  παρασκευάζονται με τα υψηλότερα στάνταρ υγιεινής και ασφάλειας. 


Η αντικατάσταση των φίλτρων γίνεται πολύ εύκολα και χωρίς εργαλεία, ο μικρός όγκος του φίλτρου το κάνει ιδανικό ώστε να χωράει κάτω από τον νεροχύτη.


Με υψηλό βαθμό διήθησης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοικοκυριά, εστιατόρια, καφετέριες, νοσοκομεία, σχολεία, κλπ.


Συνοδεύετε με μια πολύ κομψή ξεχωριστή βρύση που παρέχει υψηλής ποιότητας επεξεργασίας νερού και συμπεριλαμβάνεται στη τιμή.


Το φίλτρο διαθέτει ένα κομψό περίβλημα κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό (ομοπολυμερές πολυπροπυλενίου)  Ανώτερης ποιότητας από τις ανοξείδωτες συσκευές.


Διαθέτει τεχνολογίες:   ΙΑΜ   PnT  DFS  CFB  ΑQUALEN  HF  HSS  ICM


Διάρκεια ζωής του φίλτρου


Διάρκεια ζωής των ανταλλακτικών φίλτρων:  4.000 λίτρα ή 6-12 μήνες ( προτείνεται 1 φορά στους 6-8 μήνες ) 


Δείτε τα ανταλλακτικά φίλτρα για τo Crystal Solo


To crystal Solo Κ7Β περιλαμβάνει το ανταλλακτικό φίλτρο K1-07Β 0,1mc  


Τρόπος Χρήσης - Εγκατάσταση: 


Ο τρόπος χρήσης είναι πολύ απλός όπως και η αντικατάσταση των φίλτρων.


Σε κάθε αντικατάσταση ή τοποθέτηση καινούργιου φίλτρου:1. Αφού τοποθετήσουμε το ανταλλακτικό φίλτρο AQUAPHOR Solo,  αφήνουμε 30 λεπτά το νερό να περάσει από το φίλτρο.(Σε καινούργια συσκευή το ανταλλακτικο 1ης χρήσης είναι ήδη ενσωματωμένο στο φίλτρο)


2. Κλείνουμε την βρύση μας για 10 λεπτά. 


3. Ξανα ανοίγουμε τη βρύση μας επιπλέον 10-20 λεπτά.


4. Μπορούμε να καταναλώσουμε το νερό που περνάει από το φίλτρο.


Συνιστάται 1 με 2 φορές το χρόνο να αφαιρούμε τη βρυσούλα ( είναι αποσπώμενη) και να την ξεπλένουμε με ζεστό νερό και ξύδι στο εσωτερικό της.


* Γρήγορα και εύκολα χωρίς την απαραίτητη βοήθεια Τεχνικού-Υδραυλικού , αφού τα σωληνάκια εισαγωγής-εξαγωγής νερού και η αλλαγή του ανταλλακτικού γίνεται με την τεχνολογία Push & Turn και δεν χρειάζονται εργαλεία , απλά με μία κίνηση μπαίνουν και βγαίνουν από το φίλτρο Crystal Solo.

Εκτιμώμενος χρόνος τοποθέτησης: 5-10 Λεπτά


Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με τον τρόπο εγκατάστασης:
Ενδείξεις


Για τον καθαρισμό του νερού και την αφαίρεση του χλωρίου, των Βαρέων Μετάλλων, των βακτηριδίων, των τοξικών, του χώματος  και άλλων επιβλαβών ουσιών, από το νερό Δικτύου: Δήμων-ΕΥΔΑΠ


Δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή. Ιδανικό για όλους. Συνιστάται Ιδιαίτερα για εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, νεφροπαθείς, Αθλητές. 


Κύηση και Γαλουχία


Ενδείκνυται κατά την διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας, αποτρέποντας την αφομοίωση βαρέων μετάλλων, χημικών όπως το χλώριο και άλλων επιβλαβών στοιχείων να εισχωρήσουν στον οργανισμό.


Διατήρηση του προϊόντος


Προτείνετε σε κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού φίλτρου νερού να αφαιρούμε και να ξεπλένουμε με χλιαρό νερό, σαπούνι και ξύδι το βρυσάκι που ενσωματώνει η συσκευή.


Αντενδείξεις


Καμία - Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό. 


Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα για την ασφαλή διατήρηση του νερού.


Δεν ενδείκνυται για υφάλμυρο ή θαλασσινό νερό και κανενός άλλου υγρού ή χημικού.


Μόνο για κρύο νερό. Μέγιστη θερμοκρασία 40 βαθμούς κελσίου.


Εγγύηση προϊόντος


Το Aquaphor Solo έχει εγγύηση καλής λειτουργίας 5 χρόνια +5χρόνια για αγορές από την AQUAPHOR.gr


Χώρα προέλευσης και κατασκευής:


AQUAPHOR Η.Π.Α - AQUAPHOR ΡΩΣΙΑ  


Πίνακας σχετικά με την αφαίρεση βλαβερών στοιχείων από το νερό


aquaphor solo


Βίντεο σχετικά με την ποιότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αλλά και την βελτιωμένη απόδοση, σε σύγκριση με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού. 
1. Σύγκριση της κανάτας AQUAPHOR με άλλες τεχνολογίες φίλτρων νερού σε Τοξικές ουσίες - Σκουριά - Άλατα (αφαίρεση σκληρότητας)
 2. Η τεχνολογία με μεμβρανώδη ενεργό άνθρακα καρύδας είναι αποστελεσματικότερη από τα κοινά φίλτρα χωρίς μεμβράνη
 3  AQUAPHOR  Τεχνολογία, Η Εταιρία
4. AQUAPHOR Διαφημιστικό Βϊντεο
                                         1                                                                                             2    


    

 

                                          3                                                                                           4

    


* To aqualen καλύπτει 33 φορές μεγαλύτερο χώρο σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα νερού έτσι περιορίζει οποιοδήποτε επίπεδο σκληρότητας του νερού, αλλά και όλα τα βαρέα μέταλλα, κάτι που τα συμβατικά φίλτρα δεν μπορούν να κάνουν.


Manual pdf ( Νέο παράθυρο )συσκευη καθαρισμου νερου crystal solo

  Φωτογραφίες του προϊόντος  • φίλτρο νερού κατω παγκου Crystal Solo
  • Aquaphor Crystal Solo | ενεργού άνθρακα | (κάτω πάγκου ) φίλτρο νερού.
  • φίλτρο νερού βρύσης | AQUAPHOR Solo
  • φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα aquaphor solo
  • πιστοποίηση φίλτρων νερού
  • φιλτρο κατω παγκου εγκατασταση
  • συσκευη καθαρισμου νερου crystal solo

  Περιγραφή προϊόντος

 Φίλτρο νερού Crystal Solo Ενισχυμένο 0,1mc Κ7Β | κάτω πάγκου | Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Είσοδος συνεργατών - Φίλτρα νερού - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info(at)aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2020 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->