Καλαθι Αγορων 0 items: 0,00 €

φιλτρα νερου aquaphor | εγγύηση για καθαρό νερό

φιλτρα νερου

Φίλτρο Νερού Favorite κάτω πάγκου <0,5 mc

Άμεσα Διαθέσιμο :) Χρόνος παράδοσης 24-48 ώρες & παράδοση έξω από την πόρτα σας !

Με Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα/Κύπρο με Γενική ή  speedex shipping

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%
195,00 €

Γνήσια & Φρέσκα Φίλτρα νερού AQUAPHOR Α’Διαλογής - Με 10 έτη εγγύηση & 2 έτη στις κανάτες !

Ή

Συνοπτική Περιγραφή

Το Aquaphor Favorite παρέχει υψηλή ταχύτητα διήθησης του νερού καθως και μεγάλη αυτονομία στη διάρκεια ζωής του ανταλλακτικού που φτάνει τα 12.000 Λίτρα ή εκτιμωμενα χρονομετρικά, επάρκεια για 1 χρόνο χρήσης. Πιστοποιημένο προϊόν: Μή τοξικό, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  Αποτελεσματικότητα των φίλτρων -Tested and Certified by TUV Nord (Germany) LGA 


aquaphor lga nsf


 Το AQUAPHOR Favorite περιέχει μεμβρανώδη συμπαγή ενεργό άνθρακας καρύδας και τοποθετείτε κάτω από τον πάγκο.  Ο μεμβρανώδης συμπαγής άνθρακας διατηρεί την πυκνότητά του ακόμα και μετά από αρκετά λίτρα διήθησης του νερού από το φίλτρο, σε αντίθεση με τον απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα που χρησιμοποιούν άλλοι κατασκευαστές, όπου ύστερα από μερικά λίτρα φίλτρανσης ανοίγουν διόδους στο εσωτερικό τους και κατα συνέπεια μπορούν να εισχωρούν και τα επιβλαβή στοιχεία μέσα από το νερό.  Οι τεχνολογίες:  ΙΑΜ   DFS  CFB  ΑQUALEN  HF  που διαθέτει το favorite τεκμηριώνουν επιστημονικά γιατί είναι ασφαλές και αποτελεσματικό φίλτρο νερού για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.


 Το φίλτρο νερού που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι για καθαρό νερό. Με οικονομικά ανταλλακτικά και με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για το πιο καθαρό νερό αφαιρώντας στο 100% το χλώριο, τα άλατα, τα βαρέα μέταλλα, οσμή, γεύση και άλλα επιβλαβή στοιχεία από το νερό, χωρίς να αφαιρεί τα χρήσιμα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία, το κάνουν ιδανική επιλογή για κάθε άνθρωπο και απαραίτητο για τα μικρά παιδιά, αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένο ποιοτικότερο και ασφαλέστερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε εμφιαλωμένο νερό.


Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR.


Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες!  50 εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό, από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Με πιστοποιήσεις από τον κορυφαίο Γερμανικό φορέα, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, LGA αλλα και με άλλες αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις TUV Nord - NSF κ.α. Τα φίλτρα περιέχουν μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα,  aqualen και hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία 'Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας' IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται "δίοδοι" στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού που περιέχουν παλαιότερες και αναποτελεσματικότερες τεχνολογίες, με απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα 


Aquaphor water filter Technology


                                        Συμβατικό φίλτρο (δεξιά) και η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά).
 Το περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα εμποδίζει τη διάβρωση, μηχανικές βλάβες και αντέχει πίεση έως και 21 bar.


Η αντικατάσταση του φίλτρου γίνεται πολύ εύκολα και χρειάζεται μικρό χώρο κάτω από τον νεροχύτη.


Με υψηλό ρυθμό διήθησης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοικοκυριά, εστιατόρια, καφετέριες, νοσοκομεία, σχολεία, κλπ.


Συνοδεύεται με μια πολύ κομψή ξεχωριστή βρύση που παρέχει υψηλής ποιότητας επεξεργασίας νερού.


Το φίλτρο αποτελείτε από ανοξείδωτο χάλυβα με πολύ κομψό design και με μοναδικό τρόπο ανταλλαγής του φίλτρου , αφού δεν χρειάζετε κάποιο εργαλείο για το άνοιγμα και το κλείσιμο της συσκευής .


φίλτρο νερού για παιδιάΤο φίλτρο νερού Favorite είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μας προσφέρει το καθαρότερο νερό για υγεία και ευεξία. Διαβάστε περισσότερα για τις τεχνολογίες που ενσωματώνει η aquaphor στα φίλτρα νερού


Το φίλτρο εκτός από το να αφαιρεί όλες τις βλαβερές ουσίες από το νερό στο +99% μας προσφέρει ελαφρύ, μαλακό νερό, διατηρώντας τη σωστή αναλογία του νερού σε ph (αλκαλικό νερό) , αγωγιμότητας και άλλων βασικών παραγόντων του νερού, χωρίς να μας αφαιρεί τα απαραίτητα για τον άνθρωπο ιχνοστοιχεία.


   aquaphor logo


 - Kαθαρό νερό για όλη την οικογένεια !  


- Kαθαρό νερό για την σωστή ανάπτυξη των παιδιών ! 


- Kαθαρό νερό σε κάθε άνθρωπο  !


Αφαιρεί:


Χλώριο   100%


Φυτοφάρμακα  99%


Βαρέα Μέταλλα  99%


Οσμή-Γεύση  Ναί


Μερική αποσκλήρυνση. 


Τρόπος Εγκατάστασης* Γρήγορα και εύκολα χωρίς την απαραίτητη βοήθεια Τεχνικού-Υδραυλικού , αφού τα σωληνάκια εισαγωγής-εξαγωγής νερού γίνεται με την τεχνολογία Push & Turn και δεν χρειάζονται εργαλεία , απλά με μία κίνηση μπαίνουν και βγαίνουν από το φίλτρο Favorite.

* Για την ανταλλαγή των φίλτρων δεν χρειάζεται κλειδί αντικατάστασης μια καινοτομία που η Aquaphor έχει καταφέρει ως σήμερα σχεδόν για όλη την γκάμα των φίλτρων της. 


Παρακάτω το βίντεο με τον τρόπο εγκατάστασης
Χαρακτηριστικά:


* Σύνδεση με την παροχή νερού με μικρό μέγεθος για να χωράει κάτω από τον πάγκο κουζίνας.


* Εγγύηση aquaphor για καθαρό νερό.


* Super-αξιόπιστη κατασκευή, αντέχει σε υψηλή πίεση έως 21bar στιγμιαία. 


* Μέγιστη πίεση έως 6,3bar.


* Εκτεταμένη ικανότητα διήθησης και διάρκεια ζωής του φίλτρου (έως 12000 λίτρα - 1 χρόνο)


* Υψηλής ταχύτητας διήθησης (έως 2,5 λίτρα ανά λεπτό)


* Υψηλός βαθμός καθαρισμού (υψηλότερες από τις κανάτες και φίλτρα βρύσης)


 * Δεν αφαιρεί από το νερό τα απαραίτητα για τον άνθρωπο ιχνοστοιχεία.


* To aqualen καλύπτει 33 φορές μεγαλύτερο χώρο σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα νερού έτσι περιορίζει οποιοδήποτε επίπεδο σκληρότητας του νερού, αλλά και όλα τα βαρέα μέταλλα, κάτι που τα συμβατικά φίλτρα δεν μπορούν να κάνουν. To Aqualen που περιέχετε μόνο στα φίλτρα της AQUAPHOR, έχει την ιδιότητα να εγκλωβίζει τις χηλικές ενώσεις (chelates) από την ελληνική λέξη "χηλή" (δαγκάνα) έτσι κατακρατιούνται όλα τα βαρέα μέταλλλα, κάνοντας το φίλτρο νερού πολύ αποδοτικότερο. 


* Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και με ασφάλεια καθαρίζει το νερό από τυχόν μολυσματικούς παράγοντες, όπως χλώριο, φυτοφάρμακα Βαρέα Μέταλλα, Κάδμιο, ψευδάργυρο, Αμίαντο  και άλλες ακαθαρσίες.


 Εκτιμώμενος χρόνος τοποθέτησης του Φίλτρου 5-10 λεπτά !


Τα φίλτρα πρέπει να αντικατασταθούν όταν συμπληρωθούν το λίτρα κατανάλωσης ( 12.000 Λίτρα) ή κάθε 12 μήνες (ότι έρθει πρώτο)


Διαθέτει κεραμικό βρυσάκι 1⁄4 & J.G. εξαρτήματα.


Δείτε εδώ  τo φίλτρo αντικατάστασης για το φίλτρο νερού Aquaphor Favorite 


Διαθέτει τεχνολογίες:     


 aqualen       carbon block       dfs        hollow fiber         iam         


aquaphor aqualen water filters water filters


         AQUALEN της aquaphor                            Συμβατικές ρητίνες που έχουν τα άλλα φίλτρα νερού


10 φορές γρηγορότερη η διήθηση του νερού - 33 φορές μεγαλύτερο χώρο σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα νερού 


 


μετρητής κατανάλωσης νερού aquaphorΔείτε εδώ τo μετρητή κατανάλωσης φιλτραρισμένου νερού για το aquaphor favorite


( Δεν Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή και στην αγορά του φίλτρου) 


 


 Ενδείξεις


Για τον καθαρισμό του νερού και την αφαίρεση του χλωρίου, των Βαρέων Μετάλλων, των βακτηριδίων, των τοξικών, του χώματος  και άλλων επιβλαβών ουσιών, από το νερό Δικτύου: Δήμων-ΕΥΔΑΠ


Δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή. Ιδανική για όλους. Συνιστάται Ιδιαίτερα για εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, νεφροπαθείς, Αθλητές. 


Κύηση και Γαλουχία


Ενδείκνυται κατα την κύηση και γαλουχία αποτρέποντας την αφομοίωση βαρέων μετάλλων, χημικών όπως το χλώριο και άλλων επιβλαβών ουσιών  να εισχωρήσουν στον οργανισμό.


Αντενδείξεις


Καμία - Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα για την ασφαλή διατήρηση του νερού. Δεν ενδείκνυται για υφάλμυρο ή θαλασσινό νερό 


Προφυλάξεις


Μέγιστη θερμοκρασία +40 βαθμούς κελσίου.


Σε περίπτωση που δεν γίνει χρήση του φίλτρου για περισσότερες από 4-5 ημέρες, αφήνουμε 5 λεπτά να περάσει το νερό από το φίλτρο ώστε να απομακρυνθεί το στάσιμο νερό.


Εγγύηση προϊόντος


To Aquaphor favorite έχει εγγύηση καλής λειτουργίας 10 έτη


Η εγγύηση ισχύει αν η αγορά έχει γίνει μόνο από το επίσημο web www.aquaphor.gr


Μετρήσεις


Πίνακας σχετικά με την αφαίρεση βλαβερών στοιχείων από το νερό


favorite


Made in USA - Russia 


Το βίντεο παρακάτω μας δείχνει την αξιοπιστία και την ποιότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αλλά και την υπεροχή τους με άλλες τεχνολογίες. 
 Σύγκριση της κανάτας AQUAPHOR με άλλες τεχνολογίες φίλτρων νερού σε Τοξικές ουσίες  - Σκουριάς - Αλάτων ( αφαίρεση σκληρότητας )  AQUAPHOR Company - Technology


AQUAPHOR TV AD
ανταλλακτικό φίλτρο νερού aquaphor

  Φωτογραφίες του προϊόντος  • ΦΊΛΤΡΟ ΝΕΡΟΎ ΚΆΤΩ ΠΆΓΚΟΥ AQUAPHOR FAVORITE
  • ανταλλακτικό φίλτρο νερού
  • ανταλλακτικό φίλτρο νερού aquaphor
  • ανταλλακτικό φίλτρο νερού aquaphor favorite
  • πιστοποίηση
  • φιλτρα νερου ενεργου ανθρακα aquaphor favorite 0,5mc
  • φιλτρα νερου κατω παγκου aquaphor favorite
  • φίλτρα νερού AQUAPHOR made in usa

  Περιγραφή προϊόντος

 Φίλτρο Νερού Favorite κάτω πάγκου <0,5 mc

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Άλλοι πελάτες σημείωσαν το προϊον με αυτές τις ετικέτες:

Είσοδος συνεργατών - Φίλτρα νερού - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info(at)aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2020 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->