Καλαθι Αγορων 0 items: 0,00 €

φιλτρα νερου aquaphor | εγγύηση για καθαρό νερό

φιλτρα νερου

why aquaphor is the best and safer water filters

Τα φίλτρα νερού AQUAPHOR | επιστημονικά αποδεδειγμένο | είναι τα πιο αξιόπιστα και αποτελεσματικότερα σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο φίλτρο νερού.

why aquaphor

 

   Τεχνολογίες :  aqualen       carbon block       dfs        hollow fiber       hss       iam       icm       push and turn aquaphor texnologia filtron nerou

 

σταγόνα νερού  Επιστημονικά αποδεδειγμένο τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι κορυφαία σε αξιοπιστία & αποτελεσματικότητα.

Σε επιστημονική μελέτη σύμφωνα με τα πρότυπα NSF/ANSI-42/53 μεταξύ απλού στερεοποιημένου-φαρμακευτικού άνθρακα σε σύγκριση με τον μεμβρανώδη ενεργό άνθρακα

Περισσότερα σχετικά με την μελέτη που δημοσιεύτηκε στo έγκριτο επιστημονικό περιοδικό WPC σχετικά με την σύγκριση στα φίλτρα νερού = >

σταγόνα νερού Διαβάστε εδώ τις πιστοποιήσεις της AQUAPHOR => 


 

☻  Ερωτήσεις - Απαντήσεις που πρέπει να γνωρίζει ο καταναλωτής προτού επιλέξει το σωστό φίλτρο νερού.

☻ Το δικό σας φίλτρο νερού πληροί τα παρακάτω ώστε να σας προσφέρει καθαρό και ασφαλές νερό ;  


  Δείτε στον χάρτη της Ελλάδας την ποιότητα νερού ανα περιοχή & επιλέξτε το κατάλληλο φίλτρο νερού AQUAPHOR

  Διαβάστε περισσότερα για την AQUAPHOR στην νέα έκδοση εδώ


1.  Η κορυφαία ποιότητα των φίλτρων AQUAPHOR.  Η κατασκευή των φίλτρων AQUAPHOR γίνεται εξ ολοκλήρου σε 2 από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά εργοστάσια παγκοσμίως, σε Ρωσία και Η.Π.Α αντίστοιχα.

 Η aquaphor είναι από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες στην Ευρώπη και από τις μοναδικές εταιρείες που δημοσιοποιούν στους καταναλωτές τον υπερσύγχρονο και ασφαλή τρόπο παρασκευής των φίλτρων. Τα φίλτρα μας πληρούν τις συνθήκες υγιεινής που προβλέπουν οι Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για αυτό είναι και πιστοποιημένα από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς. Σε όλα τα φίλτρα μας αναγράφεται η ημερομηνία παραγωγής τους και χρησιμοποιούνται ασφαλείς τεχνολογίες που είναι δοκιμασμένες δεκαετίες

 Πολλές εταιρείες φίλτρων νερού προμηθεύονται τη συσκευή και το ανταλλακτικό του ενεργού άνθρακα από χώρες της ανατολής, τα προβάλλουν ως κατασκευαστές, ισχυρίζονται ότι είναι είτε Ελληνικά είτε Αμερικάνικα ξεγελώντας τους καταναλωτές. 

 

aquaphor filtra nerou

 2. Η AQUAPHOR δημοσιοποιεί τα συστατικά που περιέχονται στα προϊόντα της προς ενημέρωση και ασφάλεια των καταναλωτών. Όλα τα προϊοντα μας είναι πιστοποιημένα από ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς, διαθέτουν τεχνολογίες με φυσικά συστατικά, ελεγμένα και δοκιμασμένα δεκαετίες.  

 

 Η aquaphor είναι από τις μοναδικές εταιρείες που δημοσιοποιούν στους καταναλωτές τα συτατικά που περιέχονται στα φίλτρα της. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε στα φίλτρα μας είναι πιστοποιημένα από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στις τεχνολογίες AQUAPHOR

 Συνήθως οι περισσότερες  εταιρείες απλά αναφέρουν μόνο το συστατικό "Φαρμακευτικός ενεργός άνθρακας"  ή "Στερεοποιημένος " και τίποτα παραπάνω.

Ο ενεργός άνθρακας από μόνος του δεν είναι επαρκής για την σωστή φίλτρανση του νερού δείτε περισσότερα για αυτό στην τεχνολογία Isotropic Adsorption Matrix


συστατικά aquaphor άλλα φίτλρα νερού
 3.  Η διαφορά μεταξύ Aqualen σε συνέργεια με την άριστη ποιότητα ενεργού άνθρακα που έχουν τα φίλτρα νερού AQUAPHOR & οι συμβατικές ρητίνες που έχουν τα άλλα φίλτρα νερού.

aqualenΜία επιπλέον ιδιότητα του AQUALEN είναι ότι διανέμει την ροή του νερού ομοιόμορφα μέσω του φίλτρου. Η ποσότητα του εμβαδού της επιφάνειας που έρχεται σε επαφή με το νερό αυξάνεται χάρις σε μια βέλτιστη μέθοδος ανάμιξης AQUALEN με τα υπόλοιπα μέσα φιλτραρίσματος που χρησιμοποιούνται, έτσι δεν υπάρχουν "νεκρές ζώνες" που δεν συμμετέχουν στη διαδικασία της διήθησης. Ο χώρος μεταξύ των κόκκων και AQUALEN ίνες, είναι πολύ πυκνά αναμειγμένα ,  3-5 φορές μικρότερο κενό σε διάμετρο, από μία ανθρώπινη τρίχα.

    Επιστημονικά τεκμηριωμένο οι ιδιότητες του AQUALEN σε αντίθεση με συμβατικές ρητίνες καθαρισμού, το AQUALEN έχει σημαντικά βελτιωμένη απόδοση καθαρισμού.

       AQUALEN Χαρακτηριστικά:

-    Επιτρέπει υψηλή ταχύτητα στη διήθηση του νερού κατα την απομάκρυνση των ακαθαρσιών.

-    Αποτελεσματική απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων από το νερό οποιασδήποτε σκληρότητας (άλατα).

-    Βελτιωμένη αντι-βακτηριακή ιδιότητα - Φίλτρα με AQUALEN είναι καλύτερα στην καταπολέμηση βακτηρίων από τις συμβατικές ρητίνες

-   100% διήθηση και φιλτραρισμα του νερού χωρίς να υπάρχει ακαθαρσία να παρακάμπτει το φίλτρο.

-   Φίλτρα κατασκευασμένα με το AQUALEN απορροφούν ακαθαρσίες πολύ πιο γρήγορα λόγω της αυξημένης επιφάνειας τους.

-   Χρήση AQUALEN σε συνεργασία με άνθρακα δημιουργεί ένα ισχυρό συνεργικό αποτέλεσμα.

 Τα περισσότερα φίλτρα νερού περιέχουν συμβατική ρητίνη, ωστόσο πολλές εταιρίες φίλτρων νερού δεν περιέχουν στα φίλτρα τους ούτε συμβατικές ρητίνες λόγω χαμηλού κόστους παραγωγής ή λόγω έλλειψης τεχνογνωσίας.

                                            AQUALEN                                                                                          Συμβατικές ρητίνες 
aqualen  otherfilters


                   Φίλτρο ενεργού άνθρακα με AQUALEN                                           Φίλτρο ενεργού άνθρακα χωρίς AQUALEN

 Aquaphor water filter Technology

                                                   Συμβατικό φίλτρο (δεξιά) και η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά).

                                                                      

                       4.  Η παρουσία Hollow Fiber στα φίλτρα νερού.

   Επιστημονικά τεκμηριωμένο η παρουσία του Hollow Fiber στα φίλτρα νερού έχει σημαντικά βελτιωμένη απόδοση καθαρισμού.

Το Hollow Fiber είναι μεμβράνες ινών πολύ λεπτές σαν σωληνάρια που έχουν πορώδη τοιχώματα. Τα σωληνάρια (ίνες) υποαλλεργικές, είναι περίπου πάχους 1 χιλιοστό. Οι πόροι του που επιτρέπουν στο νερό να ρέει διά μέσου των ινών είναι περίπου. 0,1 Micrometer, το οποίο είναι περίπου 800 φορές λεπτότερο από μια ανθρώπινη τρίχα, τόσο μικρό , που δεν αφήνει περιθώρια διέλευσης ακόμη και για τις πιο μικρές ακαθαρσίες.

       Τα φίλτρα νερού AQUAPHOR περιέχουν Hollow Fiber

 Φίλτρα νερού άλλων κατασκευαστών δεν περιέχουν Hollow Fiber.

                                   Hollow Fiber                                                      
hollowfibers aquaphor             φιλτρα νερού άλλων τεχνολογιών

    other water filters


 

5.  Η τεχνολογία σε κάθε φίλτρο νερού θα πρέπει να εξασφαλίζει την απουσία διόδων στο εσωτερικό του κατα την διήθηση του νερού.

Συνήθως τα κοινά  φίλτρα  έχουν δύο βασικά προβλήματα: α) Την αδυναμία χρήσης μικρότερου μεγέθους κόκκων β) Η αποτελεσματικότητα της  «κατακράτησης» 

Η δράση της κατακράτησης έχει να κάνει σχετικά με την κίνηση των κόκκων με το ρέον νερό. Καθώς περνά μέσα από το φίλτρο το νερό, δημιουργούνται  δίαυλοι μέσω των οποίων δεν κάνουν επαφή οι ακαθαρσίες ή μέρος του νερού.

 

   Η Aquaphor  χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας ενεργό άνθρακα, που παράγεται από φλοιό καρύδας,περιέχει την τεχνολογία IAM (Συμπαγές ενεργός άνθρακας με μεμβράνη μεγάλης πυκνότητας)  

ώστε να αποτρέπει την δημιουργία διόδων. Ωστόσο, τα φίλτρα Aquaphor χρησιμοποιώντας κόκκους δύο φορές μικρότερα από εκείνα που είναι σε ένα κανονικό φίλτρο, συγκρατούν τέσσερις φορές γρηγορότερα τις ακαθαρσίες. 

 Φίλτρα νερού άλλων κατασκευαστών δεν περιέχουν την τεχνολογία IAM  ( Συμπαγές ενεργός άνθρακας με μεμβράνη μεγάλης πυκνότητας ) ώστε να αποτρέπουν την δημιουργία διόδων. Τα περισσότερα φίλτρα νερού άλλων εταιρειών είναι κατασκευασμένα με  απλό στερεοποιμένο άνθρακα ή φίλτρα κεραμικά, ζεόλιθου, αραγωνίτη.

                                                                                                        
ενεργός άνθρακας φίλτρου νερού                

                              Συμβατικό φίλτρο (αριστερά)  και  η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (δεξιά).

                             


 

 

6.  'Διαχωρισμός' από το ποιός κατασκευάζει τα φίλτρα νερού και ποιός τα συναρμολογεί όπου δηλώνει και την προέλευση.

aquaphor russia aquaphor-usa.png

              aquaphor-germany.png

 

   Η Aquaphor κατασκευάζει σε δικά της εργοστάσια ανα τον κόσμο Ρωσία - Εσθονία - Αμερική εξ ολοκλήρου τα φίλτρα νερού, με εξίσου υψηλά στάνταρ, από το ανταλλακτικό φίλτρο μέχρι το περίβλημα.   

☻ Πολλές εταιρείες φίλτρων νερου αν και επώνυμες προμηθεύονται το περίβλημα του φίλτρου και το συστατικό του φίλτρου (ανταλλακτικό π.χ άνθρακα) από χώρες της ανατολής με μέτρια ποιότητα, γίνεται η συναρμολόγηση στην Ελλάδα ή στις Η.Π.Α και παρουσιάζονται ως Ελληνικά ή Αμερικάνικα αντίστοιχα.

        

7 Το κόστος των φίλτρων, η λειτουργικότητα, η αντικατάσταση των φίλτρων 

☻   Η Aquaphor χάρις την τεχνολογία P&T που προσαρμόζει στα περισσότερα φίλτρα της, δεν καθιστά απαραίτητη  την παρουσία τεχνικού για την τοποθέτηση και αντικατάσταση των φίλτρων. Ωστόσο αν και κορυφαίας ποιότητας τα φίλτρα νερού aquaphor διατηρούν σχετικά χαμηλό κόστος αγοράς όσο και συντήρησης.

 Πολλά φίλτρα νερού διατηρούν υψηλές τιμές στην αγορά του φίλτρου αλλά και στην αντικατάσταση των φίλτρων, ωστόσο υπάρχουν και οικονομικά αμφιβόλου ποιότητας και χωρίς πιστοποιήσεις όπου πολλές φορές καταλήγουν να είναι και επικίνδυνα. 

8.  Φίλτρα νερού με λάμπα UV - Φίλτρα νερού με OZON (απαγορευμένο από τον ΕΟΦ για διαφημιστικές προβολές και μη εγκεκριμένο από τον FDA-Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ για θεραπευτικούς λόγους)

H χρήση λάμπας UV δεν είναι απαραίτητη στο νερό δικτύου που υπάρχει στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, αφού το νερό περιέχει χλώριο (το οποίο αφαιρείται 100% από τα φίλτρα aquaphor )  Επίσης εκτός από το υψηλό κόστος δεν είναι αποτελεσματική στο να αφαιρεί κάποιους επιβλαβής μικροοργανισμούς. 

Τα φίλτρα νερού με Όζον δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι είναι ωφέλιμα για τον οργανισμό, καμία επίσημη επιστημονική έρευνα δεν το έχει αποδείξη, ωστόσο είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ό,τι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά, βασικά μειωνεκτήματα, εκτός του υψηλού κόστους, είναι η δημιουργία υποπροϊόντων στο νερό,  κίνδυνος ανάπτυξης βακτηρίων στο νερό, μπορεί να περιέχει υψηλά ποσά από τοξικές ενώσεις, όπως ενώσεις από φορμαλδεΰδη και κετόνες. Εϊναι τεκμηριωμένο ότι οι οικιακές συσκευές, στις ποσότητες που εμπλουτίζουν το νερό με όζον δεν είναι επαρκής να απολυμάνουν 100% το νερό. Η χλωριωση είναι η καλύτερη και πιο ασφαλής μέθοδος απολύμανσης σε όλη την Ευρώπη. 

 9.  Σύγκριση του εμφιαλωμένου νερού -  Mε φίλτρο νερού AQUAPHOR ( Nερό από Δίκτυο Δήμων-ΕΥΔΑΠ )

Το νερό δικτύου, στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδα από το Δήμο - ΕΥΔΑΠ σε συνδυασμό με το φίλτρο νερού AQUAPHOR είναι ο ιδανικότερος συνδιασμός για το καταλληλότερο νερό,  καθαρό πόσιμο νερό ανώτερης ποιότητας από τα εμφιαλωμένα και αυτό γιατί: 

☻ Το νερό από το δίκτυο Δήμων-ΕΥΔΑΠ σε συνδιασμό με φίλτρο AQUAPHOR :   

Έχει τη σωστή σκληρότητα, ελαφρύ-μαλακό νερό χωρίς άλατα.

Έχει το ιδανικό PH αλκαλικό 7+

Δεν περιέχει Βαρέα Μέταλλα.

Δεν περιέχει τοξικές ουσίες. 

Δεν περιέχει Νιτρικά.

Δεν περιέχει χλώριο.

Μας παρέχει τα ιχνοστοιχεία που χρειάζετε ο  ανθρώπινος οργανισμός.

Δεν περιέχει καθόλου Μικρόβια-Βακτήρια-Ιούς-Κύστες.

Καθόλου οσμή και γεύση.

Ιδανική αναλογία σκληρότητας όπως ορίζει η νομοθεσία, 80-150ppm CaCO3

Ενδεικτικό ετήσιο κόστος για το ανταλλακτικό φίλτρο νερού για μια οικογένεια 30€ έως 140€

 

☻ Αντίθετα όλα τα εμφιαλωμένα νερά: 

Υπολογίζεται από κρατικές και ιδιωτικές έρευνες ότι 1 στα 3 εμφιαλωμένα νερά υπάρχει χημική ή βακτηριδιακή μόλυνση αρκετά παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Υπάρχει επιπλέον ανάπτυξη  ( ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ) βλαβερών στοιχείων στο νερό κατα την μεταφορά τους αλλά και από τις εκκρίσεις της πλαστικής συσκευασίας.

Πολλά εμφιαλωμένα νερά περιέχουν νιτρικά σε κάποια ποσότητα , τα περισσότερα κατα περιόδους παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ακόμη περισσότερα στην Ελληνική αγορά, παραπάνω από το όριο της Αμερικάνικης νομοθεσίας για τον ανθρώπινο οργανισμό. Αν ο ανθρώπινος οργανισμός σταματήσει να λαμβάνει καθημερινά τις ποσότητες νιτρικών από το εμφιαλωμένο νερό και τα τρόφιμα, μέσα σε ορισμένο χρονικό διάστημα βελτιώνεται η γενικότερη εικόνα της υγείας του, αποκτά περισσότερο ευεξία καθώς δεν παρεμποδίζεται η μεταφορά οξυγόνου στο αίμα από τις καθημερινές ποσότητες νιτρικών που έχει συνηθίσει να λαμβάνει.  

Ωστόσο είναι τεράστια μόλυνση για το περιβάλλον από τις πλαστικές συσκευασίες.

Ενδεικτικό ετήσιο κόστος εμφιαλωμένου νερού για μια οικογένεια:  πάνω από 700€  ( Νερό και για το μαγείρεμα )

  

10. Εκτός από τον ιδιωτικο φορέα NSF, τα φίλτρα AQUAPHOR  έχουν πιστοποίηση από επίσημους κρατικούς φορείς.  

Η AQUAPHOR έχει πιστοποίηση από το Ινστιτούτο Τοξικολογίας από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας καθώς και από την LGA και TUV Nord. 


 

τα καλύτερα φίλτρα νερού

  Τεχνολογική ηγεσία της AQUAPHOR

Η Aquaphor είναι ηγέτης στην τεχνολογία καθαρισμού, πόσιμου νερου. Οι μοναδικές ιδιότητες των προϊόντων μας που προστατεύονται από 130 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και αποδυκνύουν

την τεχνολογική υπεροχή σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές, που ακολουθούν τις τεχνολογίες μας. Τα Φίλτρα νερού Aquaphor είναι καλύτερα από φίλτρα άλλων κατασκευαστών στα εξής : 

Στην αποτελεσματικότητα του καθαρισμού (άμμος, πηλός, σκουριά, ...) Στην αποτελεσματικότητα απομάκρυνσης οργανικών προσμίξεων (φαινόλες, φυτοφάρμακα, οργανοχλωριωμένες ενώσεις ...) 

Σχετικά με την αποτελεσματικότητα της εξάλειψης από δυσάρεστες γεύσεις,οσμές. 

Σχετικά με την αποτελεσματικότητα της απομάκρυνσης των ιόντων από βαρέα μέταλλα και την απομάκρυνση κολλοειδούς σιδήρου.

Στην απομάκρυνση από μικρόβια, βακτήρια και ιούς.

Καλύτερη ταχύτητα στον καθαρισμό του νερού και στη διάρκεια ζωής των ανταλλακτικών φίλτρων

* Σύμφωνα με τις δοκιμές αντοχής, σύμφωνα με GOST R 51872-2002 και την αντίστοιχη NSF 42 και 53    

Διαβάστε περισσότερα στις τεχνολογίες μας.

 

τα καλύτερα φίλτρα νερού για παιδιά

Το νερό που καθαρίζεται από τα  φίλτρα Aquaphor, συνιστάται για τις παιδικές τροφές

Η Υψηλή ποιότητα καθαρισμού του πόσιμου νερού από τα φίλτρα Aquaphor, επιβεβαιώθηκε από δοκιμές που πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Τοξικολογίας από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας και συνιστάται για χρήση στην παρασκευή παιδικών τροφών. 

 


 

κάντε κλίκ για μεγέθυνση.

 

τα καλύτερα φίλτρα νερού για παιδιά         τα καλύτερα φίλτρα νερού για παιδιά          τα καλύτερα φίλτρα νερού για παιδιά            τα καλύτερα φίλτρα νερού για παιδιά 

 

Επιδημιολογικές συμπέρασμα         Υγιεινή χαρακτηριστικά            Επιδημιολογικές συμπέρασμα             Επιδημιολογικές

 

Ως συστατικά τα φίλτρα νερού Aquaphor χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας κοκκώδους ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας, Ίνες hollow fiber και aqualen.
 
φίλτρο νερού ιδανικό για παιδιά

Τα φίλτρα νερού Aquaphor απομακρύνουν επιτυχώς από το νερό όλους τους τύπους των προσμείξεων (συμπεριλαμβανομένων όσων παρατίθενται παρακάτω) Ωστόσο,, δεν περιέχονται απαραίτητα όλες οι παρακάτω ακαθαρσίες στο νερό της βρύσης των καταναλωτών. 

Οι αναλύσεις από το  Ινστιτούτο Τοξικολογίας,  από το Ρωσικό Υπουργείο Υγείας μας πιστοποιούν την αφαίρεση των παρακάτω ρύπων και τεκμηριώνουν γιατί είναι ιδανικά τα φίλτρα νερού και για μικρά παιδιά:

βενζόλιο,βρώμιο-Διχλωροαιθανίου,βρωμοφόρμιο,Τετραχλωράνθρακας,χλώριο,χλωροβενζόλιο,χλωροφόρμιο,Τριαλογονομεθάνια (ΤΗΜ),Dibromkhlorpropan,διβρωμοχλωρομεθάνιο, Ορθο-διχλωροβενζόλιο, π-διχλωροβενζόλιο, διχλωροαιθάνιο,διχλωροαιθάνιο, διχλωροαιθυλενιο,διβρωμιδίου, διχλωροαιθυλενιο, αιθυλενίου, διχλωροπροπάνιο, dichloropropylene,αιθυλβενζόλιο, εξαχλωροβουταδιενίου, εξαχλωροκυκλοεξάνιο, μόλυβδος υδράργυρος, κάδμιο, λινδάνιο, methoxychlor, πενταχλωροφαινόλη, στυρολίου,τετραχλωροαιθάνιον, τετραχλωροαιθυλένιου, τολουόλιο, τριχλωροβενζόλιον, τριχλωροαιθανίου, τριχλωροαιθανίου,το τριχλωροαιθυλένιο,ορθο-ξυλόλιο,μετα-ξυλόλιο,παραξυλολίου.

 


 11.25.11 | Μια ακόμη νίκη της AQUAPHOR σε αγορές σε εμπορικό κατάστημα. Τη νίκη την έδωσαν οι καταναλωτές !

Η είδηση της νίκης ήταν απροσδόκητη. Το πρωί εκείνης της ημέρας η Aquaphor άρχισε να λαμβάνει τηλεφωνήματα και επιστολές συγχαρητηρίων. Αποδείχθηκε ότι το πρωί της 23ης Νοεμβρίου 2011, τηλεοπτικός σταθμός που μετέδωσε το πρόγραμμα "δοκιμαστική αγορά" αφιερωμένο στον έλεγχο των φίλτρων νερού, η Aquaphor ήταν ο μεγάλος νικητής, κερδίζοντας όχι μόνο τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης, αλλά και στους ψήφους θεατών. η σύγκριση έγινε μεταξύ από τις 4 δημοφιλέστερες εταιρίες φίλτρων νερού. της Barrier, της Brita, της AQUAPHOR, της Geyser και της HB.

Το γεγονός ότι οι εν λόγω δοκιμές πραγματοποιήθηκαν ! Έχουμε μάθει αυτό που ονομάζεται φήμες... αλλα βλέπουμε ζωντανά τους καταναλωτές να κρίνουν σχετικά με το ποιό φίλτρο νερού είναι καλύτερο.   Ειλικρινά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι!

Το πιο σημαντικό, για αυτή τη νίκη είναι ότι δημιουργήσαμε τα καλύτερα φίλτρα νερού που αντιστοιχούν στις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές. 

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που λάβαμε συγχαρητήρια από τους φίλους, και τους λέμε: ". Σας ευχαριστούμε"  Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτό δεν είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Aquaphor σε ανεξάρτητες δοκιμές όπως στο τηλεοπτικό πρόγραμμα  στην εκπομπή «δοκιμαστική αγορά». Κατά μία έννοια, η Aquaphor έχει γίνει "πρωταθλητής" στα φίλτρα νερού - Ολύμπιο επίτευγμα !

Για άλλη μια φορά  μια νίκη για όλους τους φίλους μας και όλους όσους χρησιμοποιούν φίλτρα Aquaphor. 


 

Η επίσημη νίκη της AQUAPHOR !  Σε σύγκριση με την Brita, την BWT, την Müller, την Aqua, καθώς και την ιαπωνική Mitsubishi και τη σουηδική AEG.

 aquaphor best water filter   Διαβάστε περισσότερα => 

Για σχεδόν πενήντα χρόνια, το έγκυρο γερμανικό ίδρυμα Stiftung Warentest, που ιδρύθηκε από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, το οποίο έχει σκοπό την πληροφόρηση των καταναλωτών σχετικά για την ποιότητα διαφόρων προϊόντων με δοκιμές ποιότητας μέσα από συγκριτικές δοκιμές, ανέδειξε πρόσφατα την κανάτα AMETHYST με το ανταλλακτικό φίλτρο νερού B100-25 ως την καλύτερη κανάτα στον καθαρισμό νερού.

Οι δοκιμές των προϊόντων του Stiftung Warentest, θεωρείται σημείο αναφοράς για την ακεραιότητα της επιστημονικής προσέγγισης. Το ίδρυμα 'υποστηρίζεται' από την κυβέρνηση και έχει την ιδιαιτερότητα να έχει ουδέτερη στάση  μέσω της αντικειμενικότητας που του αναγνωρίζεται, ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα που δοκιμάζεται το κάθε προϊόν. Έτσι θεωρείται η πιο αξιόπιστη γνώμη για κάθε προϊόν από τους καταναλωτές. 

Πρόσφατα, το ενδιαφέρον του Stiftung Warentest είχε ως δοκιμή τα φίλτρα νερού οικιακής χρήσης. Για την δοκιμή επιλέχθηκαν εννέα εταιρίες φίλτρων νερού που μπορούν να αγοράσουν Γερμανοί καταναλωτές, μέσα σε αυτούς μερικοί από τις πιο γνωστές, όπως ηγερμανική Brita, η AQUAPHOR ( με το εμπορικό σήμα Klin-Tec ) , η BWT, η Müller και Aqua, καθώς και ιαπωνική Mitsubishi και η σουηδική AEG.

Με βάση τα αποτελέσματα των συγκριτικών δοκιμών του Stiftung Warentest που δημοσιεύθηκε στην επίσημη εφημερίδα του, συμπεραίνεται ότι η κανάτα με φίλτρο νερού Αμέθυστος B100-25, η οποία στη Γερμανία πωλείται με το εμπορικό σήμα Klin-Tec, δεν υπολείπεται στην αποτελεσματικότητα των άλλων κατασκευαστών και σε σχέση ποιότητας-τιμής η AQUAPHOR ξεπερνά τις υπόλοιπες κανάτες με φίλτρο νερού .

Τα αποτελέσματα και οι δοκιμές επιβεβαίωσαν ότι η σύγχρονη τεχνολογία στα οικιακά φίλτρα Aquaphor για το νερό της βρύσης, είναι από τις καλύτερες στη Ρωσία, τη Γερμανία και στον υπόλοιπο κόσμο.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η επιτυχία που σημειώθηκε στη χώρα, όπου πιστεύεται ότι η ποιότητα του νερού της ύδρευσης είναι πέρα από τον έπαινο.   

AQUAPHOR εγγύηση για καθαρό νερό ! 

 

Δείτε εδώ τα πιστοποιητικά των φίλτρων νερού AQUAPHOR καθώς και μικροβιολογικές εξετάσεις του νερού μετά από τα φίλτρα μας.

 

Τα βίντεο παρακάτω μας δείχνουν την αποτελεσματικότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αλλά και την υπεροχή τους με φίλτρα άλλων κατασκευαστών. 

1. Σύγκριση της κανάτας AQUAPHOR σε Τοξικές ουσίες, Σκουριάς, Άλατα.   2.   AQUAPHOR Company - Technology

 

 

     aquaphor water filters 22 years
 
aquaphor water filters aquaphor-work

Aquaphor-patents

aquaphor.gr worldwide

 

Είσοδος συνεργατών - Φίλτρα νερού - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info(at)aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2020 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->