Φίλτρο νερού κάτω πάγκου | AQUAPHOR Trio Βασικό |

Άμεσα Διαθέσιμο :) Χρόνος παράδοσης 24-48 ώρες

Με δωρεάν μεταφορικά στο χώρο σας, για όλη την Ελλάδα, με ΓΕΝΙΚΗ - Speedex courier

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%
140,00 €
Ή

Συνοπτική Περιγραφή

Τριπλή συσκευή AQUAPHOR TRIO κάτω του πάγκου. Βασικό - 2 μεμβρανώδης ενεργοί άνθρακες με κλιμακωτή φίλτρανση + 1 Πολυπροπυλένιο για ιζήματα. (για μέχρι μέτρια σκληρότητα νερού)


Δείτε εδώ όλα τα φίλτρα αντικατάστασης για το φίλτρο νερού Aquaphor Trio


Πολυπροπυλένιο 5-20mc  Β510-02 (<5mc)  Β510-07(<0,8mc.) 


Για σκληρό νερό με αυξημένα επίπεδα αλάτων, Ιόντα ασβεστίου - μαγνησίου προτείνεται το AQUAPHOR TRIO ενισχυμένο για άλατα.( αντικαθίσταται το πολυπροπυλένιο με ανταλλακτικό ρητίνης)


Το AQUAPHOR TRIO παρέχει υψηλή ταχύτητα διήθησης του νερού καθως και μεγάλη αυτονομία στη διάρκεια ζωής του ανταλλακτικού που φτάνει τα 8.000 Λίτρα ή εκτιμώμενα χρονομετρικά, για 1 χρόνο χρήσης. Πιστοποιημένο προϊόν: Μή τοξικό, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό. Αποτελεσματικότητα των φίλτρων -Tested and Certified by TUV Nord (Germany) LGA Germany. 


aquaphor lga nsf


Το AQUAPHOR Trio περιέχει μεμβρανώδη συμπαγή ενεργό άνθρακας καρύδας και τοποθετείτε κάτω από τον πάγκο.  Ο μεμβρανώδης συμπαγής άνθρακας διατηρεί την πυκνότητά του ακόμα και μετά από αρκετά λίτρα διήθησης του νερού από το φίλτρο, σε αντίθεση με τον απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα που χρησιμοποιούν άλλοι κατασκευαστές, όπου ύστερα από μερικά λίτρα φίλτρανσης ανοίγουν διόδους στο εσωτερικό τους και κατα συνέπεια μπορούν να εισχωρούν και τα επιβλαβή στοιχεία μέσα από το νερό.  Οι τεχνολογίες:  ΙΑΜ   DFS  CFB  ΑQUALEN  HF  που διαθέτει το Trio τεκμηριώνουν επιστημονικά γιατί είναι ασφαλές και αποτελεσματικό φίλτρο νερού για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.


 Το φίλτρο νερού που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι για καθαρό νερό. Με οικονομικά ανταλλακτικά και με τις πιο αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για το πιο καθαρό νερό αφαιρώντας στο 100% το χλώριο, τα άλατα, τα βαρέα μέταλλα, οσμή, γεύση και άλλα επιβλαβή στοιχεία από το νερό, χωρίς να αφαιρεί τα χρήσιμα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία, το κάνουν ιδανική επιλογή για κάθε άνθρωπο και απαραίτητο για τα μικρά παιδιά, αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένο ποιοτικότερο και ασφαλέστερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε εμφιαλωμένο νερό.


Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR.


Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες!  50 εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό, από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Με πιστοποιήσεις από τον κορυφαίο Γερμανικό φορέα, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, LGA αλλα και με άλλες αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις TUV Nord - NSF κ.α. Επιστημονικά αποδεδειγμένο οι τεχνολογίες στα φίλτρα νερού AQUAPHOR μας προσφέρουν το ασφαλέστερο και καθαρότερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλη τεχνολογία φίλτρων νερού, με σεβασμό στον άνθρωπο για υγεία και μακροζωία!  Τα φίλτρα περιέχουν μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα,  aqualen και hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία 'Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας' IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται "δίοδοι" στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού που περιέχουν παλαιότερες και αναποτελσματικότερες τεχνολογίες, με απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα ή μόνο άνθρακα * Τεχνολογίες με λάμπα UV & ΟΖΟΝ είναι υπο ορισμένες συνθήκες αναποτελεσματικές και επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό, διαβάστε εδώ περισσότερα.


aquaphor


                                        Συμβατικό φίλτρο (δεξιά) και η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά).
Περιγραφή


Εκτεταμένη ικανότητα διήθησης και διάρκεια ζωής του φίλτρου (έως 8000 λίτρα ή εκτιμώμενα χρονομετρικά 1 χρόνo)


Η αντικατάσταση των φίλτρων γίνεται πολύ εύκολα, ο μικρός όγκος του φίλτρου το κάνει ιδανικό ώστε να χωράει κάτω από τον νεροχύτη.


Με υψηλό βαθμό διήθησης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοικοκυριά, εστιατόρια, καφετέριες, νοσοκομεία, σχολεία, κλπ.


Συνοδεύεται με μια πολύ κομψή ξεχωριστή βρύση που παρέχει υψηλής ποιότητας επεξεργασίας νερού και Συμπεριλαμβάνεται στη τιμή.


Το φίλτρο διαθέτει ένα κομψό περίβλημα κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό (ομοπολυμερές πολυπροπυλενίου) πιστοποιημένο BPA free ανώτερης ποιότητας από τις ανοξείδωτες συσκευές. 


Η συσκευασία περιλαμβάνει:


Το κεραμικό βρυσάκι 1⁄4 & J.G. εξαρτήματα


Τα σωληνάκια διανομής του νερού.


Τον αντάπτορα για την ένωση της συσκευής με την παροχή.


Τα ανταλλακτικά πρώτης χρήσης.


Το κλείδί για την αντικατάσταση των ανταλλακτικών φίλτρων.


Τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος. 


Αφαιρεί:


Χλώριο   100%


Φυτοφάρμακα  99%


Βαρέα Μέταλλα  95%


Οσμή-Γεύση   Ναί


Χαρακτηριστικά


* Σύνδεση με την παροχή νερού με μικρό όγκο για να  χωράει κάτω από την κουζίνα σας


* Εγγύηση aquaphor για καθαρό νερό


* Super-αξιόπιστη κατασκευή, αντέχει σε υψηλή πίεση και τη ροή του νερού


* Εκτεταμένη ικανότητα διήθησης και διάρκεια ζωής του φίλτρου (έως 8000 λίτρα - 1 χρόνο)


Υψηλός βαθμός καθαρισμού (υψηλότερες από τις κανάτες και φίλτρα βρύσης)


* Είναι ανακυκλώσιμο και έχει φιλική προς το περιβάλλον παραγωγική διαδικασία.


* To aqualen καλύπτει 33 φορές μεγαλύτερο χώρο σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα νερού έτσι περιορίζει οποιοδήποτε επίπεδο σκληρότητας του νερού, αλλά και τα βαρέα μέταλλα.


* Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και με ασφάλεια καθαρίζει το νερό από τυχόν μολυσματικούς παράγοντες, όπως χλώριο, φυτοφάρμακα Βαρέα Μέταλλα, Κάδμιο, ψευδάργυρο, Αμίαντο  και άλλες ακαθαρσίες.


* Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και με ασφάλεια καθαρίζει το νερό από το χλώριο, οργανικές ενώσεις βαρέα μέταλλα φυτοφάρμακα και άλλες ακαθαρσίες.


Τρόπος Εγκατάστασης


Παρακάτω το βίντεο με τον τρόπο εγκατάστασης - Εκτιμώμενος χρόνος τοποθέτησης του Φίλτρου 5-10 λεπτά !Ενδείξεις 


Για τον καθαρισμό του νερού και την αφαίρεση του χλωρίου, των Βαρέων Μετάλλων, των βακτηριδίων, των τοξικών, του χώματος και άλλων επιβλαβών στοιχείων από το νερό. Ιδανικό για νερό δικτύου: Δήμων-ΕΥΔΑΠ 


Δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή. Ιδανικό για όλους τους καταναλωτές. Συνιστάται Ιδιαίτερα για εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, νεφροπαθείς, Αθλητές. 


Κύηση και Γαλουχία


Ενδείκνυται κατα την κύηση και γαλουχία αποτρέποντας την αφομοίωση βαρέων μετάλλων, χημικών όπως το χλώριο και άλλων επιβλαβών ουσιών  να εισχωρήσουν στον οργανισμό. 


Αντενδείξεις 


Καμία - Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα για την ασφαλή διατήρηση του νερού. Δεν ενδείκνυται για υφάλμυρο ή θαλασσινό νερό.


Γενικές πληροφορίες


ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ 


Προφυλάξεις


Μέγιστη θερμοκρασία νερού έως +40 βαθμούς κελσίου.


Δεν ενδείκνυται η φίλτρανση για οποιοδήποτε χημικό ή υγρό πέραν του νερού.


Σε περίπτωση που δεν γίνει χρήση του φίλτρου για περισσότερες από 4-5 ημέρες αφήνουμε 5 λεπτά να περάσει το νερό από το φίλτρο ώστε να απομακρυνθεί το στάσιμο νερό.


Εγγύηση προϊόντος


Το Aquaphor Trio έχει εγγύηση καλής λειτουργίας 5 χρόνια. 


Μετρήσεις


Πίνακας σχετικά με την αφαίρεση βλαβερών στοιχείων από το νερό


trio


Χώρα προέλευσης και κατασκευής:


AQUAPHOR Η.Π.Α - AQUAPHOR ΡΩΣΙΑ  


 


Το βίντεο παρακάτω μας δείχνει την αξιοπιστία και την ποιότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αλλά και την υπεροχή τους με όλα τα άλλα φίλτρα νερού. 
 Σύγκριση της κανάτας AQUAPHOR με άλλες τεχνολογίες φίλτρων νερού σε Τοξικές ουσίες  - Σκουριάς - Αλάτων ( αφαίρεση σκληρότητας ) 

 

AQUAPHOR Company - Technology


AQUAPHOR TV AD 


Ερωτήσεις απαντήσεις για το προϊόν: 
E. Μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς τη βρυσούλα αλλά κατευθείαν στον αγωγό ? 


Α  Όχι, σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να επιλέξουμε κάποιο φίλτρο νερού κεντρικής παροχής


Ε. Εϊναι ασφαλές το υλικό κατασκευής του φίλτρου ? 


Α. Το πλαστικό που είναι κατασκευασμένο το φίλτρο νερού TRIO εϊναι BPA free και δεν εκκρίνει καμία ουσία. Είναι το ιδανικότερο υλικό για την ασφαλέστερη διανομή του νερού, ανώτερης ποιότητας από τις ανοξείδωτες συσκευές,  όπως είναι και οι πλαστικές σωληνώσεις που τοποθετούνται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις . φιλτρα νερου κατω παγκου aquaphor trio

  Φωτογραφίες του προϊόντος  • φιλτρο νερού Trio | Aquaphor
  • trio-aquaphor-water-filter.jpg
  • aquaphor-trio-installation.jpg
  • φίλτρο νερού άνθρακα AQUAPHOR
  • φιλτρα νερου κατω παγκου aquaphor trio
  • πιστοποίηση φίλτρων νερού
  • φιλτρα νερου κατω παγκου trio


Δείτε όλα τα Ανταλλακτικά φίλτρα νερού AQUAPHOR

  Περιγραφή προϊόντος

 Φίλτρο νερού κάτω πάγκου | AQUAPHOR Trio Βασικό

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Άλλοι πελάτες σημείωσαν το προϊον με αυτές τις ετικέτες:

Είσοδος συνεργατών - Ο Λογαριασμός μου - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info@aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2018 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypal“ασφαλείς    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->