Καλαθι Αγορων 0 items: 0,00 €

φιλτρα νερου aquaphor | εγγύηση για καθαρό νερό

φιλτρα νερου

Φίλτρο νερού αντίστροφης ώσμωσης AQUAPHOR DWM-101 - Morion | Δώρο το 2ο σετ ανταλλακτικών

Άμεσα Διαθέσιμο :) Χρόνος παράδοσης 24-48 ώρες & παράδοση έξω από την πόρτα σας !

Με Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα/Κύπρο με Γενική ή  speedex shipping

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%
310,00 €

Γνήσια & Φρέσκα Φίλτρα νερού AQUAPHOR Α’Διαλογής - Με 10 έτη εγγύηση & 2 έτη στις κανάτες !

Ή

Συνοπτική Περιγραφή

AQUAPHOR Morion. Η Καλύτερη Αντίστροφη Ώσμωση που κατασκευάστηκε ποτέ.


 Συμπεριλαμβάνεται 10 έτη εγγύησηΔείτε εδώ την παρουσίαση του προϊόντος σε σύγκριση με τα εμφιαλωμένα νερά  (νέα καρτέλα)


Δείτε εδώ το Φυλλάδιο παρουσίασης του προϊόντος (νέα καρτέλα)


Γνωρίστε εδώ την AQUAPHOR
 Η δημοφιλέστερη Αντίστροφη ώσμωση και στην Ελληνική αγορά. Οι τεχνολογίες:  ΙΑΜ   PnT  DFS  CFB  ΑQUALEN  HF  HSS  ICM  που διαθέτει, τεκμηριώνουν επιστημονικά γιατί είναι το πιο ασφαλές και αποτελεσματικό φίλτρο νερού στην Ελληνική αγορά, για καθαρό πόσιμο νερό. με μέγεθος φίλτρανσης 0,0001 μm κάτι που κανένας ενεργός συμπαγής άνθρακας παγκοσμίος δεν μπορεί να φτάσει.


Το φίλτρο νερού που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι για καθαρό νερό. Με οικονομικά ανταλλακτικά και με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για το πιο καθαρό νερό αφαιρώντας στο 100% το χλώριο, τα άλατα, τα βαρέα μέταλλα, οσμή, γεύση και άλλα επιβλαβή στοιχεία από το νερό, το κάνουν ιδανική επιλογή για κάθε άνθρωπο και απαραίτητο για τα μικρά παιδιά, αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένο ποιοτικότερο και ασφαλέστερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε εμφιαλωμένο νερό.


aquaphor lga nsf


Πιστοποιημένο προϊόν: Μή τοξικό, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  Αποτελεσματικότητα των φίλτρων -Tested and Certified by NSF/ANSI Πιστοποίηση TUV Nord (Germany) LGA 


Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR.


Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες!  50 εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό, από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Με πιστοποιήσεις από τον κορυφαίο Γερμανικό φορέα, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, LGA αλλα και με άλλες αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις TUV Nord - NSF κ.α. Τα φίλτρα περιέχουν μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα,  aqualen και hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία 'Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας' IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται "δίοδοι" στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού που περιέχουν παλαιότερες τεχνολογίες, με απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα 


aquaphor


                                        Συμβατικό φίλτρο (δεξιά) και η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά).
 Η Aquaphor παρουσιάζει ένα τεράστιο άλμα στη τεχνολογία επεξεργασίας, στο πόσιμο νερό.


H τεχνολογία αντίστρoφης ώσμωσης θεωρείτε η καλύτερη τεχνολογία στον καθαρισμό νερού αφού το μέγεθος φίλτρανσης φτάνει τα 0,0001 μm (0,0000001 χιλιοστά του μέτρου) 


Το καλύτερο σύστημα καθαρισμού για πόσιμο νερό, μέχρι 99,99% αφαιρεί όλες τις βλαβερές ουσίες. Ιδανική επιλογή για: Δίκτυα ύδρευσης με υψηλή περιεκτικότητα σε άλατα, υφάλμυρο νερό, νερό με αυξημένη αγωγιμότητα, νερό επιβαρυμένο με βαρέα μέταλλα, Νιτρώδη-Νιτρικά, Φυτοφάρμακα, Μικρόβια και βακτήρια.


Η αντικατάσταση των φίλτρων γίνεται πολύ εύκολα, ο μικρός όγκος του φίλτρου το κάνει ιδανικό ώστε να χωράει κάτω από τον νεροχύτη.


Με υψηλό βαθμό διήθησης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοικοκυριά, εστιατόρια, καφετέριες, νοσοκομεία, σχολεία, κλπ.


Συνοδεύετε με μια πολύ κομψή ξεχωριστή βρύση που παρέχει υψηλής ποιότητας επεξεργασίας νερού και Συμπεριλαμβάνεται στη τιμή.


Το φίλτρο διαθέτει ένα κομψό περίβλημα κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό με BPA free, το καταλληλότερο για πόσιμο νερό ανώτερης ποιότητας από το πλαστικό των εμφιαλωμένων και των ανοξείδωτων συσκευών. 


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ


Η Αντίστροφη ώσμωση είναι η καλύτερη τεχνολογία φίλτρανσης νερού που φτάνει τα 0,0001 μm. Φίλτρανση που είναι χρήσιμη κυρίως σε πολύ επιβαρυμένα νερά, με αρσενικό,νιτρικά εξασθενές χρώμιο ή υφάλμυρο νερό. Αν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία στο νερό μόνο η αντίστροφη ώσμωση μπορεί να τα αφαιρέσει και θα πρέπει να υπάρχει χημική ανάλυση στο νερό ακόμα και μετά την ώσμωση αν υπάρχουν τα παραπάνω στοιχεία.  


* Καμία τεχνολογία άνθρακα δεν μπορεί να αφαιρέσει τα παραπάνω στοιχεία. 


* Η αντίστροφη ώσμωση Morion εμπλουτίζει, με φυσικό τρόπο, τα χρήσιμα ιχνοστοιχεία στο νερό όπως μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο. Η ποιότητα του νερού μετά την ώσμωση είναι κάτι παραπάνω από ιδανική, για αυτό και χρησιμοποιείται ακόμα και για την εμφιάλωση επιτραπέζιου νερού.


* Η αντίστροφη ώσμωση δεν έχει καμία σχέση με την απόσταξη. Σε αντίθεση με την απόσταξη, αφήνει το νερό καλά οξυγονωμένο ώστε η γεύση του νερού να είναι πολύ κοντά στο  νερό πηγής. Το απεσταγμένο νερό είναι άγευστο & άψυχο και είναι επικίνδυνο για τον άνθρωπινο οργανισμό, το PH από απόσταξη φτάνει κάτω από 5 ακόμη και 4 σε αντίθεση με την ώσμωση που φτάνει περίπου 6 με 7, ιδανικό PH για τον ανθρώπινο οργανισμό σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία που ορίζει τις φυσιολογικές τιμές από 6,5 - 8,5. 


* Ο βαθμός της φίλτρανσης από το φίλτρο νερού αντίστροφης ώσμωσης είναι αρκετός για να αφαιρέσει κάθε επιβλαβή στοιχείο, βάσει της νομοθεσίας θα πρέπει να διασφαλίζεται η απολύμανση του νερού με χλωρίωση. Έτσι όλες οι αντίστροφες ώσμώσης θα πρέπει να φιλτράρουν νερό χλωριωμένο. Σε χλωριωμένο νερό είναι ανώφελη η παρουσία λάμπας UV, αφού η χλωρίωση είναι πιο αποτελεσματική μέθοδος απολύμανσης. Ωστόσο το χλώριο αφαιρείτε στο 100% από την αντίστροφη ώσμωση.


Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία αντίστροφης ώσμωσης, καθώς και για ποιές περιπτώσεις θα πρέπει να χρησιμοποιείτε σε σύγκριση με κάποιο φίλτρο άλλης τεχνολογίας. 


Χαρακτηριστικά


H aquaphor δημιούργησε την καλύτερη αντίστροφη ώσμωση με μοναδικές καινοτομίες , δείτε παρακάτω , τα πλεονεκτήματα του συστήματος σε σύγκριση με την τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι υπόλοιπες εταιρίες φίλτρων νερού:


1.Πρωτοποριακή κατασκευή της δεξαμενής συλλογής του νερού water on water, για ομοιόμορφη ροή του νερού, με μικρότερο όγκο δεξαμενής, μεγαλύτερη αποθήκευση νερού και χωρίς να χρειάζετε αντλία όπως όλες οι άλλες ωσμώσεις άλλων κατασκευαστών!
2. Χρειάζεται τρεις φορές λιγότερο χώρο στην κουζίνα.
3. Έως 50% αυξημένη ταχύτητα φιλτραρίσματος. 
3. Λιγότερη απόρριψη - εξοικονόμηση μέχρι 9 τόνους νερού το χρόνο (σε διαρκή λειτουργία) 
4. Δεν χρειάζονται ακριβές Αντλίες, δεν χρειάζετε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος -το σύστημα λειτουργεί με μόλις 0,9 bar πίεση στον αγωγό!
5. Εξοικονόμηση χρημάτων - τα γενικά έξοδα συντήρησης είναι δύο φορές λιγότερα, σε αντίθεση με τα συνήθη συστήματα .
6. Eίναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σε μία πίεση 2 έως 6 atm, και προσωρινά αντέχει μέχρι 21 atm. 
7. Οι περισσότερες πιστοποιήσεις από τους πιο αναγνωρισμένους φορείς TUV NORD - LGA - NSF `Υπουργείο τοξικολογίας της Ρωσίας και από δεκάδες αναγνωρισμένα  ιδιωτικά εργαστήρια. 


Ενδείξεις


Για τον καθαρισμό του νερού και την αφαίρεση του χλωρίου, των Βαρέων Μετάλλων, των βακτηριδίων, των τοξικών, του χώματος  και άλλων επιβλαβών ουσιών, από το νερό Δικτύου: Δήμων-ΕΥΔΑΠ


Δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή. Ιδανική για όλους. Συνιστάται Ιδιαίτερα για εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, νεφροπαθείς, Αθλητές. 


Κύηση και Γαλουχία


Ενδείκνυται κατα την κύηση και γαλουχία αποτρέποντας την αφομοίωση βαρέων μετάλλων, χημικών όπως το χλώριο και άλλων επιβλαβών ουσιών  να εισχωρήσουν στον οργανισμό.


Αντενδείξεις


Καμία - Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα για την ασφαλή διατήρηση του νερού. Δεν ενδείκνυται για θαλασσινό νερό. Ιδανικό για νερό με υψηλή σκληρότητα - άλατα.


Προφυλάξεις


θερμοκρασία μέχρι +40 βαθμούς κελσίου,


Σε περίπτωση που δεν γίνει χρήση του φίλτρου για περισσότερες από 4-5 ημέρες αφήνουμε 5 λεπτά να περάσει το νερό από το φίλτρο.


Εγγύηση προϊόντος


Η AQUAPHOR MORION έχει εγγύηση καλής λειτουργίας 10 χρόνια. 


Μετρήσεις 


Πίνακας σχετικά με την αφαίρεση βλαβερών στοιχείων από το νερό


waterclean


Τρόπος Εγκατάστασης  * Γρήγορα και εύκολα χωρίς την απαραίτητη βοήθεια Τεχνικού-Υδραυλικού , αφού τα σωληνάκια εισαγωγής-εξαγωγής νερού γίνεται με την τεχνολογία Push & Turn και δεν χρειάζονται εργαλεία , απλά με μία κίνηση μπαίνουν και βγαίνουν από το φίλτρο Aquaphor Morion.

μετρητής κατανάλωσης νερού aquaphorΔείτε εδώ τo μετρητή κατανάλωσης φιλτραρισμένου νερού για το φίλτρο aquaphor Morion


 Δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή και στην αγορά του προϊόντος .


 

Ανταλλακτικά φίλτρα που ενσωματώνει το φίλτρο νερού Morion


Πολυπροπυλένιο για τα ιζήματα : Αντικατάσταση κάθε 6 Μήνες - 


Μεμβρανώδης άνθρακας: Αντικατάσταση κάθε 6-12 μήνες  


Μεμβράνη: Αντικατάσταση κάθε 12 Μήνες 


Εμπλουτισμός μετάλλων: Κ1-07Μ κάθε 6-12 μήνες  


 aqualen other water filters


    AQUALEN της aquaphor                            Συμβατικές ρητίνες που έχουν τα άλλα φίλτρα νερού


10 φορές γρηγορότερη η διήθηση του νερού - 33 φορές μεγαλύτερο χώρο σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα νερού
 


Bίντεο του Προϊόντος                                                                                        


 


 


 


 


 


 


 


 
 Σύγκριση της κανάτας AQUAPHOR με άλλες τεχνολογίες φίλτρων νερού σε Τοξικές ουσίες  - Σκουριά - Άλατα ( αφαίρεση σκληρότητας )

Made in USA - Russia 
αντίστροφη όσμωση aquaphor morion

  Φωτογραφίες του προϊόντος • φίλτρα νερού όσμωσης
 • Αντιστροφη Oσμωση
 • Αντιστροφη Oσμωση MADE IN USA
 • αντίστροφη όσμωση για την κουζίνα
 • Αντιστροφη Oσμωση AQUAPHOR Morion
 • aquaphor morion reverse osmosis
 • aquaphor morion installation
 • aquaphor morion DW
 • aquaphor morion reverse osmosis
 • aquaphor morion osmosis
 • aquaphor morion
 • Φίλτρο νερού αντίστροφης όσμωσης Aquaphor Morion
 • αντίστροφη όσμωση aquaphor morion
 • αντίστροφη όσμωση καθαρισμός νερού
 • αντιστροφη-οσμωση
 • πιστοποιημένα φίλτρα νερού - tuv nord germany
 • πιστοποιημένα φίλτρα νερού nsf

  Περιγραφή προϊόντος

 Φίλτρο νερού αντίστροφης ώσμωσης AQUAPHOR DWM-101 - Morion

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

Φίλτρο νερού Crystal Solo | Προσφέρεται με 2 ανταλλακτικά

Φίλτρο νερού Crystal Solo | Προσφέρεται με 2 ανταλλακτικά

80,00 €
Φίλτρο νερού Aquaphor Viking Midi κεντρικής παροχής.

Φίλτρο νερού Aquaphor Viking Midi κεντρικής παροχής.

249,00 €
Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Crystal Eco H για σκληρό νερό - Κ2 ΚΗ Κ7 | 10 έτη εγγύηση

Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Crystal Eco H για σκληρό νερό - Κ2 ΚΗ Κ7 | 10 έτη εγγύηση

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: 115,00 €

Τιμή προσφοράς με ΦΠΑ: 105,00 €

 

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Άλλοι πελάτες σημείωσαν το προϊον με αυτές τις ετικέτες:

Είσοδος συνεργατών - Φίλτρα νερού - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info(at)aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2020 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->