Καλαθι Αγορων 0 items: 0,00 €

φιλτρα νερου aquaphor | εγγύηση για καθαρό νερό

φιλτρα νερου

Φίλτρα νερού άνω πάγκου - αναλυτικά

Φίλτρα νερού άνω πάγκου | Αquaphor | Ενεργού άνθρακα

Είδη 1 εώς 1 από 3 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Φθίνουσα Ταξινόμηση
 1. φιλτρο νερου ανω παγκου AQUAPHOR MODERN

  Φίλτρο νερού άνω πάγκου Modern Η ενισχυμένο για άλατα | Δώρο η συσκευή, πληρώνετε 3 ανταλλακτικά

  78,00 €

  Το δημοφιλέστερο φίλτρο νερού στην Ελληνική αγορά AQUAPHOR MODERN Άνω πάγκου.

  Το AQUAPHOR Modern προσφέρεται με 1 σετ Β200 και 2 σετ ανταλλακτικών Β200Η ενισχυμένο για την αφαίρεση αλάτων - σκληρότητας. 

  Τα ανταλλακτικά φίλτρα έχουν διάρκεια χρήσης 4.000 λίτρα και η αποσκλήρυνση για 1.000 -2.000 λίτρα. Η συσκευή περιλαμβάνει στο εσωτερικό τα B200 και στην αγορά του προϊόντος αποστέλλεται επιπλέον 2 ανταλλακτικά Β200Η 

  Δωρεάν μεταφορικά & σε απομακρυσμένες περιοχές για όλη την Ελλάδα !

  + Συμπεριλαμβάνεται στην συσκευή τo 1o ανταλλακτικό χρήσης Β200 + 2 επιπλέον Β200Η 

  + Με μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα, αποτελεσματικότερη τεχνολογία από τον απλό συμπαγή άνθρακα

  + 10 Χρόνια Εγγύηση καλής λειτουργίας(από 5 χρόνια) & άμεση αντικατάσταση με δωρεάν μεταφορικά για αγορές από την AQUAPHOR.gr 

  + Εγγύηση AQUAPHOR για το καθαρότερο νερό !

  + Με αρσενικό και θηλυκό αντάπτορα για να προσαρμόζει σε κάθε τύπο βρύσης

  + Πάντα φρέσκα & γνήσια ανταλλακτικά φίλτρα από την AQUAPHOR.gr - Το γνήσιο φίλτρο νερού Modern συμπεριλαμβάνει Ελληνικές οδηγίες χρήσης


  Το φίλτρο νερού που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι για καθαρό νερό. Με οικονομικά ανταλλακτικά και με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για το πιο καθαρό νερό αφαιρώντας στο 100% το χλώριο, τα άλατα, τα βαρέα μέταλλα, οσμή, γεύση και άλλα επιβλαβή στοιχεία από το νερό, χωρίς να αφαιρεί τα χρήσιμα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία, το κάνουν ιδανική επιλογή για κάθε άνθρωπο και απαραίτητο για τα μικρά παιδιά αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένο ποιοτικότερο και ασφαλέστερο νερό σε σύγκριση με τα εμφιαλωμένα. 

  Πιστοποιημένο προϊόν: Μή τοξικό, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.

  aquaphor nsf


   Η Αποτελεσματικότητα του φίλτρου AQUAPHOR Modern τεκμηριώνεται σύμφωνα με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, αλλά και το καθιστούν απόλυτα ασφαλές:   Tested & Certified by: 

  TUV NORD :  Μας πιστοποιεί ότι πληροί τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και όσα αναφέρει ο κατασκευαστής σχετικά με την αφαίρεση των ρύπων αλλα και για τα συστατικά που είναι κατασκευασμένο.

  LGA:  Από τις αυστηρότερες Γερμανικές πιστοποιήσεις που πιστοποιεί τόσο την ποιότητα του φίλτρου όσο και την αποτελεσματικότητά του. 

  RU:   Το AQUAPHOR Modern έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο Τοξικολογίας του Ρωσικού Υπουργείου Υγείας.

  Το νερό που καθαρίζεται από τα  φίλτρα Aquaphor, συνιστάται για τις παιδικές τροφές. Η Υψηλή ποιότητα καθαρισμού του πόσιμου νερού από τα φίλτρα Aquaphor, επιβεβαιώθηκε από δοκιμές που πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Τοξικολογίας από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας και συνιστάται για χρήση στην παρασκευή παιδικών τροφών. Δείτε εδώ τα επίσημα έγγραφα.

  * Σύμφωνα με τις δοκιμές αντοχής: GOST R 51872-2002 και την αντίστοιχη NSF 42 και 53  Πιστοποιητικό ποιότητας NSF

  Διαβάστε εδώ περισσότερα σχετικά με τις πιστοποιήσεις αλλα και τις κορυφαίες διακρίσεις τις AQUAPHOR 


  το καλύτερο φίλτρο νερού awards 2012

  Προϊόν της χρονιάς 2012 !

  Τα φίλτρα νερού AQUAPHOR έχουν διακριθεί ως τα καλύτερα φίλτρα νερού με βραβείο αποτελεσματικότητας και ποιότητας για τη  Χρονιά 2012.  Τα φίλτρα AQUAPHOR είναι αναγνωρισμένα και δοκιμασμένα δεκαετίες, είναι απόλυτα ασφαλή για ανθρώπινη κατανάλωση και μας προσφέρουν το ιδανικότερο και καθαρότερο πόσιμο νερό για καθημερινή χρήση, με γνώμονα πάντα την διεθνή επιστημονική κοινότητα αλλα και τους αρμόδιους φορείς.


   Λέμε ΤΕΛΟΣ στα εμφιαλωμένα νερά!

   Ενδεικτικό ετήσιο κόστος εμφιαλωμένου νερού για μια οικογένεια:  πάνω από 700€ (Νερό και για το μαγείρεμα) 0.20€ Χ 10λίτρα/ημέρα Χ 365 ημέρες

  Υπολογίζεται ότι 1 στα 3 εμφιαλωμένα νερά υπάρχει χημική ή βακτηριδιακή μόλυνση αρκετά παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια για τον ανθρώπινο οργανισμό. 

   Ενδεικτικό ετήσιο κόστος από το φίλτρο νερού Modern για μια οικογένεια: έως 60€ - Νερό και για το μαγείρεμα)  

  Με το AQUAPHOR Modern και με νερό δικτύου έχουμε πολύ καλύτερη ποιότητα νερού από τα εμφιαλωμένα, πεντακάθαρο, απαλλαγμένο 100% από το χλώριο β.Μέταλλα, άλατα και άλλα βλαβερά στοιχεία που μπορεί να υπάρχουν στο νερό.


   AQUAPHOR Modern Τηλεοπτικό Ρωσίας


   Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR.

  Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες!  50 εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό, από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR.  Επιστημονικά αποδεδειγμένο οι τεχνολογίες στα φίλτρα νερού AQUAPHOR μας προσφέρουν το ασφαλέστερο και καθαρότερο νερό.  Τα φίλτρα περιέχουν μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα καρύδας,  aqualen και hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία 'Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας' IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται "δίοδοι" στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού που περιέχουν παλαιότερες και αναποτελσματικότερες τεχνολογίες, με απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα.

  Aquaphor water filter Technology

                                          Συμβατικό φίλτρο (δεξιά) και η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά).


   Χαρακτηριστικά του φίλτρου

  Αφαιρει:  Βακτήρια, Χημικά-Τοξικά, Μικρόβια,  το χλώριο 100%, φυτοφάρμακα 97%, βαρέα μέταλλα 95% καθώς βελτιώνεται και η ποιότητα του νερού. Aφαιρεί την οσμή και την γεύση από το νερό στο 100%. Αφαιρεί ελαφρώς την σκληρότητα, δεν αφαιρεί τα χρήσιμα ιχνοστοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό καθώς διατηρεί και το pH αλκαλικό στο νερό. Εύκολη και ευχάριστο στην χρήση.  Ιδανικό για την αφαίρεση όλων των βλαβερών στοιχείων από το νερό δικτύου προσφέροντάς μας το καθαρότερο και ποιοτικότερο νερό. O μοντέρνος και κομψός του σχεδιασμός ταιριάζει σε κάθε πάγκο μοντέρνας κουζίνας. Τα Φίλτρα Aquaphor  παρασκευάζονται με τα υψηλότερα στάνταρ υγιεινής και ασφάλειας.  Aφαιρεί το σύνολο των βλαβερών στοιχείων από το νερό με διπλό φιλτράρισμα (περιέχει 2 φίλτρα στο εσωτερικό του)

  Διάρκεια ζωής του φίλτρου

  Διάρκεια χρήσης των ανταλλακτικών φίλτρων:  4.000 λίτρα ή 6-8 μήνες / Διαθέτει ενσωματωμένο ημερολόγιο, για να αλλάζετε εγκαίρως τα ανταλλακτικά φίλτρα. Τοποθετείται δίπλα από τον νεροχύτη και συνδέεται στην βρύση με σωληνάκι ( 70εκατοστά - δεν είναι επεκτάσιμο ) και διανομέα για φιλτραρισμένο και αφιλτράριστο νερό.  Δείτε τα Ανταλλακτικά φίλτρα για το Modern εδώ .  Η συσκευή περιλαμβάνει ανταλλακτικά φίλτρα Β200  και προαιρετικά τα Β200-Η (ρητίνης ) που επιπλέον αφαιρούν ακόμη περισσότερο τα άλατα και είναι ιδανικά για νερό με μεγάλη σκληρότητα ( μεγαλύτερη από 300-350ppm CaCO3 ) λειτουργούν με εναλλαγή ιόντων για αποσκλήρυνση του νερού.

  * Ενδεικτικά το νερό στο μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας έχει μέτρια σκληρότητα - Ιδανικό το B200 (Συμπεριλαμβάνεται στην συσκευή)

  * Ενδεικτικά το νερό στο μεγαλύτερο μέρος της Κρήτης και της Έδεσσας έχει πολύ υψηλή σκληρότητα - Ιδανικό το B200H 

  Τρόπος Χρήσης - Εγκατάσταση: 

  Ο τρόπος χρήσης είναι πολύ απλός όπως και η αντικατάσταση των φίλτρων. Σε κάθε αντικατάσταση ή τοποθέτηση καινούργιου φίλτρου:

  1. Αφού τοποθετήσουμε το φίλτρο AQUAPHOR Modern στην βρύση μας, αφήνουμε 30 λεπτά το νερό να περάσει από το φίλτρο.(Σε καινούργια συσκευή το ανταλλακτικο 1ης χρήσης είναι ήδη ενσωματωμένο στο φίλτρο)

  2. Κλείνουμε την βρύση μας για 10 λεπτά και ξανα ανοίγουμε τη βρύση μας να τρέξει επιπλέον 10 λεπτά.

  3. Μπορούμε να καταναλώσουμε το νερό που περνάει από το φίλτρο.

  Διαθέτει ενσωματωμένο ημερολόγιο στο πάνω μέρος του ανταλλακτικού ρυθμιζόμενο σε αναλογία με τα άτομα που χρησιμοποιούν το φίλτρο.

  Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με τον τρόπο εγκατάστασης:

  Ενδείξεις

  Για τον καθαρισμό του νερού και την αφαίρεση του χλωρίου, των Βαρέων Μετάλλων, των βακτηριδίων, των τοξικών, του χώματος  και άλλων επιβλαβών ουσιών από το νερό Δικτύου: Δήμων-ΕΥΔΑΠ.

  Δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή. Ιδανικό για όλους. Συνιστάται Ιδιαίτερα για εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, νεφροπαθείς, Αθλητές. 

  Κύηση και Γαλουχία

  Ενδείκνυται κατα την κύηση και γαλουχία αποτρέποντας την αφομοίωση βαρέων μετάλλων, χημικών όπως το χλώριο και άλλων επιβλαβών ουσιών  να εισχωρήσουν στον οργανισμό.

  Αντενδείξεις

  bpa πλαστική συσκευασία Καμία - Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό. Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα. Ανώτερης ποιότητας από τις ανοξείδωτες συσκευές. Με BPA Free όπου μας πιστοποιεί ότι δεν εκκρίνει καμία ουσία.  Δεν ενδείκνυται για υφάλμυρο ή θαλασσινό νερό.

  Γενικές πληροφορίες

  Παροχή 1,2 λιτρα/λεπτό ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ. Διαθέτει αντάπτορα για να έχει συμβατότητα σχεδόν σε όλες τις βρυσες κουζίνας. 

  Διατήρηση του προϊόντος

  Σε κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού φίλτρου νερού να αφαιρούμε και να ξεπλένουμε με χλιαρό νερό, σαπούνι και ξύδι το βρυσάκι που ενσωματώνει η συσκευή.

  Προφυλάξεις

  Μόνο για κρύο νερό σε θερμοκρασία μέχρι 40 βαθμούς κελσίου. Δεν πρέπει να πλύνουμε με σαπούνι ή οποιοδήποτε άλλο χημικό το εσωτερικό του φίλτρου αλλα και να φιλτράρουμε οποιοδήποτε άλλο χημικό ή υγρό πέραν του νερού. Σε περίπτωση που δεν γίνει χρήση του φίλτρου για περισσότερες από 4-5 ημέρες ή σε περίπτωση που αφαιρεθεί το ανταλλακτικό από τη συσκευή, αφήνουμε 5 λεπτά να περάσει το νερό από το φίλτρο πρίν γίνει κατανάλωση. Η Εγγύηση και η σωστή λειτουργία του φίλτρου εξασφαλίζεται με μέγιστη πίεση στην παροχή νερού 5 bar ή μέγιστο 1.2 λίτρα το λεπτό.

  Εγγύηση προϊόντος

  Το Aquaphor Modern έχει εγγύηση καλής λειτουργίας 5 χρόνια + 5 χρόνια για αγορές από την AQUAPHOR.gr

  Χώρα προέλευσης και κατασκευής:

  AQUAPHOR Η.Π.Α - AQUAPHOR Ρωσία . Το φίλτρο κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από κατασκευαστικές μονάδες της AQUAPHOR !

   Πίνακας σχετικά με την αφαίρεση βλαβερών στοιχείων από το νερό

  modern aquaphor

  Βίντεο σχετικά με την ποιότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αλλά και την βελτιωμένη απόδοση, σε σύγκριση με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού. 

  1. Σύγκριση της κανάτας AQUAPHOR με άλλες τεχνολογίες φίλτρων νερού σε Τοξικές ουσίες - Σκουριά - Άλατα (αφαίρεση σκληρότητας)

  2. Η τεχνολογία με μεμβρανώδη ενεργό άνθρακα καρύδας είναι αποστελεσματικότερη από τα κοινά φίλτρα χωρίς μεμβράνη

  3  AQUAPHOR  Τεχνολογία, Η Εταιρία

  4. AQUAPHOR Διαφημιστικό Βϊντεο                              

                                           1                                                                                             2    

      
   
                                            3                                                                                           4

      

  Μάθετε περισσότερα

Είδη 1 εώς 1 από 3 στο σύνολο

ανά σελίδα
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Είσοδος συνεργατών - Φίλτρα νερού - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info(at)aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2020 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->