Φίλτρο νερού κεντρικής παροχής Aquaboss + ανταλλακτικό μεμβρανώδη ενεργού άνθρακα AQUAPHOR B510-07 <1mc - Αναμένεται νέα διαθεσιμότητα

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο


Ενδεικτική Τιμή Λιανικής: Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%
65,00 €

Συνοπτική Περιγραφή

Φίλτρο νερού Aquaboss κεντρικής παροχής + Ανταλλακτικό φίλτρο μεμβρανώδη ενεργού άνθρακα AQUAPHOR


aquaphor lga nsf


Λέμε ΤΕΛΟΣ στα εμφιαλωμένα νερά!


 Ενδεικτικό ετήσιο κόστος εμφιαλωμένου νερού για μια οικογένεια:  πάνω από 700€ (Νερό και για το μαγείρεμα)


Υπολογίζεται ότι 1 στα 3 εμφιαλωμένα νερά υπάρχει χημική ή βακτηριδιακή μόλυνση αρκετά παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια για τον ανθρώπινο οργανισμό. Υπάρχει επιπλέον ανάπτυξη  ( ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ) βλαβερών στοιχείων στο νερό κατα την μεταφορά τους αλλά και από τις εκκρίσεις της πλαστικής συσκευασίας. Όλα εμφιαλωμένα νερά περιέχουν νιτρικά σε κάποια ποσότητα , τα περισσότερα κατα περιόδους παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και σχεδόν όλα τα εμφιαλωμένα στην Ελληνική αγορά, παραπάνω από το όριο της Αμερικάνικης νομοθεσίας για τον ανθρώπινο οργανισμό. Αν ο ανθρώπινος οργανισμός σταματήσει να λαμβάνει καθημερινά τις ποσότητες νιτρικών από το εμφιαλωμένο νερό και τα τρόφιμα, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα βελτιώνετε η γενικότερη εικόνα της υγείας του, αποκτά περισσότερο ευεξία καθώς δεν παρεμποδίζεται η μεταφορά οξυγόνου στο αίμα από τις καθημερινές ποσότητες νιτρικών που έχει συνηθίσει να λαμβάνει από τα εμφιαλωμένα και τα τρόφιμα.  Ωστόσο τα εμφιαλωμένα είναι τεράστια μόλυνση για το περιβάλλον από τις πλαστικές συσκευασίες.


☻ Ενδεικτικό ετήσιο κόστος με το φίλτρο νερού Aquaboss για μια οικογένεια: 90€-180€  το χρόνο (12.000λίτρα έως 24.000λίτρα)  για όλο το σπίτι. Σε περίπτωση που έχουμε περισσότερη κατανάλωση προτείνετε το AQUAPHOR VIKING.


Με τo φίλτρο νερού AQUAPHOR Aquaboss με νερό δικτύου Δήμων ΕΥΔΑΠ έχουμε πολύ καλύτερη ποιότητα νερού, πεντακάθαρο, απαλλαγμένο από Νιτρικά, χλώριο β.Μέταλλα, άλατα και άλλα βλαβερά στοιχεία στο νερό.
Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR.


Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες!  50 εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό, από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Με πιστοποιήσεις από τον κορυφαίο Γερμανικό φορέα, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, LGA αλλα και με άλλες αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις TUV Nord - NSF κ.α. Επιστημονικά αποδεδειγμένο οι τεχνολογίες στα φίλτρα νερού AQUAPHOR μας προσφέρουν το ασφαλέστερο και καθαρότερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλη τεχνολογία φίλτρων νερού, με σεβασμό στον άνθρωπο για υγεία και μακροζωία!  Τα φίλτρα περιέχουν μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα,  aqualen και hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία 'Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας' IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται "δίοδοι" στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού που περιέχουν παλαιότερες και αναποτελσματικότερες τεχνολογίες, με απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα, κεραμικό ή μόνο κοκκώδη άνθρακα * Τεχνολογίες με λάμπα UV & ΟΖΟΝ είναι υπο ορισμένες συνθήκες αναποτελεσματικές και επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό, διαβάστε εδώ περισσότερα.


aquaphor


                                        Συμβατικό φίλτρο (αριστερά) και η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (δεξιά).
Χαρακτηριστικά του φίλτρου:


Το φίλτρο νερού aquaboss είναι ιδανική επιλογή σε οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές, μικρών αλλα και μεγάλων παροχών καθώς και σε δίκτυα γεωτρήσεων. 


Τοποθετείται στην κεντρική παροχή ή κάτω από τον πάγκο. Η Συσκευή συμπεριλαμβάνει στην τιμή το ανταλλακτικό φίλτρο νερού, μεμβρανώδη ενεργού άνθρακα  B510-07 λιγότερο από 0,8Mc


Θερμοκρασία +4+40οC


Παροχή-  2,5 λιτρα /λεπτό.


Διάρκεια 7.000-8.000 λίτρα. (σε τριπλή συσκευή)


Διάρκεια 6.000 λίτρα. (σε διπλή συσκευή)


Διάρκεια 4.000 λίτρα. (σε μονή συσκευή) 


Αφαιρει: χλώριο 100%, φυτοφάρμακα 99%, βαρέα μέταλλα 99% Βελτιώνει την ποιότητα του Νερού και αφαιρεί την οσμή, την γεύση και όλες τις βλαβερές ουσίες στο 100%


Η συσκευή συμπεριλαμβάνει βάση στήριξης και κλειδί αντικατάστασης φίλτρου. Η Εγκατάσταση του φίλτρου γίνεται σε ελάχιστα λεπτά, εύκολα και χωρίς την παρουσία τεχνικού απαραίτητη, καθώς χρειάζεται μια ένωση του φίλτρου στην κεντρική παροχή.
 Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη συσκευή aquaboss με ανταλλακτικό πολυπροπυλενίου που αντικαθίσταται είτε με ανταλλακτικό ρητίνης είτε με ανταλλακτικό μεμβρανώδη ενεργό άνθρακα. Η συσκευή διατίθεται και με κλειστό περίβλημα για εξωτερικούς χώρους στην ίδια τιμή με τα ίδια χαρακτηριστικά.Ενδείξεις


Για τον καθαρισμό του νερού και την αφαίρεση του χλωρίου, των Βαρέων Μετάλλων, των βακτηριδίων, των τοξικών, του χώματος  και άλλων επιβλαβών ουσιών, από το νερό Δικτύου: Δήμων-ΕΥΔΑΠ


 Δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή. Ιδανική για όλους. Συνιστάται Ιδιαίτερα για εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, νεφροπαθείς, Αθλητές. 


Κύηση και Γαλουχία


 Ενδείκνυται κατα την κύηση και γαλουχία αποτρέποντας την αφομοίωση βαρέων μετάλλων, χημικών όπως το χλώριο και άλλων επιβλαβών ουσιών  να εισχωρήσουν στον οργανισμό.


Αντενδείξεις


Καμία - Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  


Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα για την ασφαλή διατήρηση του νερού.


Δεν ενδείκνυται για υφάλμυρο/θαλασσινό νερό, νερό με νιτρικά,αρσενικό,φθόριο και νερό που δεν χλωριώνεται. Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνετε μόνο η Τεχνολογία Αντίστροφης όσμωσης.


 Διατήρηση του προϊόντος


Προτείνετε σε κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού φίλτρου νερού να αφήνουμε για 20-30 λεπτά να περνάει το χλωριωμένο νερό από τη συσκευή και τον αγωγό μας.


Προφυλάξεις


Απαγορεύεται να φιλτράρουμε ζεστό νερό  σε μεγαλύτερη θερμοκρασία από +35-40 βαθμούς κελσίου.


Απαγορεύεται να φιλτράρουμε οποιοδήποτε άλλο χημικό ή υγρό πέραν του νερού. 


Σε περίπτωση που δεν γίνει χρήση του φίλτρου για περισσότερες από 4-5 ημέρες αφήνουμε 5 λεπτά να περάσει το νερό από το φίλτρο πρίν πιούμε.


Οδηγίες πρώτης χρήσης ( πριν την κατανάλωση νερού από το φίλτρο )


1. Αφού τοποθετήσουμε το φίλτρο aquaboss στον κεντρικό σωλήνα νερού στο χώρο μας, αφήνουμε 10 λεπτά το νερό να περάσει από το φίλτρο.


2. Κλείνουμε την βρύση μας για 10 λεπτά. 


3. Ξανα αφήνουμε τη βρύση μας να τρέξει επιπλέον 10 λεπτά.


4. Μπορούμε να καταναλώσουμε το νερό που περνάει από το φίλτρο.


Εγγύηση


5 Χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας


Επιπλέον


Τα υλικά και η συναρμολόγηση είναι αρίστης ποιότητας για να αντέχουν σε εξωτερικές συνθήκες μεγάλης ηλιοφάνειας, υγρασίας και πίεσης του νερού. 


Κατα την ολοκλήρωση της παραγγελία σας επιλέξτε στα σχόλια αν επιθυμείτε με διάφανο περίβλημα (δεν πρέπει να το βλέπει ο ήλιος )


ή με κλειστό περίβλημα ( Μπορεί να το βλέπει ο ήλιος )  Προεπιλογή αποστέλλεται το κλειστό περίβλημα.


Προέλευση - Κατασκευή


Το φίλτρο κατασκευάζεται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε εργοστάσιο της AQUAPHOR στην Ρωσία και στις Η.Π.Α


 
 Βίντεο σχετικά με την ποιότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αλλά και την βελτιωμένη απόδοση, σε σύγκριση με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού. 


1. Σύγκριση της κανάτας AQUAPHOR με άλλες τεχνολογίες φίλτρων νερού σε Τοξικές ουσίες - Σκουριά - Άλατα (αφαίρεση σκληρότητας) 
 2. Η τεχνολογία με μεμβρανώδη ενεργό άνθρακα καρύδας είναι αποστελεσματικότερη από τα κοινά φίλτρα χωρίς μεμβράνη
  3  AQUAPHOR  Τεχνολογία, Η Εταιρία
 4. AQUAPHOR Διαφημιστικό Βϊντεο


                                          1                                                                                             2    


    

 


                                          3                                                                                           4

    


 


 

aquaphor water filter

  Φωτογραφίες του προϊόντος  • Φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα κεντρικής παροχής
  • AQUAPHOR aquaboss φιλτρο νερου κεντρικης παροχης
  • aquaphor water filter


Ανταλλακτικά φίλτρα του προϊόντος

Δείτε όλα τα Ανταλλακτικά φίλτρα νερού AQUAPHOR

  Περιγραφή προϊόντος

 Φίλτρο νερού κεντρικής παροχής Aquaboss + ανταλλακτικό μεμβρανώδη ενεργού άνθρακα AQUAPHOR B510-07 <1mc

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Είσοδος συνεργατών - Ο Λογαριασμός μου - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info@aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2018 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypal“ασφαλείς    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->