Καλαθι Αγορων 0 items: 0,00 €

φιλτρα νερου aquaphor | εγγύηση για καθαρό νερό

φιλτρα νερου

Φίλτρο νερού κεντρικής παροχής Aquaboss + ανταλλακτικό μεμβρανώδη ενεργού άνθρακα AQUAPHOR B510-07 <1mc

Άμεσα Διαθέσιμο :) Χρόνος παράδοσης 24-48 ώρες & παράδοση έξω από την πόρτα σας !

Με Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα/Κύπρο με Γενική ή  speedex shipping

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: 65,00 €

Τιμή προσφοράς με ΦΠΑ: 51,50 €

Γνήσια & Φρέσκα Φίλτρα νερού AQUAPHOR Α’Διαλογής - Με 10 έτη εγγύηση & 2 έτη στις κανάτες !

Ή

Συνοπτική Περιγραφή

Φίλτρο νερού Aquaboss κεντρικής παροχής + Ανταλλακτικό φίλτρο μεμβρανώδη ενεργού άνθρακα AQUAPHOR


aquaphor lga nsf


Λέμε ΤΕΛΟΣ στα εμφιαλωμένα νερά!


 Ενδεικτικό ετήσιο κόστος εμφιαλωμένου νερού για μια οικογένεια:  πάνω από 700€ (Νερό και για το μαγείρεμα)


Υπολογίζεται ότι 1 στα 3 εμφιαλωμένα νερά υπάρχει χημική ή βακτηριδιακή μόλυνση αρκετά παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια για τον ανθρώπινο οργανισμό. Υπάρχει επιπλέον ανάπτυξη  ( ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ) βλαβερών στοιχείων στο νερό κατα την μεταφορά τους , κυρίως από τις εκκρίσεις της πλαστικής συσκευασίας.  Ωστόσο τα εμφιαλωμένα είναι τεράστια μόλυνση για το περιβάλλον από τις πλαστικές συσκευασίες.


☻ Ενδεικτικό ετήσιο κόστος με το φίλτρο νερού Aquaboss για μια οικογένεια: έως 100€ το χρόνο (4-5 ανταλλακτικά)  Σε περίπτωση που έχουμε περισσότερη κατανάλωση προτείνετε το AQUAPHOR VIKING.


Με τo φίλτρο νερού AQUAPHOR Aquaboss με νερό δικτύου Δήμων ΕΥΔΑΠ έχουμε πολύ καλύτερη ποιότητα νερού, πεντακάθαρο, απαλλαγμένο από Νιτρικά, χλώριο β.Μέταλλα, άλατα και άλλα βλαβερά στοιχεία στο νερό.
Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR.


Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες!  50 εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό, από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Με πιστοποιήσεις από τον κορυφαίο Γερμανικό φορέα, LGA αλλα και με άλλες αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις TUV Nord - NSF κ.α. Επιστημονικά αποδεδειγμένο οι τεχνολογίες στα φίλτρα νερού AQUAPHOR μας προσφέρουν το ασφαλέστερο και καθαρότερο νερό σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες φίλτρων νερού.  Τα φίλτρα περιέχουν μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή άνθρακα,  aqualen και hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία 'Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας' IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό καθώς γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται "δίοδοι" στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού που περιέχουν λιγότερο αποτελσματικές τεχνολογίες, με απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα ή κεραμικά.  


aquaphor


                                        Συμβατικό φίλτρο (δεξιά) και η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά)

Συμπεριλαμβάνει:Βάση στήριξης.Κλειδί αντικατάστασης φίλτρου.Δέχεται Ρακόρ 1/2  (δεν συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία)Διαθεσιμότητα με 'κλειστό' περίβλημα ιδανικό και για εξωτερικούς χώρους (όχι διάφανο) Ιδανικό να τοποθετηθεί και σε μέρος που υπάρχει ηλιοφάνεια.  Μέγιστη πίεση - 6.30 atmΜέγιστη θερμοκρασία νερού έως +40CΒάρος 1.2 κιλάΠαροχή-  +2,5 λιτρα /λεπτό.Διάρκεια 4.000 λίτρα. (σε μονή συσκευή) Διάρκεια 8.000-12.000 λίτρα. (σε τριπλή συσκευή)Διάρκεια 6.000-8.000 λίτρα. (σε διπλή συσκευή)Η συσκευή συμπεριλαμβάνει βάση στήριξης και κλειδί αντικατάστασης φίλτρου. Η Εγκατάσταση του φίλτρου γίνεται σε ελάχιστα λεπτά, εύκολα και χωρίς την παρουσία τεχνικού απαραίτητη, καθώς χρειάζεται μια ένωση του φίλτρου ως ενδιάμεσο στην κεντρική παροχή.


Χαρακτηριστικά του φίλτρου:


Το φίλτρο νερού aquaboss είναι ιδανική επιλογή σε οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές, μικρών αλλα και μεγάλων παροχών καθώς και σε δίκτυα γεωτρήσεων. 


Τοποθετείται στην κεντρική παροχή ή κάτω από τον πάγκο. Η Συσκευή συμπεριλαμβάνει στην τιμή το ανταλλακτικό φίλτρο νερού, μεμβρανώδη ενεργού άνθρακα  B510-07 λιγότερο από 1Mc (αποτελεσματικότερο από 0.5mc απλού φαρμακευτικού άνθρακα σύμφωνα με τα πρότυπα NSF42)


Θερμοκρασία +4+40οC


Παροχή-  2,5 λιτρα /λεπτό.


Αφαιρει: χλώριο 100%, φυτοφάρμακα 99%, βαρέα μέταλλα 99% Βελτιώνει την ποιότητα του Νερού και αφαιρεί την οσμή, την γεύση και όλες τις βλαβερές ουσίες στο 100%


Η συσκευή συμπεριλαμβάνει βάση στήριξης και κλειδί αντικατάστασης φίλτρου. Η Εγκατάσταση του φίλτρου γίνεται σε ελάχιστα λεπτά, εύκολα και χωρίς την παρουσία τεχνικού απαραίτητη, καθώς χρειάζεται μια ένωση του φίλτρου στην κεντρική παροχή.
 Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη συσκευή aquaboss με ανταλλακτικό πολυπροπυλενίου που αντικαθίσταται είτε με ανταλλακτικό ρητίνης είτε με ανταλλακτικό μεμβρανώδη ενεργό άνθρακα. Η συσκευή διατίθεται και με κλειστό περίβλημα για εξωτερικούς χώρους στην ίδια τιμή με τα ίδια χαρακτηριστικά.Ενδείξεις


Για τον καθαρισμό του νερού και την αφαίρεση του χλωρίου, των Βαρέων Μετάλλων, των βακτηριδίων, των τοξικών, του χώματος  και άλλων επιβλαβών ουσιών, από το νερό Δικτύου: Δήμων-ΕΥΔΑΠ


Δεν χρειάζεται ιατρική σύσταση. Το καθαρό νερό ειναι απαραίτητο για όλους. Συνιστάται Ιδιαίτερα για εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, νεφροπαθείς, Αθλητές. 


Κύηση και Γαλουχία


 Ενδείκνυται κατα την κύηση και γαλουχία αποτρέποντας την αφομοίωση βαρέων μετάλλων, χημικών όπως το χλώριο και άλλων επιβλαβών ουσιών  να εισχωρήσουν στον οργανισμό.


Αντενδείξεις


Καμία - Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό.  


Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα για την ασφαλή διατήρηση του νερού.


Δεν ενδείκνυται για υφάλμυρο/θαλασσινό νερό, νερό με νιτρικά,αρσενικό,φθόριο και νερό που δεν χλωριώνεται. Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνετε μόνο η Τεχνολογία Αντίστροφης όσμωσης.


 Διατήρηση του προϊόντος


Προτείνετε σε κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού φίλτρου νερού να αφήνουμε για 20-30 λεπτά να περνάει το χλωριωμένο νερό από τη συσκευή (χωρίς ανταλλακτικό) ως προληπτική απολύμανση του δικτύου ύδρευσης στο χώρο μας. 


Προφυλάξεις


Μόνο για κρύο νερό έως +40 βαθμούς κελσίου.


Δεν ενδείκνυται να φιλτράρουμε οποιοδήποτε άλλο χημικό ή υγρό πέραν του νερού. 


Σε περίπτωση που δεν γίνει χρήση του φίλτρου για περισσότερες από 4-5 ημέρες αφήνουμε 5 λεπτά να περάσει το νερό από το φίλτρο πρίν καταναλώσουμε το νερό ώστε να απομακρυνθεί το στάσιμο νερό.


Οδηγίες πρώτης χρήσης ( πριν την κατανάλωση νερού από το φίλτρο )


1. Αφού τοποθετήσουμε το φίλτρο aquaboss στον κεντρικό σωλήνα νερού στο χώρο μας, αφήνουμε 10 λεπτά το νερό να περάσει από το φίλτρο.


2. Κλείνουμε την βρύση μας για 10 λεπτά. 


3. Ξανα ανοίγουμε τη βρύση μας επιπλέον 10 λεπτά.


4. Μπορούμε να καταναλώσουμε το νερό που περνάει από το φίλτρο.


Εγγύηση


10 Χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας


Επιπλέον


Τα υλικά και η συναρμολόγηση είναι αρίστης ποιότητας για να αντέχουν σε εξωτερικές συνθήκες μεγάλης ηλιοφάνειας, υγρασίας και πίεσης του νερού. 


Προέλευση - Κατασκευή


Το φίλτρο κατασκευάζεται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε εργοστάσιο της AQUAPHOR στην Ρωσία και στις Η.Π.Α


 
 Βίντεο σχετικά με την ποιότητα των φίλτρων νερού AQUAPHOR αλλά και την βελτιωμένη απόδοση, σε σύγκριση με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού. 


1. Σύγκριση της κανάτας AQUAPHOR με άλλες τεχνολογίες φίλτρων νερού σε Τοξικές ουσίες - Σκουριά - Άλατα (αφαίρεση σκληρότητας) 
 2. Η τεχνολογία με μεμβρανώδη ενεργό άνθρακα καρύδας είναι αποστελεσματικότερη από τα κοινά φίλτρα χωρίς μεμβράνη
  3  AQUAPHOR  Τεχνολογία, Η Εταιρία
 4. AQUAPHOR Διαφημιστικό Βϊντεο


                                          1                                                                                             2    


    

 


                                          3                                                                                           4

    


 


 

aquaphor water filter

  Φωτογραφίες του προϊόντος  • Φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα κεντρικής παροχής
  • AQUAPHOR aquaboss φιλτρο νερου κεντρικης παροχης
  • aquaphor water filter


Ανταλλακτικά φίλτρα του προϊόντος

Δείτε όλα τα Ανταλλακτικά φίλτρα νερού AQUAPHOR

  Περιγραφή προϊόντος

 Φίλτρο νερού κεντρικής παροχής Aquaboss + ανταλλακτικό μεμβρανώδη ενεργού άνθρακα AQUAPHOR B510-07 <1mc

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα

Φίλτρο νερού βρύσης Topaz | Δώρο το 2ο ανταλλακτικό με 10 έτη εγγύηση

Φίλτρο νερού βρύσης Topaz | Δώρο το 2ο ανταλλακτικό με 10 έτη εγγύηση

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: 32,00 €

Τιμή προσφοράς με ΦΠΑ: 28,00 €

Φτάνει μέχρι: 27,00 €
Κανατα με φιλτρο νερου Aquaphor Prestige | Με μετρητή σε σχήμα πυξίδας | Συμπεριλαμβάνονται  3 ανταλλακτικά A5

Κανατα με φιλτρο νερου Aquaphor Prestige | Με μετρητή σε σχήμα πυξίδας | Συμπεριλαμβάνονται 3 ανταλλακτικά A5

29,00 €
Ανταλλακτικό φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα  Β510-07 |  λιγότερο από 1Mc

Ανταλλακτικό φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα Β510-07 | λιγότερο από 1Mc

17,50 €
Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Crystal Eco H για σκληρό νερό - Κ2 ΚΗ Κ7  | 10 έτη εγγύηση

Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Crystal Eco H για σκληρό νερό - Κ2 ΚΗ Κ7 | 10 έτη εγγύηση

Τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: 115,00 €

Τιμή προσφοράς με ΦΠΑ: 105,00 €

Κάντε κλίκ παρακάτω για να δείτε προϊόντα που έχουν ίδια ετικέτα με το προίόν :

Είσοδος συνεργατών - Φίλτρα νερού - Αποσύνδεση | Σύγκριση της Αντίστοφης όσμωσης AQUAPHOR με το εμφιαλωμένο νερό - Το καλύτερο φίλτρο νερού: Morionaquaphor επικοινωνία φίλτρα νερού aquaphor | χάρτης ιστότοπουΠληροφορίες για τους καταναλωτές - FAQ   Όροι Χρήσης - Πολιτική Επιστροφών     email: info(at)aquaphor.gr   Τηλ. Κέντρο 211 012 7613    Copyright © 1995-2020 AQUAPHOR.gr All rights reserved

facebook φίλτρα νερού aquaphor  Google plus | φίλτρα νερού aquaphor  Η aquaphor στο Youtube  Η aquaphor στο twitter

Τράπεζα ΠειραιώςΠληρωμή με VisaΠληρωμή με MastercardMaestroΠληρωμή με Paypalασφαλείς αγορές    

  

Υγεία & Αρμονία με φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Όλα τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι πιστοποιημένα από το υπουργείο υγείας της Ρωσίας ->