Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών AQUAPHOR - Ελλάδα ► Γενικές Πληροφορίες

Είδη 11 εώς 13 από 13 σύνολο

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Ερώτηση:
Ποια η διαφορά των φίλτρων κεντρικής παροχής με τα κάτω πάγκου ;
Απάντηση.

 

Τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου έχουν μικρότερη διατομή στο σωληνάκι που ξεκινάει από την έξοδο του φίλτρου και καταλήγει στην βρύση, έτσι δεν είναι εφικτό να συνδεθεί με την κεντρική παροχή και κατα συνέπεια με την 'βασική' μας βρύση, εκτός και αν η βρύση μας είναι τρίοδη, δέχεται δηλαδή και 3η υποδοχή για φίλτρο νερού, εκτός από ζεστό και κρύο. Ωστόσο τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου συνοδεύονται με ξεχωριστή βρύση ώστε να προσαρμόζουν με την ανάλογη διατομή που έχει το σωληνάκι.

Τα κεντρικής παροχής συνδέονται μόνο στην κεντρική παροχή νερού σε όποιο σημείο και μετά θέλουμε να ξεκινάει η φίλτρανση του νερού στο χώρο μας. Ωστόσο τα κεντρικής παροχής μπορούν να τοποθετηθούν και στην κεντρική παροχή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

Ερώτηση:
Ποιό είναι το καλύτερο φίλτρο-τεχνολογία για την αφαίρεση αλάτων ; Ρητίνη, KDF, χαλαζίας, Μαγνήτες.
Απάντηση.


Η καλύτερη μέθοδος αποσκλήρυνσης είναι ξεκάθαρα και επιστημονικά τεκμηριωμένο η Ρητίνη όπου χρησιμοποιείται ευρέως από δήμους, δημόσιους οργανισμούς επαγγελματικούς χώρους και σε οικιακές εγκαταστάσεις. Η AQUAPHOR χρησιμοποιεί ρητίνη αντιμικροβιακή ιοντικής μορφής προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα για τα μέγιστα αποτελέσματα. 

Η μέθοδος της ρητίνης είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ως η πιο αναγνωρισμένη τεχνολογία από κρατικούς και ιδιωτικούς παγκόσμιους φορείς για την αφαίρεση αλάτων και από πλευράς ποιότητας, λειτουργικότητας αλλα και κόστους. Τεχνολογίες λιγότερο αποτελεσματικές με KDF, χαλαζία ή ακόμα με Μαγνήτες δεν χρησιμοποιούνται ευρέως λόγο χαμηλής αποτελεσματικότητας και λειτουργικότητας και εν μέρη κάποιες από τις τεχνολογίες αυτές δεν ενδείκνυται για πόσιμο νερό. Ωστόσο ο χαλαζίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε πλυντήρια για την μείωση της σκληρότητας σε κάποιο ικανοποιητικό βαθμό και βρίσκει εφαρμογή λόγο της χρηστικότητας και του χαμηλού κόστους που έχει. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο χαλαζίας πριν λίγα χρόνια δεν επιτρεπόταν για το πόσιμο νερό, ωστόσο δεν μας προσφέρει σε μεγάλο βαθμό αποσκλήρυνση όπως η ρητίνη.

Ερώτηση:
Τα φίλτρα νερού μειώνουν την πίεση-ροή του νερού ;
Απάντηση.

 

Όλα τα φίλτρα νερού αναφέρουν τα λίτρα τα οποία παρέχουν ανα λεπτό. Ωστόσο τα κεντρικής παροχής μειώνουν την πίεση σε ελάχιστο βαθμό έως καθόλου . Ωστόσο τα μεγαλύτερα φίλτρα κεντρικής παροχής Big Blue - Viking  δεν μειώνουν καθόλου την πίεση νερού ακόμα και με 2 ή 3 βρύσες ανοιχτές. Τα φίλτρα νερού άνω και κάτω πάγκου μειώνουν την ροή αλλα με ικανοποιητική πίεση σε βαθμό που απροβλημάτιστα και γρήγορα θα γεμίσουν 1 ποτήρι νερό ή μια κατσαρόλα. 

Είδη 11 εώς 13 από 13 σύνολο

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Είσοδος συνεργατών - Ο Λογαριασμός μου - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info@aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2018 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->